Ви б взяли позичку в малознайомої людини?

• Автор теми Автор теми Caramelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
это вы говорите о займе от частного лица? этот развод! зайди на сайт, заплати 300грн. за справку, потом еще что-то. и в итоге получается что 10000 туда вхерячиш, а тебе недадим, а если дадим то под залог. и переплпта тело+тело. и пару год в кабале. х*рня полная
Post automatically merged:

быстрее всего вы подписывали договор в канторке Швыдкогрошей, вот он так и решил
Так, підписувала. Перший раз, але потім його повернула і взяла новий он-лайн

это вы говорите о займе от частного лица? этот развод! зайди на сайт, заплати 300грн. за справку, потом еще что-то. и в итоге получается что 10000 туда вхерячиш, а тебе недадим, а если дадим то под залог. и переплпта тело+тело. и пару год в кабале. х*рня полная

Не на сайт, так запропонували. Правда, не знаю, на яких умовах, бо не погодилась одразу

Я перезичила у всіх знайомих і родичів купу грошей на ці мфо! Спочатку зичила на пролонгації, потім зрозуміла, що треба закривати...і все одно, не вистачило на закриття! Тепер винна понад 8000$ людям, не спілкуюсь з мфо, не плачу (за допомогою форуму), віддаю людям. Добре, що є такі які без відсотків, але є і такі, що під відсоток зичили...і знову те саме у мене, круговерть(((( руки опускаються, але хоча б чітко знаю, шо маю робити. І ще сестричка двоюрідна в такій ж ситуації(
Висновок - раджу не зичити ні в якому разі на Мфо! Чекайте, все само собою розрулиться) Удачі!

Я перезичила у всіх знайомих і родичів купу грошей на ці мфо! Спочатку зичила на пролонгації, потім зрозуміла, що треба закривати...і все одно, не вистачило на закриття! Тепер винна понад 8000$ людям, не спілкуюсь з мфо, не плачу (за допомогою форуму), віддаю людям. Добре, що є такі які без відсотків, але є і такі, що під відсоток зичили...і знову те саме у мене, круговерть(((( руки опускаються, але хоча б чітко знаю, шо маю робити. І ще сестричка двоюрідна в такій ж ситуації(
Висновок - раджу не зичити ні в якому разі на Мфо! Чекайте, все само собою розрулиться) Удачі!
Ого, оце поворот в житті! Тримайтеся. Удачі вам, хай все буде добре.

я тоже также. одолжил 2000$ славабогу без % их потратил на мфо. терь пусть ждут мфо. кассу и гроші всім мог закрить без просрочки и прлохаций, но подосрал ощад. терь пусть подают в суд на ощад.

Так, підписувала. Перший раз, але потім його повернула і взяла новий он-лайн
и они реально есть? без залога?

Зараз закриваю потрохи свої МФО, було 10, зараз 8 і 1 на реструктуризації. Звернулась до адвокатів, обіцяють максимум по два тіла все закрию до пів року. Я порахувала, що з адвокатськими послугами буде те ж саме, якщо позичити одною сумою і закрити всі з відсотками. Але повторююсь, людина малознайома і не знаю, що гірше, от в разі хвороби/втрати доходу і т д - бути винній 1 людині чи МФО? І чи не зможе потім людина претендувати на житло (я так розумію, МФО не зможуть)?
У меня 10 займов,два закрыла(самых дурных)!осталось 8,ни с кем не общаюсь!в просрочке с января,по началу разрывали телефон,сейчас почти тихо пару раз в день позвонят и всё)так что ни у кого ничего не отдалживайте!!просто перетерпите и все звонки прекратятся)

Етить колотить, вы смелый человек. Желаю вам поскорее избавиться от долгов, мфо то фuгня, а вот людям конечно отдавать нужно. На этом конечно , жизнь не заканчивается, вы становитесь только сильнее. Все наладится!

Етить колотить, вы смелый человек. Желаю вам поскорее избавиться от долгов, мфо то фuгня, а вот людям конечно отдавать нужно. На этом конечно , жизнь не заканчивается, вы становитесь только сильнее. Все наладится!
Дякую! А ще кілька місяців назад, я думала, що життя я закінчу сама(
Але то таке дурне в голову лізло)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі