Ви найкращі! Дякую що ви є!

• Автор теми Автор теми Nata240
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Може і так ; але хотілося не впустити всій послідній шанс мені 42 дальше край ((( але що робити з мфо задовбали в край, а грошей нема! !!

Привіт! Я новенька, що і де писати,не знаю ! Читаю ваш форум з квітня, біда, 7мфо, карантин,роботи нема, чоловік як послухав, що ті упирі говорять, вигнав до батьків, подає на розвід .Хай подає! У мене вже є ви! !!Я надіюся!))))
Привіт! Я новенька, що і де писати,не знаю ! Читаю ваш форум з квітня, біда, 7мфо, карантин,роботи нема, чоловік як послухав, що ті упирі говорять, вигнав до батьків, подає на розвід .Хай подає! У мене вже є ви! !!Я надіюся!))))
Ну я так точно у тебя есть.За остальных не скажу.А муж твой xyйло сыкливое

Може і так ; але хотілося не впустити всій послідній шанс мені 42 дальше край ((( але що робити з мфо задовбали в край, а грошей нема! !!
Простите их и отпустите. Нет денег нет мфо. живите себе дальше и не паникуйте

А что если удочерить - усыновить?
Моя одна знакомая сделала 2 карьеры.. успешно и после 40 малютку новорожденную присмотрели с мужем. Воспитывают ребеночка как своего. Все тоже самое только не надо было рожать , готовый малыш. А хлопоты и радость такие же.
Бывает же что здоровые девушки отказываются от нормальных здоровых малышей - например рано родили.. можно кого то взять себе.

Ага не паніку!Батькам сьогодні Готівочка з тілом 1000 чуть двері не вибили, а сусідка навпроти запекла комунєістка "павлік морозов "

Ага не паніку!Батькам сьогодні Готівочка з тілом 1000 чуть двері не вибили, а сусідка навпроти запекла комунєістка "павлік морозов "
А чего они так ломились с вашим родителям?

Полицию на них натравливать. двери права не имеют выбивать.они дороже стоят чем та тыща

В мене 17 мфо, 4 місяці прострочка і все дуже спокійно, вже забув за них, не говорив з ними з першого дня прострочки.Зараз дзвінків дуже мало. Ні кого не тровожили, живу собі і все ок. Викиньте сімку та неговоріть з ними і все буде добре.

Де ви бачили щоб жінці вже без чоловіка і ще з боргами дали усиновити дитину! !!!Я і так щаслива, у мені тільки 6 похресників і і ще 5 племінників !Я і так майже багатодітна мама )))))) дякую за всі поради! Ви всі такі позитивні! )))
Думаю ты не пожалеешь.Забудешь быстро о кредитах.И настрой у тебя правильный
Думаю ты не пожалеешь.Забудешь быстро о кредитах.И настрой у тебя правильный

Останнє редагування:
Де ви бачили щоб жінці вже без чоловіка і ще з боргами дали усиновити дитину! !!!Я і так щаслива, у мені тільки 6 похресників і і ще 5 племінників !Я і так майже багатодітна мама )))))) дякую за всі поради! Ви всі такі позитивні! )))
Все постоянно меняется)
Хорошо что есть вокруг малыши) можно нянчится в свое удовольствие. Я так к подруге схожу и меня отпускает)
у нее двое мелких..

Думаю що я зробила правельний вибір ,коли тут почала спілкуватися

Nata240, Не падайте духом! "Ряды сопротивления" МФО с Вами пополнились. Вместе МЫ Сила!

Я долго скрывала от нынешнего мужа свои шараги, когда он узнал, сказал, - "киця почему раньше не сказала, уже давно бы закрыли и забыли", вам могу сказать одно, не ваш это человек, любил бы, был за вас ))
Дякую вам за підтримку! Ви велика молодець! Міцного здоров'я вашому малюку, а вам любові і поваги один до одного! !

Останнє редагування модератором:
Може він на нервах все це сказав. Поговоріть з ним( якщо ще щось вас связує). Бо після того що ті ур*ди виговорюють усім, виписують, кожен може тебе послати. І батьки, і брат, і друзі, і просто близькі люди. Просто пізніше через деякий час вони зрозуміють тебе і допоможуть(по собі знаю). І тут не всіх треба слухати, тіпа які пишуть та шліть його, поганий муж і т.д. Просто треба сісти з ним і спокійно поговорити. Не від простого життя ви туди залізли. А до такого як Vetal взагалі не потрібно дослухатись. Він судячи зі всього не може навіть в собі розібратись.
Три часа ночи, а он х*рачит бургеры
Та йди вже спи!
Простите их и отпустите. Нет денег нет мфо. живите себе дальше и не паникуйте
Ну ну...

Останнє редагування:
Дякую за
Може він на нервах все це сказав. Поговоріть з ним( якщо ще щось вас связує). Бо після того що ті ур*ди виговорюють усім, виписують, кожен може тебе послати. І батьки, і брат, і друзі, і просто близькі люди. Просто пізніше через деякий час вони зрозуміють тебе і допоможуть(по собі знаю). І тут не всіх треба слухати, тіпа які пишуть та шліть його, поганий муж і т.д. Просто треба сісти з ним і спокійно поговорити. Не від простого життя ви туди залізли. А до такого як Vetal взагалі не потрібно дослухатись. Він судячи зі всього не може навіть в собі розібратись.

Та йди вже спи!

Ну ну...

Та йди вже спи!

Ну ну...
Дякую за пораду! Але, я не така д*pa як вам знається, я сама розберуся як говорити з моїм чоловіком, а також ,кого слухати і які поради брати до уваги!

Да, бракованные мужики нынче пошли. Итог - надо искать мужика с МФО :crazy:
С одними только МФО это мужик-аматор.Ей нормального надо толкового 30+ мфо,несколько банков с норм суммами от 50 и выше,ну и людям что б минимум кусков 300—400 торчал еще не меньше.И тогда сразу понятно,что мужик надежный,порядочный и детей научит уму разуму

С одними только МФО это мужик-аматор.Ей нормального надо толкового 30+ мфо,несколько банков с норм суммами от 50 и выше,ну и людям что б минимум кусков 300—400 торчал еще не меньше.И тогда сразу понятно,что мужик надежный,порядочный и детей научит уму разуму
Вот это критерии.. свежо, смело ) оригинально) и с таким не страшно в разведку) прожженный жизнью)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі