Выежаю в Польшу найдут?

• Автор теми Автор теми lider11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Можна брнкрутом себе обявити і змінити імя прізвище та по батькові разом з індифікаційним номером ))
та на фиг мне заморачиваться по этому поводу! тем более менять такую редкую фамилию и как Фарговый Виталий не охота!прошлое дворянское !

• Подобається
Реакції: Kruk
нельзя обьявить банкротом частное лицо, вроде как
Гугл в допомогу
Без образ але наскільки я памятаю то борг повинен складати не меньш 414 тисяч з копійками. Але купа ньюансів.
Post automatically merged:

та на фиг мне заморачиваться по этому поводу! тем более менять такую редкую фамилию и как Фарговый Виталий не охота!прошлое дворянское !
Згоден
Це так на примітку ;)

Ви шо? Який закордон. Мфо залучать Інтерпол і Вам навіть політичний притулок від Польщі не поможе. Мфо всемогутні. Хаха. Блін. Капєц.

Вони, мфошніки вже пів року, як закрили мені виїзд за кордон.
Але я в Польщі кожних 2 тижні, їздим на закупи. Нам близько до границі 130км.
Недавно Глобал дзвонить каже якась мавпа, мол ви в чорному списку, навіть за кордон не поїдете, а якраз вертаюсь з відти, їду по Львівській обїзній, їм польський лізак і прусь з неї. Так шо не партесь, їхня піз.ьож немає ніякої логіки.
Заспокойтесь і живіть собі нормально.

не мало
Post automatically merged:

а в суд так КК и не пошел или там надпись? просто они такие активные)
Меня как мучает только изредка! По старому кредиту которому уже 10 лет! Осень редко присылают смс что скидка или звонят но очень редко ! Поэтому на них не могу пожаловаться!

Меня как мучает только изредка! По старому кредиту которому уже 10 лет! Осень редко присылают смс что скидка или звонят но очень редко ! Поэтому на них не могу пожаловаться!
ну это и хорошо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі