Ви найкращі! Дякую що ви є!

• Автор теми Автор теми Nata240
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я щас лопну со смеху)))) Но если что, это не я была :D :ahaha:
Та это он самоликвидировался наверно.Я ваще даже и не подумал бы на тебя никогда если честно,что ты таким занимаешся
Или все таки мож с просонья не ту кнопку даванула?В место лайка на банан его загнала

Та это он самоликвидировался наверно.Я ваще даже и не подумал бы на тебя никогда если честно,что ты таким занимаешся
Или все таки мож с просонья не ту кнопку даванула?В место лайка на банан его загнала
Точно говорю, это не я)))))

Привіт! Я новенька, що і де писати,не знаю ! Читаю ваш форум з квітня, біда, 7мфо, карантин,роботи нема, чоловік як послухав, що ті упирі говорять, вигнав до батьків, подає на розвід .Хай подає! У мене вже є ви! !!Я надіюся!))))
Привет. Здесь всегда можно найти поддержку и помощь. Если он отказался в такое сложное время поддержать вас, а выбрал самый простой способ - подать на развод, то он недостоин вас. Он недостоин быть вашим мужем и недостоин быть с вами

Простите их и отпустите. Нет денег нет мфо. живите себе дальше и не паникуйте
Привет. Здесь всегда можно найти поддержку и помощь. Если он отказался в такое сложное время поддержать вас, а выбрал самый простой способ - подать на развод, то он недостоин вас. Он недостоин быть вашим мужем и недостоин быть с вами
Всім Добрий вечір! Вибаче
[/QUOTE]
Всім Добрий вечір! Вибачте! Ви через мене трошки пошарпалися ))Гарні ідеї!Багато цікавого! Я 2-й день трошки в запої, з понеділка я з вами !!!Переїзд то страшна біда! Дякую всім за підтримку, і все буде добре у кожного з нас!

Останнє редагування:
Не біда!Але шок серйозний! Тим що я ці гроші брала для чоловіка, а тепер обісрана я!
І такі тут на форумі випадки непоодинокі. Читайте, відповідь знайдете на всі питання, головне зразу не хапайтесь за все, як я. Потім доходить, що і рестукутризацію не потрібно було робити, я тільки в одну вляпалась, але форум допоміг ще не зробити помилок. Головне не пролонгувати і не шукати грошей для пролонгацій.

Я
В мене 17 мфо, 4 місяці прострочка і все дуже спокійно, вже забув за них, не говорив з ними з першого дня прострочки.Зараз дзвінків дуже мало. Ні кого не тровожили, живу собі і все ок. Викиньте сімку та неговоріть з ними і все буде добре.
Я необщаюсь с ними.Но знаю, что не дают покоя моим знакомым и друзьям и даже дело дошло до коллажей.Как это мерзкопакостно.На такое способный только человек, который ходит голый в плаще.Неудовлетворенный неудачник!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі