Выездная группа приедет или нет?

Андрій

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
33
Бали
2625
Андрій не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні подзвонили батькам шо виїзна група буде 20.00 год, шоб чекали таяк я невиходжу на звязок з іми,

Если больше нет никаких дел, можете заняться ожиданием. Но вероятность дождаться примерно 0,001%

А до мене сьогодні Готівочка приїжджала дитина вийшла вони вручили два конверти. І коли синуля зайшов у двір наліпили на воротах Увага розшук. Я на роботі, сказали що через дві години приїдуть коли я буду в дома.

Звонять тількі до мамкі і старшої сестри шоб я вийшов на звязок,
А коли позвонили шо приїдуть началась паніка знову, були в натаріуса в адвоката чим вони слухали, водне вухо влитіло вдруге виитіло, менша шо переживала за хату 3 дня послала вже незвонять,
А вони що?Вже хоч не виселяють Вас?Нехай так само не спілкуються з ними.
Говорила мамка може давай покамість випишим тебе, може точно приїдуть і заберуть, просто вшокі, казав неопщатися, вони опщаються бо я невиходжу на звязок їх це бісить

Говорила мамка може давай покамість випишим тебе, може точно приїдуть і заберуть, просто вшокі, казав неопщатися, вони опщаються бо я невиходжу на звязок їх це бісить
А що той другий юрист,до якога мала сестра йти?

Ніхто не приіде..почитайте добре форум,а то одне і теж...:clapping:
Я то читаю а як 2 бабам донести
А що той другий юрист,до якога мала сестра йти?
Вона сказала нічого неплатить луче збирати гроші на суд, шоб потом небігали і нешукали, і зїми неопщатися
Я то читаю а як 2 бабам донести

Вона сказала нічого неплатить луче збирати гроші на суд, шоб потом небігали і нешукали, і зїми неопщатися
Було все добре по сьогоднішній день, коли почали приходить пісьма, виїзна група знов заклинило їх, тількі почав спокойно ходити на роботу, то тут 2 зарази так достануть шо колектори оддихають проти іх
А в чем вопрос? И с какой МФО звонили?
Алекс Кредіт

Останнє редагування:
Подскажите в алексе просрочка 2 мес звонят не беру а сегодня позвонили мужу представился ментом и сказал что на мужа и меня есть заявы в милицию Етож они пугают бо муж в панику перезвони им. Стоит опасаться етого??

Подскажите в алексе просрочка 2 мес звонят не беру а сегодня позвонили мужу представился ментом и сказал что на мужа и меня есть заявы в милицию Етож они пугают бо муж в панику перезвони им. Стоит опасаться етого??

Менты не звонят - они приехают на дом.
По телефону можно хоть папой римским представляться.
Телефон не есть средство официального общения.
Так что можете таких "ментов" накуй посылать.

Назад
Угорі