Вибачте за тему! Що з ними можна зробити?

• Автор теми Автор теми Світлана SS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 2K

Світлана SS

Форумчанин
Дописи
694
Реакції
476
Бали
1955
Світлана SS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи то я тіки їх бачу чи ні незнаю,кожен другий новачок заходить і починаяє лякати людей,і виявляється це якесь ч м о из МФО. Що ви тут винюхуєте? та непереживайте будете горіти в пеклі у моєму котлі,ваші душі там помучаються. І дивіться добре коли додому йдете засранці!

Чи то я тіки їх бачу чи ні незнаю,кожен другий новачок заходить і починаяє лякати людей,і виявляється це якесь ч м о из МФО. Що ви тут винюхуєте? та непереживайте будете горіти в пеклі у моєму котлі,ваші душі там помучаються. І дивіться добре коли додому йдете засранці!
Це не дивно!!!

Як Ви їх розпізнаєте? Потрібно завести такий розділ, да всіх виявлених кАлів, або МФО-шок , як дошка позору! Тобто , їхніі ніки виставляти на загал. Щоб усі бачили, що воно таке! Щоб ми могли розуміти, з ким мову мали.

Я на форуме, можно сказать новичок, но по повидению начала уже не много замечать "засланых" они действуют по шаблону...

Як Ви їх розпізнаєте? Потрібно завести такий розділ, да всіх виявлених кАлів, або МФО-шок , як дошка позору! Тобто , їхніі ніки виставляти на загал. Щоб усі бачили, що воно таке! Щоб ми могли розуміти, з ким мову мали.
+++
или мастеркласс по их вычислению? правда, было бы очень классно

Да їм взагалі начхати на ващі проблеми. В них робота вибити бабла, ось і все. І чи раніше ви це зрозумієте тим міцнішими будуть ващі нерви)))
Да їм взагалі начхати на ващі проблеми. В них робота вибити бабла, ось і все. І чи раніше ви це зрозумієте тим міцнішими будуть ващі нерви)))
Я взагалі дивуюсь людям, які брали та брали Грощі, а потім сподіваються що ось все це просто так мине))) Такого не буде! Навчітся вирішувати свої проблеми,брати життєві уроки. А думати, що кошти не потрібно повертати це вже щось із життя фокусників) ==

Багатьом це не потрібно ((((

Я взагалі дивуюсь людям, які брали та брали Грощі, а потім сподіваються що ось все це просто так мине))) Такого не буде! Навчітся вирішувати свої проблеми,брати життєві уроки. А думати, що кошти не потрібно повертати це вже щось із життя фокусників) ==
А як не мине?

Останнє редагування:
Я взагалі дивуюсь людям, які брали та брали Грощі, а потім сподіваються що ось все це просто так мине))) Такого не буде! Навчітся вирішувати свої проблеми,брати життєві уроки. А думати, що кошти не потрібно повертати це вже щось із життя фокусників
Я воспринимаю мой "долг" перед ними,как моральную компенсацию ,за причиненный вред. Если они не согласны...есть суд

я договорился с "название мфо", я заплатил - они такие крутые, они молодцы. Лучше зоплотить иначе найдут порежут отымут нассут... какой там мастер класс))

то ні для кого не секрет ,що вони можуть тут пастися ,особливо ,коли виписують ,що забрали все з хати за якісь пару тисяч гривень.Просто здається ,що думають ,що всі бігом налякаються і побіжать платити.

Їх швидко опускають на землю. Старички вміють швидко розпізнавати.

Їх швидко опускають на землю. Старички вміють швидко розпізнавати.
Я не старичек но опознать могу

А ви повертаєте?

Я не старичек но опознать могу

А ви повертаєте?
Адекватним да. То что брала, а борзым ****** только через суд. Просто, я даю себе отчёт в том что тело кредита рано или поздно все равно надо будет отдать. Поэтому нужно договариваться, либо через суд искать справедливости. Но отдавать придётся, и это факт. Платить или не платить это каждого личное дело, я никого не осуждаю. Просто нужно включить мозги, вот и все
Плохой с вас сищик, так как я тоже в кредитах)))и уж темполее не имею никакого отношения к работникам шараг

Назад
Угорі