Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
я її не писала, допомогала, борги в нього з 2020 року, але спочатку закрила свої, що набралася тоді для закриття його боргів,( він, нажаль, набрав нові), потім потроху закривала його, якщо були адекватні суми до закриття, зараз залишилися дуже великі суми, не хочу влазити та і біткепітал відбив бажання, думала, що йому вже ніхно не дасть позику, з його боргами, а вийшло...
я її не писала, допомогала, борги в нього з 2020 року, але спочатку закрила свої, що набралася тоді для закриття його боргів,( він, нажаль, набрав нові), потім потроху закривала його, якщо були адекватні суми до закриття, зараз залишилися дуже великі суми, не хочу влазити та і біткепітал відбив бажання, думала, що йому вже ніхно не дасть позику, з його боргами, а вийшло...
Мені мама теж допомагала з моїми боргами тоді, у 2018
Все золото, всі заощадження, ще й кредит у Мегабанку брала - закрили мфо, я потім знов набрався, де ще давали
Кредит виплачували потім 2 роки, достроково закрили, він на 3 був. Єдине позитивне з тієї історії - дзвінки калів на роботу (вона вчителька) не погіршили, а навпаки, укріпили її вагу в тодішньому колективі. Колеги підтримували і в кінці кінців ті дзвонити перестали
Зараз намагаюсь всім, чим їй треба допомагати, щоб вона хоч на пенсію виходила без думок, на що жити.
Хоча тих днів, коли це все відбулося, вже не повернеш, і історію назад не перепишеш
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.