Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не будет!Ребята подскажите пожалуйста только что звонил кредит плюс моему контактному сказали если не оплачу то на понедельник выездная группа будет ?
Не приедут конечно!!!!Ребята подскажите пожалуйста только что звонил кредит плюс моему контактному сказали если не оплачу то на понедельник выездная группа будет ?
Тоже самое говорили и моему другу, что если я не отдам то приедут в 16:00!!! Если что это было в понедельник, наверно заблудились)Ребята подскажите пожалуйста только что звонил кредит плюс моему контактному сказали если не оплачу то на понедельник выездная группа будет ?
Не нужно никого ждать. Ни в понедельник, никогда. И не нужно с ними ВСЕМИ общаться (тем более лично). 102 - это круглосуточный телефон, 7 дней в неделю.Ребята подскажите пожалуйста только что звонил кредит плюс моему контактному сказали если не оплачу то на понедельник выездная группа будет ?
А сколько у вас просрочка?Не будет!
6 месА сколько у вас просрочка?
Пусть шлет их на орбиту, пока они его не обматерили. Лучше быть первым.Ребята подскажите пожалуйста только что звонил кредит плюс моему контактному сказали если не оплачу то на понедельник выездная группа будет ?
Ого,как вы продержались?У меня недели две,а уже к психиатру надо...)))
а ви не можете виписатися без дітей?До мене мали у вівторок приїхати писали на вайбер погрози що третя в списку у 11-00год.щоб була на місці з документами,а манівео-в неділю в 18-00год.і мама моя розклеїлася хоче щоб виписалася а у воздух неможна з дітьми маленькими і таке повний дурдом вони її залякують що опишуть майно а вона лякається немає ніяких сил уже.
Ни так ездят, как я балет танцую - на словахРебята подскажите пожалуйста только что звонил кредит плюс моему контактному сказали если не оплачу то на понедельник выездная группа будет ?
У меня пол года 14 мфо и все норм, чёрный список в телефоне рулитОго,как вы продержались?У меня недели две,а уже к психиатру надо...)))

Никто не приедет, никто ничего не опишет, никто ничего не заберёт. Меньше с ними общайтесь, сами со временем отстанут, мне даже сообщения уже редко присылают.До мене мали у вівторок приїхати писали на вайбер погрози що третя в списку у 11-00год.щоб була на місці з документами,а манівео-в неділю в 18-00год.і мама моя розклеїлася хоче щоб виписалася а у воздух неможна з дітьми маленькими і таке повний дурдом вони її залякують що опишуть майно а вона лякається немає ніяких сил уже.
Діти мусять бути прописані біля одного з батьків до повноліття а батько покинув нас 3роки тому.Тупік повний.а ви не можете виписатися без дітей?
Хай їдуть, до мене теж їхали, але послала не три букви, вони обше наглі, казали мені приїдуть майно описувати, холодильника заберуть, то я в них питала, чого вони кредити тими холодильниками не видають, баба їхня вищить, то треш, а я до неї кажу, гавкай гавкай шавка така в тебе робота, вищить ще більше, коли оплата буде, питаю в неї, а що, як я не заплачу, то тобі зарплати не буде, вона , в мене така зарплата, що тобі і не снилося, кажу, як зарплату дають, то якого Ху з мене треба іди на Х..Тоже самое говорили и моему другу, что если я не отдам то приедут в 16:00!!! Если что это было в понедельник, наверно заблудились)
Я від своєї виписалася бо вона теж переживала за свої маєтки, а зараз і не спілкуюся взагалі бо ціле життя все не те і все не так. Зівсно, ніхто не приїде і не опише але таким людям щось пояснити - не вистачає терпіння. Ну, мені простіше було - 5 хвилин та й вся процедура бо я без дітей.Діти мусять бути прописані біля одного з батьків до повноліття а батько покинув нас 3роки тому.Тупік повний.
В мене теж їхали майно описувати з участковим, то я пояснила, що без рішення суду і виконавчої служби, не мають права зайти на подвір'я, а зайдуть то постріляю, як собак і мені за це нічого не буде, більше не їхали.Ни так ездят, как я балет танцую - на словах
Post automatically merged:
У меня пол года 14 мфо и все норм, чёрный список в телефоне рулит
Post automatically merged:
Никто не приедет, никто ничего не опишет, никто ничего не заберёт. Меньше с ними общайтесь, сами со временем отстанут, мне даже сообщения уже редко присылают.
Молча! В прямом смысле этого слова!))) Читая форум и не слушая их бредни.Ого,как вы продержались?У меня недели две,а уже к психиатру надо...)))