Выезд ребенка за границу

• Автор теми Автор теми Drakula56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K

Drakula56

✩ Premium ✩
Дописи
3337
Рішення
1
Реакції
3243
Бали
2305
Drakula56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Юристы, подскажите пожалуйста:Если я сделаю разрешение отца на выезд ребенка из страны,то сколько это разрешение будет действительно?

Не юрист, но если не ошибаюсь делается на одну поездку (указываете конкретно с какого по какое ч.м.г.).

Так просто не вийде на завжди....в мене знайома після після розлучення,подала на аліменти.Він не платив.А вона іздила сама за кордон 4 роки....а потім і малого забрала,назавжди...він не платив аліменти.....ньансів я не знаю...Але знаю що одразу так просто це не зробити.
Може я помиляюся,поправте мене якщо хто краще знає.

Юристы, подскажите пожалуйста:Если я сделаю разрешение отца на выезд ребенка из страны,то сколько это разрешение будет действительно?
На одну поездку с определенным лимитом времени.
Можно сделать и на год, но для этого надо прописать куда и зачем Вы едете.
А если оставить открытую дату - то погран служба может завернуть

Пусть человек напишет точно что ему нужно...
А то, тут уже испорченный телефон пошел

Тогда пусть отец откажется от ребёнка.
Сімейним кодексом не передбачена стаття «Відмова від дитини
Пусть человек напишет точно что ему нужно...
А то, тут уже испорченный телефон пошел
Так а що не зрозуміло??Тс хоче за кордон.Назавжди.З дитиною.Але є батько.І якщо вони розлучені,то не так просто це зробити.

Сімейним кодексом не передбачена стаття «Відмова від дитини

Так а що не зрозуміло??Тс хоче за кордон.Назавжди.З дитиною.Але є батько.І якщо вони розлучені,то не так просто це зробити.
Зате передбачено позбавлення батьківських прав.Але лише в судовому порядку.Але якщо він сплачує аліменти,то це до юристів питання.

Зате передбачено позбавлення батьківських прав.Але лише в судовому порядку.Але якщо він сплачує аліменти,то це до юристів питання.
І якщо він сплачує аліменти то фіг його позбити батьківських прав...хай хоч головою бьється,до 18 здається фіг виіде дитина...а от якщо не плате,то вже юристи в поміч...

І якщо він сплачує аліменти то фіг його позбити батьківських прав...хай хоч головою бьється,до 18 здається фіг виіде дитина...а от якщо не плате,то вже юристи в поміч...
Дитина виїде,але кожного разу треба буде брати від нього дозвіл.

Так....але до 18 тс з дитиною не виіде....тс хоче назавжди
Тільки так,приіхали-поіхали.....і кожен раз дозвіл......
У чоловіка колишня хотіла позбавити прав.Але він сплачує аліменти.Оплачує навчання додаткове.І все.Але домовилися,що кожен раз як вона іхатиме з дитиною в Італію,чоловік робитиме дозвіл у нотаріуса.

Тоді в залежності від країни приймача,вона або її жених мають надати документи по програмі воз'еднання родини,та фін.звітність де вони доведуть,що взмозі забезпечувати дитину.Але повторюсь,це в залежності від країни,та чи вона сама мешкає,чи має постійне житло,постійний дохід.Там багацько своєї бюрократії та нюансів.

Тільки так,приіхали-поіхали.....і кожен раз дозвіл......

У чоловіка колишня хотіла позбавити прав.Але він сплачує аліменти.Оплачує навчання додаткове.І все.Але домовилися,що кожен раз як вона іхатиме з дитиною в Італію,чоловік робитиме дозвіл у нотаріуса.
В Італії,якщо має громадянство (постійне),вона може подати на воз'єднання родини.В місцеву комуну де проживає,або її до Риму пошлють подавати документи.

Тоді в залежності від країни приймача,вона або її жених мають надати документи по програмі воз'еднання родини,та фін.звітність де вони доведуть,що взмозі забезпечувати дитину.Але повторюсь,це в залежності від країни,та чи вона сама мешкає,чи має постійне житло,постійний дохід.Там багацько своєї бюрократії та нюансів.
Це важко зробити....У попередніх темах тс пише що хоче підти від чоловіка ,забрати дитину і виіхати назавжди за кордон.Але не так все просто.Подруга спустя 4 роки вивезла дитину.Вони розлучені і чоловік не платив аліменти.В неі вийшло

В Італії,якщо має громадянство (постійне),вона може подати на воз'єднання родини.В місцеву комуну де проживає,або її до Риму пошлють подавати документи.
Нема....вона просто на заробітки ізде....І берез дитину з собою...

Це важко зробити....У попередніх темах тс пише що хоче підти від чоловіка ,забрати дитину і виіхати назавжди за кордон.Але не так все просто.Подруга спустя 4 роки вивезла дитину.Вони розлучені і чоловік не платив аліменти.В неі вийшло
А що ТС заважає сходити в Італії до юриста та спитати ,що та як?Інша країна інші закони.((

Нема....вона просто на заробітки ізде....І берез дитину з собою...
Ну от ви і самі відповіли на своє питання,нема постійного доходу та житла,нащо дитину мучити?Або кожного разу пермесо поновлювати у вересні,або щось гадати вже постійне.

Не юрист, но если не ошибаюсь делается на одну поездку (указываете конкретно с какого по какое ч.м.г.).
Абсолютно верно...
Я навсегда хочу уехать.
Навсегда ребёнка увезти Вы не сможете сами по себе...
Столько сколько там будет указано и на какой период и в какой промежуток времени...
Тогда пусть отец откажется от ребёнка.
А такой процедуры не существует...
Передбачено, но в крайних случаях... Алименты к этому вообще не имеют отношения... Для этого надо быть наркоманом или совершить преступление против ребёнка... Одним словом сейчас невозможно лишить родительских прав, такая позиция Верховного Суда... Да и я уверен, что нет у ТС оснований для этого никаких абсолютно...
Если даже ни одного разу в жизни не платил алименты и есть долг по алиментам в полмиллиона гривен, то это не является основанием для лишения родительских прав...
Страна вообще не имеет никакого отношения, так как вопрос только одной страны это, то есть Украины и её граждан касается...
Это совсем совсем совсем другое... Италия может делать всё что угодно и разрешать всё что угодно и кому угодно разрешать жить на своей территории... А вот Украина имеет право не выпускать и не отдавать своих граждан без оснований их вывоза незаконно...
А що ТС заважає сходити в Італії до юриста та спитати ,що та як?Інша країна інші закони.((
Да откуда итальянский юрист знает украинские законы...))) О чём она спросит у него...?)) Вопрос не ввозе ребёнка в Италию, им всё равно, им ненужно разрешение отца на ввоз... Это проблемы внутренние украинские... Это разрешение нужно не Италии, а Украине, то есть украинским пограничникам, которые не имеет права выпускать детей без основания и разрешения... А итальянским всё равно есть разрешение или нет... Вы немного перепутали разные вещи...

Останнє редагування:
Назад
Угорі