Ви найкращі! Дякую що ви є!

• Автор теми Автор теми Nata240
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Може він на нервах все це сказав. Поговоріть з ним( якщо ще щось вас связує). Бо після того що ті ур*ди виговорюють усім, виписують, кожен може тебе послати. І батьки, і брат, і друзі, і просто близькі люди. Просто пізніше через деякий час вони зрозуміють тебе і допоможуть(по собі знаю). І тут не всіх треба слухати, тіпа які пишуть та шліть його, поганий муж і т.д. Просто треба сісти з ним і спокійно поговорити. Не від простого життя ви туди залізли. А до такого як Vetal взагалі не потрібно дослухатись. Він судячи зі всього не може навіть в собі розібратись.

Та йди вже спи!

Ну ну...
В своей жизни разберись сначала.

Привіт! Я новенька, що і де писати,не знаю ! Читаю ваш форум з квітня, біда, 7мфо, карантин,роботи нема, чоловік як послухав, що ті упирі говорять, вигнав до батьків, подає на розвід .Хай подає! У мене вже є ви! !!Я надіюся!))))
вище ніс. все наладиться. у нас багато інформації.

Та мабуть і не треба було. Якщо бог дасть то все буде.
Що не потрібно, того і нема.

Які у всіх цікаві історії життя....
Може він на нервах все це сказав. Поговоріть з ним( якщо ще щось вас связує). Бо після того що ті ур*ди виговорюють усім, виписують, кожен може тебе послати. І батьки, і брат, і друзі, і просто близькі люди. Просто пізніше через деякий час вони зрозуміють тебе і допоможуть(по собі знаю). І тут не всіх треба слухати, тіпа які пишуть та шліть його, поганий муж і т.д. Просто треба сісти з ним і спокійно поговорити. Не від простого життя ви туди залізли. А до такого як Vetal взагалі не потрібно дослухатись. Він судячи зі всього не може навіть в собі розібратись.

Та йди вже спи!

Ну ну...
Согласен.Веталь жулик еще тот

С одними только МФО это мужик-аматор.Ей нормального надо толкового 30+ мфо,несколько банков с норм суммами от 50 и выше,ну и людям что б минимум кусков 300—400 торчал еще не меньше.И тогда сразу понятно,что мужик надежный,порядочный и детей научит уму разуму
Ви нормальний?? Що ви таке радите людині, шо за брєд??
В своей жизни разберись сначала.
Обовязково.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі