Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А в чем вопрос? И с какой МФО звонили?Сьогодні подзвонили батькам шо виїзна група буде 20.00 год, шоб чекали таяк я невиходжу на звязок з іми,
Що там Ваші сестри?Вгамувались?Сьогодні подзвонили батькам шо виїзна група буде 20.00 год, шоб чекали таяк я невиходжу на звязок з іми,
Ніхто не приіде..почитайте добре форум,а то одне і теж...Сьогодні подзвонили батькам шо виїзна група буде 20.00 год, шоб чекали таяк я невиходжу на звязок з іми,

Алек КредітА з якої МФО.
Звонять тількі до мамкі і старшої сестри шоб я вийшов на звязок,Що там Ваші сестри?Вгамувались?
А вони що?Вже хоч не виселяють Вас?Нехай так само не спілкуються з ними.Звонять тількі до мамкі і старшої сестри шоб я вийшов на звязок,
А коли позвонили шо приїдуть началась паніка знову, були в натаріуса в адвоката чим вони слухали, водне вухо влитіло вдруге виитіло, менша шо переживала за хату 3 дня послала вже незвонять,Звонять тількі до мамкі і старшої сестри шоб я вийшов на звязок,
Говорила мамка може давай покамість випишим тебе, може точно приїдуть і заберуть, просто вшокі, казав неопщатися, вони опщаються бо я невиходжу на звязок їх це біситьА вони що?Вже хоч не виселяють Вас?Нехай так само не спілкуються з ними.
А що той другий юрист,до якога мала сестра йти?Говорила мамка може давай покамість випишим тебе, може точно приїдуть і заберуть, просто вшокі, казав неопщатися, вони опщаються бо я невиходжу на звязок їх це бісить
Я то читаю а як 2 бабам донестиНіхто не приіде..почитайте добре форум,а то одне і теж...![]()
Вона сказала нічого неплатить луче збирати гроші на суд, шоб потом небігали і нешукали, і зїми неопщатисяА що той другий юрист,до якога мала сестра йти?
Було все добре по сьогоднішній день, коли почали приходить пісьма, виїзна група знов заклинило їх, тількі почав спокойно ходити на роботу, то тут 2 зарази так достануть шо колектори оддихають проти іхЯ то читаю а як 2 бабам донести
Вона сказала нічого неплатить луче збирати гроші на суд, шоб потом небігали і нешукали, і зїми неопщатися
Алекс КредітА в чем вопрос? И с какой МФО звонили?
Отож. Все вірно сказала. Чому вони юриста не слухають??Вона сказала нічого неплатить луче збирати гроші на суд, шоб потом небігали і нешукали, і зїми неопщатися
Подскажите в алексе просрочка 2 мес звонят не беру а сегодня позвонили мужу представился ментом и сказал что на мужа и меня есть заявы в милицию Етож они пугают бо муж в панику перезвони им. Стоит опасаться етого??