Всіх хвилює питання,а що буде далі?.

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не стоит обсуждать эту тему слишком активно. Это только ухудшает настроение и сеет больше паники. Посмотрим, что будет

Що буде далі з чим? З коронавірусом в Україні чи з нашими справами з МФО?
Що до першого то напривеликий жаль ніхто не зможе спрогнозувати точно що буде далі. Все залежить від нашої свідомості і совісті, Сидіть дома, обмежте контакти, бережіться, береженого як кажуть і Бог березе. Не знаю може мене хтось осудить але скажу. Чесно, мені уже бридко дивитися відео в інтернеті чи сюжети в новинах де люди особливо ті хто повертаються говорять про те що ніяких тестів ніхто нікому не робить або робить за бажанням або "Я відмовляють від примусової обсервації бо в мене мена симптомів і в тих з ким я їхала їх теж нема" В мене питання То якого чорти Ти не порпосила чи не наполягла чи наполіг щоб тобі той тести зробили. А то виходить так я здоровий чи здорова а та зараза шириться з кожним днем. А то виходить винні всі і прикордонники і медики і влада але не я. Винні всі однаково. Хіба ми сидимо на карантині так як потрібно. Ні чи є потреба чи нема "лазимо туди сюди" бо не боясю я того коронавісу.
А щодо другого пункту, МФО. ТО мені уже давно побарабану як з ними складеться далі. Платити буду тільки після суду і всі образи як і свої борги їм пробачаю.

Які ви дописи чекаєте? Які поради. Перша вам порада-не створювати безглузді теми!
Чого безглузді?..,смотри!,до Королевы Великобритании дошли!
Не превращайте важнейшую тему в очередную пьянку! :sarcastic: :nonon:
Ой-ой-ой!

Вкладення

• 643ec95a2df56fcd8cf154ebf7631277.webp
    643ec95a2df56fcd8cf154ebf7631277.webp
    20.9 Кб · Перегляди: 18
Назад
Угорі