Щоденник Втомилась пролонгувати мікрозайми

• Автор теми Автор теми Annapolis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K

Annapolis

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
37
Бали
33
Annapolis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день зі вчорашнього дня пішла у просрочки .у мене 17 мфо почалось все долг за електроенергію у 3000 тисячі взяла у майкредіт до цього залишилась без роботи поки була без роботи набралась на пролонгацію ще у 2 мфо і пішла жара брала .пролонгувала гасила .записувала і це все з 16.07.а вчора зрозуміла що вже не можу хотіла перекредитуватись але ніхто не дав бо велика фінансова нагрузка.на сьогоднішній день боязнь тільки перед мамою і сестрою .живу окремо.але прописана у них .маю доньку 10 років чоловік але шлюб цівільний оф роботу у великій мережі супермаркетів. Не змогла я сама впоратись з усім цим ще тиждень тому почали пропадати гроші з зарплатної карти хто знімав незнаю на роботі сказала правду.навіть хотіла оформити беспрцентний займ щоб закрити хочаб великі але такого зараз нема ..читаючи ваш форум поміняла номер телефону. Заблокувала карту зп.що далі боюсь навіть думать

Добрий день зі вчорашнього дня пішла у просрочки .у мене 17 мфо почалось все долг за електроенергію у 3000 тисячі взяла у майкредіт до цього залишилась без роботи поки була без роботи набралась на пролонгацію ще у 2 мфо і пішла жара брала .пролонгувала гасила .записувала і це все з 16.07.а вчора зрозуміла що вже не можу хотіла перекредитуватись але ніхто не дав бо велика фінансова нагрузка.на сьогоднішній день боязнь тільки перед мамою і сестрою .живу окремо.але прописана у них .маю доньку 10 років чоловік але шлюб цівільний оф роботу у великій мережі супермаркетів. Не змогла я сама впоратись з усім цим ще тиждень тому почали пропадати гроші з зарплатної карти хто знімав незнаю на роботі сказала правду.навіть хотіла оформити беспрцентний займ щоб закрити хочаб великі але такого зараз нема ..читаючи ваш форум поміняла номер телефону. Заблокувала карту зп.що далі боюсь навіть думать
А вы не бойтесь ) Я думаю всё по накатанной схеме. Звонки ,смс . Закройте ещё по максимум сети . Я которые не закрыла ,просто заблокировала вход для чужаков ,убрала галочки везде ,что б не нашли по номеру телефона ,изменила там имя фамилию) Собирайте деньги .Со временем если захотите закроете по выгодным условиям) И выше нос)

Карту закрийте разом з рахунком.І відкрийте нову.І у вас нічого ніхто не зможе зняти.
Видихайте,читайте форум.
Всі ми тут в схожих ситуаціях.
Ви найшли форум,а це перший крок до рішення вашої ситуації з мфо!
Вітаємо вас на форумі!!!

Правильно сделали,что заблокировали карту, её ещё бы перевыпустить не мешало,чтоб мфошки не тырили деньги.
И не кормите их больше.Обойдутся.И ничего не бойтесь.

Міняйте картки, які засвітили - обов'язково! Рідним розкажіть правду. Включайте режим ❄️ . Читайте форум. Радійте життю і прийдешнім святам!
Все з часом вирішиться?, вітаємо в сім'ї ?

Міняйте картки, які засвітили - обов'язково! Рідним розкажіть правду. Включайте режим ❄️ . Читайте форум. Радійте життю і прийдешнім святам!
Все з часом вирішиться?, вітаємо в сім'ї ?
Дуже боюсь за маму але поки їй сказала що мошеннікі.боюсь втратити роботу зп нормальна 13000 але всі ці місяці 7000 уходило на пролонгацію
Дуже боюсь за маму але поки їй сказала що мошеннікі.боюсь втратити роботу зп нормальна 13000 але всі ці місяці 7000 уходило на пролонгацію
І дякую за підтримку дуже жалію що пішла на це все .а форум знайшла коли шукала боржників мфо
А вы не бойтесь ) Я думаю всё по накатанной схеме. Звонки ,смс . Закройте ещё по максимум сети . Я которые не закрыла ,просто заблокировала вход для чужаков ,убрала галочки везде ,что б не нашли по номеру телефона ,изменила там имя фамилию) Собирайте деньги .Со временем если захотите закроете по выгодным условиям) И выше нос)
Соц сеті навіть удалила але я розумію що вони мене найдуть
У мене немає майна тільки прописка у батьківській хаті вони я так зрозуміла нічого з нею не зроблять тільки будуть лякать

Останнє редагування:
Хорошо что вы это понимаете . Позвонят и угомонятся )
Це все завдяки форуму.а так влізла ще б у більшу дупу не 67000 а.....☺
Така жаба сидить всередині що хочеться кричать.вчора з дитиною були біля ялинки так все атмосферно.новорічно.згадую минулий рік без ціх мфо сльози .соплі?потім беру себе в руки шо маємо те маємо?я себе накрутила так.шо просто п...?

Останнє редагування:
Закройте ещё по максимум сети . Я которые не закрыла ,просто заблокировала вход для чужаков ,убрала галочки везде ,что б не нашли по номеру телефона ,изменила там имя фамилию)
Это помогло уберечь окружение? Или все-таки нашли кого-то?

Это помогло уберечь окружение? Или все-таки нашли кого-то?
Это меры предосторожности ) Кого то всё равно найдут . Работу,кого то приват сольёт . Ну всё равно надо закрыть ,хоть вообще левых людей не будут тревожить

Ничего страшного не случилось,главное все живы и здоровы.родным расскажите лучше сами свою версию,чем звонили наплетут всякого.все со временем решите,а сейчас настройтесь на позитив и все будет хорошо

Да вы не одна такая в этой ситуации, ваши кредиты, это не проблема а расходы, взгляните на это с другой стороны, просто вам сейчас нужно обезопасить себя от их вредного влияния, вы телефоны кого им давали?

Да вы не одна такая в этой ситуации, ваши кредиты, это не проблема а расходы, взгляните на это с другой стороны, просто вам сейчас нужно обезопасить себя от их вредного влияния, вы телефоны кого им давали?
Старий свій номер .дитини якій давно змінений але вони якось вийшли на дочкин новий номер дивилась у неї це шг .фінх приват банк дніпропетровськ але у привата в мене долгу немає так показв трукколер
Это меры предосторожности ) Кого то всё равно найдут . Работу,кого то приват сольёт . Ну всё равно надо закрыть ,хоть вообще левых людей не будут тревожить
Сьогодні на роботі мені запропонували ..допомогу..від хлопчини який може мене направити до нужних людей .але попросив щоб до мелочей йому все розказала .якщо десь оступлюсь можуть на мене відкрити уголовку.☺я думаю
воно мені не треба.а як ви вважаєте?

Останнє редагування:
Старий свій номер .дитини якій давно змінений але вони якось вийшли на дочкин новий номер дивилась у неї це шг .фінх приват банк дніпропетровськ але у привата в мене долгу немає так показв трукколер

Сьогодні на роботі мені запропонували ..допомогу..від хлопчини який може мене направити до нужних людей .але попросив щоб до мелочей йому все розказала .якщо десь оступлюсь можуть на мене відкрити уголовку.☺я думаю
Я не могу решать за вас))Тем более что то советовать не зная ситуацию)))

Уголовка за що??

За неправдиві дані думаю ну його мені ще нехватало уголовки .це точно не розгребу
Інтіресний хлопчина....)
Ага ?думаю не простий а по понятіях?
За неправдиві дані думаю ну його мені ще нехватало уголовки .це точно не розгребу

Або мент

Ви брали кредит на чужі документи?
Яка уголовка??....не смішіть....
Інтіресний хлопчина....)
Ага....я б з ним поговорила

Ого!!! Вау!!! А шо так можно было?)
Нах послать не судьба ?)

Або мент
С ходу нах помогатора!
Ви брали кредит на чужі документи?
Яка уголовка??....не смішіть....

Ага....я б з ним поговорила
Оффтоп
развратница....

Назад
Угорі