Що буде далі з чим? З коронавірусом в Україні чи з нашими справами з МФО?
Що до першого то напривеликий жаль ніхто не зможе спрогнозувати точно що буде далі. Все залежить від нашої свідомості і совісті, Сидіть дома, обмежте контакти, бережіться, береженого як кажуть і Бог березе. Не знаю може мене хтось осудить але скажу. Чесно, мені уже бридко дивитися відео в інтернеті чи сюжети в новинах де люди особливо ті хто повертаються говорять про те що ніяких тестів ніхто нікому не робить або робить за бажанням або "Я відмовляють від примусової обсервації бо в мене мена симптомів і в тих з ким я їхала їх теж нема" В мене питання То якого чорти Ти не порпосила чи не наполягла чи наполіг щоб тобі той тести зробили. А то виходить так я здоровий чи здорова а та зараза шириться з кожним днем. А то виходить винні всі і прикордонники і медики і влада але не я. Винні всі однаково. Хіба ми сидимо на карантині так як потрібно. Ні чи є потреба чи нема "лазимо туди сюди" бо не боясю я того коронавісу.
А щодо другого пункту, МФО. ТО мені уже давно побарабану як з ними складеться далі. Платити буду тільки після суду і всі образи як і свої борги їм пробачаю.