Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это после приезда к должнику наверное?![]()
![]()
![]()
Чайку со стрихнином?)))Мне тоже присылали, что приедут, но никак не соберутся. Уж очень хотят мои все соседи с ними пообщаться, так сказать чайку попить, по душам поговорить.
именно так тоже подумал, это он после пролонгации )
О к вам 27 а ко мне 28 или 29 точно не уточнили будем ждатьАга, мені сьогодні листоноша принесла?. Першого листа від КК отримала ще в вересні, тоді обіцяли приїхати, правда тоді страшенно злякалася, бо тільки почалися просрочки. Так їх і не дочекалася?. І от сьогодні знову обіцянка приїхати 27 травня..Тільки тепер чхати я на них хотіла . Ну-ну??? нехай приїжджають!
? Я на них ображена! Вони в вересні обіцяли приїхати, а не приїхали!О к вам 27 а ко мне 28 или 29 точно не уточнили будем ждать
А я як ображена))))? Я на них ображена! Вони в вересні обіцяли приїхати, а не приїхали!
О, моя Бусінка, привіт? а ти чого ображена?А я як ображена))))
Привіт)))
Бо не їдуть))))О, моя Бусінка, привіт? а ти чого ображена?
??? То й флаг їм в руки! Їм же гірше! Незнають, що втрачають, не приїхавши!Бо не їдуть))))
Умнічка)))??? То й флаг їм в руки! Їм же гірше! Незнають, що втрачають, не приїхавши!
Ну да! Було в кого вчитися! ?Умнічка)))
Звісно))) форум допомагає))))Ну да! Було в кого вчитися! ?
Не скромнічай!!! Твоя підтримка вернула мене до життя!Звісно))) форум допомагає))))
Пиши в ЛК))))
Завтра тобі напишу чи подзвоню. ОК?Не скромнічай!!! Твоя підтримка вернула мене до життя!
У мене CLY Кредит Капіталу продав, так там зовсім з головою посварились... з 3 тис хочуть 33 з хвостиком, дятли ппцВам смс прислали мне прислали сегодня письмом ахренел просто миолан з 7 тис зо хотят.