Ви б взяли позичку в малознайомої людини?

• Автор теми Автор теми Caramelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Caramelka

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
24
Бали
1765
Caramelka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зараз закриваю потрохи свої МФО, було 10, зараз 8 і 1 на реструктуризації. Звернулась до адвокатів, обіцяють максимум по два тіла все закрию до пів року. Я порахувала, що з адвокатськими послугами буде те ж саме, якщо позичити одною сумою і закрити всі з відсотками. Але повторююсь, людина малознайома і не знаю, що гірше, от в разі хвороби/втрати доходу і т д - бути винній 1 людині чи МФО? І чи не зможе потім людина претендувати на житло (я так розумію, МФО не зможуть)?

Caramelka, не позичайте! Ви за пів року і без адвокатів більшість закриєте за тіло! Які у Вас мфо і скільки протермінування?

Caramelka, не позичайте! Ви за пів року і без адвокатів більшість закриєте за тіло! Які у Вас мфо і скільки протермінування?
Та я вже звернулась до адвокатів.. тепер думаю, чи правильно зробила. Заплатила 2400, сказали, що закривати в першу чергу е гроші і що домовляться на 2 тіла. Це буде 4000 грн. Більше в наступному місяці не зможу заплатити і знову адвокатських 2400. Сама домовлятись не вмію. Зараз не в своєму місті, на зйомному житлі. Адвокат подає запити на договора в МФО і їй приходять на її адресу відповіді. А в мене нема постійної адреси, щоб вести переписки. Кредитплюс, готівочка, стартівей, егроші, швидкогроші , кредиткаса і дінеро. А, і ще дві кредитки - приват і моно. По моно 4 міс прострочки, по привату 2, по мфо з кінця серпня, якісь з липня. Адвокат сказала, що так, як я ФОП і в мене не мінімалка, то можу не закрити по тілу все. От відчуваю себе лoxoм, чесно.. е гроші якщо за 4000 закрию, а адвокату 4800, це то саме, що вже з відсотками..

Зараз закриваю потрохи свої МФО, було 10, зараз 8 і 1 на реструктуризації. Звернулась до адвокатів, обіцяють максимум по два тіла все закрию до пів року. Я порахувала, що з адвокатськими послугами буде те ж саме, якщо позичити одною сумою і закрити всі з відсотками. Але повторююсь, людина малознайома і не знаю, що гірше, от в разі хвороби/втрати доходу і т д - бути винній 1 людині чи МФО? І чи не зможе потім людина претендувати на житло (я так розумію, МФО не зможуть)?
Бути винному людям (знайомим,малознайомим,друзям,родичам) в 1000 разiв гiрше нiж бути винному мфо!!!

Бути винному людям (знайомим,малознайомим,друзям,родичам) в 1000 разiв гiрше нiж бути винному мфо!!!
Можете пояснити, чому? Бо в мене двозначні думки. З одного боку - за 1 раз позбавитись від такої к-сті боргів і платити все одній людині. А з іншого, якщо не зможу платити.. ну, різне буває. А людину по роботі кожен день прийдеться бачити

Та я вже звернулась до адвокатів.. тепер думаю, чи правильно зробила. Заплатила 2400, сказали, що закривати в першу чергу е гроші і що домовляться на 2 тіла. Це буде 4000 грн. Більше в наступному місяці не зможу заплатити і знову адвокатських 2400. Сама домовлятись не вмію. Зараз не в своєму місті, на зйомному житлі. Адвокат подає запити на договора в МФО і їй приходять на її адресу відповіді. А в мене нема постійної адреси, щоб вести переписки. Кредитплюс, готівочка, стартівей, егроші, швидкогроші , кредиткаса і дінеро. А, і ще дві кредитки - приват і моно. По моно 4 міс прострочки, по привату 2, по мфо з кінця серпня, якісь з липня. Адвокат сказала, що так, як я ФОП і в мене не мінімалка, то можу не закрити по тілу все. От відчуваю себе лoxoм, чесно.. е гроші якщо за 4000 закрию, а адвокату 4800, це то саме, що вже з відсотками..
:facepalm::facepalm::facepalm: на хіба такі адвокати потрібні?!.....
В мене є всі Ваші крім смартівай... На 3-4 міс пропонують закрити за тіло + відсоток до просрочки, пізніше тільки за тіло кредиту.... І ні з ким не домовляюсь, самі пишуть свої пропозиції в смс і на пошту.... Я б на Вашому місці адвокатам більше ні копійки не платила.

А адвокати не питали вас про договора ? Не цікавились чи такі існують і чи варто платити по тих "договорах"!!!
Складається враження що вас оті "адвокати" тупо розводять на бабло.

А адвокати не питали вас про договора ? Не цікавились чи такі існують і чи варто платити по тих "договорах"!!!
При чем разводят с особым цинизмом....

:facepalm::facepalm::facepalm: на хіба такі адвокати потрібні?!.....
В мене є всі Ваші крім смартівай... На 3-4 міс пропонують закрити за тіло + відсоток до просрочки, пізніше тільки за тіло кредиту.... І ні з ким не домовляюсь, самі пишуть свої пропозиції с смс і на пошту.... Я б на Вашому місці адвокатам більше ні копійки не платила.
Хмм.. та я від розгубленості вже підписала з ними договір, пройшло 6 днів, вони направили листи в МФО з запитом про договір. Більше нічого. Кажуть, з е гроші домовляться і з швидкогроші на списання відсотків. Але швидкогроші аж в грудні заплатити зможу. І то, якщо буду платоспроможна. Нерви здають, не сплю
Post automatically merged:

Та в мене також. Але після консультації склався чіткий план, як вибиратись з цієї ями. А тепер, якщо відмовлюсь від їх послуг, і його не буде.

При чем разводят с особым цинизмом....
От думаю, не заплатила б їм, сходила б до лікаря.. маю деякі проблеми зі здоров’ям. а зараз просто на їжу і дорогу лишилось, зато заспокоїла себе на якийсь час.. а тепер рахую і розумію - я л0х

Хмм.. та я від розгубленості вже підписала з ними договір, пройшло 6 днів, вони направили листи в МФО з запитом про договір. Більше нічого. Кажуть, з е гроші домовляться і з швидкогроші на списання відсотків. Але швидкогроші аж в грудні заплатити зможу. І то, якщо буду платоспроможна. Нерви здають, не сплю

Та в мене також. Але після консультації склався чіткий план, як вибиратись з цієї ями. А тепер, якщо відмовлюсь від їх послуг, і його не буде.
Я також від розгубленості і страху свого часу тим шарагам величезні гроші заплатила.... Тому раджу Вам читати уважно форум і тим самим заспокоїтись... Тут багато людей, які самостійно успішно вирішують питання з мфо, хоча коли сюди потрапили всього боялись. І такі як я, котрі не будуть платити без рішення суду.
Як підписали той договір, так і розірвете його! До суда адвокати не потрібні!
Проконсультуйтеся хоча б з юристами з форума...

Я теж був у адвоката і принаймі показував електронні договора ( ну той фуфєл що вони на мило скидали), так принаймі мій від а і до я все розпитав, скільки брав, скільки пролонгував, які суми, коли ... сказав вимагати оригінали договорів ... далі то вже моя особиста історія, бо я відразу відмовився платити.
А ваші адвокати без перевірок і запитів неуйовий "план" вам склали сходу ( особливо сподобалося про два тіла :dash1::saint:) та ще й капусти з вас зрубали.Мда ... фахівці від Бога :facepalm:

Это факт!!! Кому нужны такие адвокаты?

От думаю, не заплатила б їм, сходила б до лікаря.. маю деякі проблеми зі здоров’ям. а зараз просто на їжу і дорогу лишилось, зато заспокоїла себе на якийсь час.. а тепер рахую і розумію - я л0х
Головне, що розуміння прийшло! Все буде добре. Займайтесь здоров'ям, це найголовніше!

Расторгайте свой договор с адвокатами!!! Такая помошь вам не нужна!!!! И не занимайте ни у кого! Будут деньги, и главное - желание, будете за тело и сами закрывать!!!

Можете пояснити, чому? Бо в мене двозначні думки. З одного боку - за 1 раз позбавитись від такої к-сті боргів і платити все одній людині. А з іншого, якщо не зможу платити.. ну, різне буває. А людину по роботі кожен день прийдеться бачити
Можу.Пiвтора року розрулюю борги людям,яких набралась на закриття та пролонгацii.Мфо всi не закрила.Рiк нiчогiсiнько iм не плачу i байдуже.А ось з людьми по iншому.Люди насправдi виручили.Намагались принаймнi.Тут потрiбно вiддавати.I дуже прикро коли не вписуешся в обiцянi термiни...Вони не погрожують,не вимагають,але це неприемна ситуацiя.Я дуже шкодую що наважилась на такий крок в свiй час...Це едине що мене зараз турбуе.Я за кордоном,на заробiтках.Додому повернусь лише коли розрахуюсь з усiма.Не робiть цього в жодному разi!!!! I припинiть годувати адвокатiв...Це жах ( Немае грошей?Всiх до дупи.Розбагатiете,тодi розрахуетесь,якщо захочете.

Сложно давать тут совет. Ситуация очень личная.
Конечно под вменяемый % и только под нотариально заверенный договор можно было-бы, но надо ещё и быть уверенной в том, что не будет форс-мажер.
Конечно если одолжить денег и отдать тело всем тем ****** нервы спокойнее будут.
Но нужна финансовая стабильность, если в ней не уверены не спешите обращаться к юристам или к малознакомому человеку, постарайтесь пока стать финансово стабильной, а там и решение проблемы появиться.
Моё такое мнение. Не судите строго.
Всем добра?

Расторгайте свой договор с адвокатами!!! Такая помошь вам не нужна!!!! И не занимайте ни у кого! Будут деньги, и главное - желание, будете за тело и сами закрывать!!!
А якщо я не домовлюсь сама за тіло? І якщо мені не запропонують, продадуть колекторам?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі