Ви б взяли позичку в малознайомої людини?

• Автор теми Автор теми Caramelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А адвокати не питали вас про договора ? Не цікавились чи такі існують і чи варто платити по тих "договорах"!!!
Складається враження що вас оті "адвокати" тупо розводять на бабло.
Так і є

Зараз закриваю потрохи свої МФО, було 10, зараз 8 і 1 на реструктуризації. Звернулась до адвокатів, обіцяють максимум по два тіла все закрию до пів року. Я порахувала, що з адвокатськими послугами буде те ж саме, якщо позичити одною сумою і закрити всі з відсотками. Але повторююсь, людина малознайома і не знаю, що гірше, от в разі хвороби/втрати доходу і т д - бути винній 1 людині чи МФО? І чи не зможе потім людина претендувати на житло (я так розумію, МФО не зможуть)?
не страдайте глупостями... ждите предложений от мфо

А якщо я не домовлюсь сама за тіло? І якщо мені не запропонують, продадуть колекторам?
Тодi вважайте що Вам повезло i Ви нiкому не виннi.В Украiнi немае коллекторiв,щоб Ви знали,на майбутнe.

Зараз закриваю потрохи свої МФО, було 10, зараз 8 і 1 на реструктуризації. Звернулась до адвокатів, обіцяють максимум по два тіла все закрию до пів року. Я порахувала, що з адвокатськими послугами буде те ж саме, якщо позичити одною сумою і закрити всі з відсотками. Але повторююсь, людина малознайома і не знаю, що гірше, от в разі хвороби/втрати доходу і т д - бути винній 1 людині чи МФО? І чи не зможе потім людина претендувати на житло (я так розумію, МФО не зможуть)?
Два тіла то дуже жирно. А адвокати мали б відразу готувати позови до суду на всі контори, по яких ви співпрацюєте. Тільки суд, ніяких домовленостей. Поговоріть з адвокатами і наполягайте на суд. Адвокати не для домовленостей з шахраями, а для суду. Взагалі, дивіться самі. Про борг людині малознайомій скажу так. Не зможете віддати, буде також гірко як і з мфо. Дивіться самі, взагалі. Паралельно шукайте додатковий дохід
Post automatically merged:

Сложно давать тут совет. Ситуация очень личная.
Конечно под вменяемый % и только под нотариально заверенный договор можно было-бы, но надо ещё и быть уверенной в том, что не будет форс-мажер.
Конечно если одолжить денег и отдать тело всем тем ****** нервы спокойнее будут.
Но нужна финансовая стабильность, если в ней не уверены не спешите обращаться к юристам или к малознакомому человеку, постарайтесь пока стать финансово стабильной, а там и решение проблемы появиться.
Моё такое мнение. Не судите строго.
Всем добра?
100%

Два тіла то дуже жирно. А адвокати мали б відразу готувати позови до суду на всі контори, по яких ви співпрацюєте. Тільки суд, ніяких домовленостей. Поговоріть з адвокатами і наполягайте на суд. Адвокати не для домовленостей з шахраями, а для суду. Взагалі, дивіться самі. Про борг людині малознайомій скажу так. Не зможете віддати, буде також гірко як і з мфо. Дивіться самі, взагалі. Паралельно шукайте додатковий дохід

100%
Так а на суд це ще додаткові витрати, бо я не зможу бути присутня особисто. І якщо мене треба буде представляти в суді, то це ще + витрати. Але казали, що до суду може дійти тільки по швидкогрошах

Не залазьте дальше в долговую яму, мне почти все уже предлагают только тело)) ток я уже вобразе, не хочу отдавать, обиделась))) пусть теперь они ломают голову, как вернуть мою благосклонность)))) хотя шанс у них пока нулевой)))

Не залазьте дальше в долговую яму, мне почти все уже предлагают только тело)) ток я уже вобразе, не хочу отдавать, обиделась))) пусть теперь они ломают голову, как вернуть мою благосклонность)))) хотя шанс у них пока нулевой)))
Мені сказали, що так як в мене зареєстрований ФОП і доходи - не мінімальна зп, то тіло мені ніхто не запропонує. Будуть хотіти побільше відсотків

Так а на суд це ще додаткові витрати, бо я не зможу бути присутня особисто. І якщо мене треба буде представляти в суді, то це ще + витрати. Але казали, що до суду може дійти тільки по швидкогрошах
Чому ви не зможете бути на суді? Подаєте по місцю реєстрації і йдете до суду. А адвокати повинні дати інструкцію як і що зробити

В якому сенсі тільки по швидкогрошах ??? Не знаю, що за адвокати. Будьте обережні, не наробіть дурниць

Чому ви не зможете бути на суді? Подаєте по місцю реєстрації і йдете до суду. А адвокати повинні дати інструкцію як і що зробити

Я не проживаю по місцю реєстрації

В якому сенсі тільки по швидкогрошах ??
Сказали, що з моїх тільки вони можуть подати в суд

Мені сказали, що так як в мене зареєстрований ФОП і доходи - не мінімальна зп, то тіло мені ніхто не запропонує. Будуть хотіти побільше відсотків
Та они могут хотеть шо угодно)))) это лично их половые трудности))) когда поймут, что Вы не ведетесь будут просить хоть что-то))) это факт)

Я розумію. Прикол в тому, що ви маєте подати в суд перша. Адвокати вам цього не пояснили ? Просто почитайте форум і ще раз поговоріть з тими адвокатами, яка в них схема вирішення ваших питань. І, дивіться, вирішення 1 мфо, це з позовом, інструкціями, з усім коротше, не дорожче 2000 грн. Якщо просять більше, посилайте їх

Та я вже звернулась до адвокатів.. тепер думаю, чи правильно зробила. Заплатила 2400, сказали, що закривати в першу чергу е гроші і що домовляться на 2 тіла. Це буде 4000 грн. Більше в наступному місяці не зможу заплатити і знову адвокатських 2400. Сама домовлятись не вмію. Зараз не в своєму місті, на зйомному житлі. Адвокат подає запити на договора в МФО і їй приходять на її адресу відповіді. А в мене нема постійної адреси, щоб вести переписки. Кредитплюс, готівочка, стартівей, егроші, швидкогроші , кредиткаса і дінеро. А, і ще дві кредитки - приват і моно. По моно 4 міс прострочки, по привату 2, по мфо з кінця серпня, якісь з липня. Адвокат сказала, що так, як я ФОП і в мене не мінімалка, то можу не закрити по тілу все. От відчуваю себе лoxoм, чесно.. е гроші якщо за 4000 закрию, а адвокату 4800, це то саме, що вже з відсотками..
Які 4800 адвокату ? І це просто щоб він домовився з шахраями.. Так, посилайте подалі цих адвокатів

Люди умеют усложнять жизнь. Зачем эти адвокаты нужны-вроде и самому можно договариваться или ожидать пока сами предложат.

Им без разницы где вы работаете и сколько получаете. Размер зарплаты играет роль при выигранном ими суде! А угадайте, почему же они тогда не подавали в суд??? Потому что у них выиграть мало шансов. Так и уходят они, у терпеливых должников, в "мир профуканных кредитов" ;)

Сложно давать тут совет. Ситуация очень личная.
Конечно под вменяемый % и только под нотариально заверенный договор можно было-бы, но надо ещё и быть уверенной в том, что не будет форс-мажер.
Конечно если одолжить денег и отдать тело всем тем ****** нервы спокойнее будут.
Но нужна финансовая стабильность, если в ней не уверены не спешите обращаться к юристам или к малознакомому человеку, постарайтесь пока стать финансово стабильной, а там и решение проблемы появиться.
Моё такое мнение. Не судите строго.
Всем добра?
это вы говорите о займе от частного лица? этот развод! зайди на сайт, заплати 300грн. за справку, потом еще что-то. и в итоге получается что 10000 туда вхерячиш, а тебе недадим, а если дадим то под залог. и переплпта тело+тело. и пару год в кабале. х*рня полная

быстрее всего вы подписывали договор в канторке Швыдкогрошей, вот он так и решил

Ви ще не знаєте точно. У всіх по- різному відбувається. Може і вам тільки тіло будуть пропонувати, якщо ніяких контактів з ними не буде. Вони ж теж хочуть хоч щось повернути. Чекати. Пропозиціі не за горами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі