Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пролонгували?Динеро вообще ***** звонили всем подряд.Полный игнор и некому нечего неплачю уже 7месяцев
Манивео 9 месяцев пролонгации.Пролонгували?
Остальные не продлевали?Манивео 9 месяцев пролонгации.
Динеро 6м,кф8м,млоан4 місяці остальних непомнюОстальные не продлевали?
О пишіть детальніше причину такого Вашого переживання. Адже Вы 6 місяців протрималася, що зараз сталося?Динеро 6м,кф8м,млоан4 місяці остальних непомню
Похудел на5 кг,курю по дві пачки вдені нерви уже здають
Все одно на нервах.Ті придурки звонять і звонять.Оставив дітей без нечього скільки бабла їм отдав це просто жoпa!О пишіть детальніше причину такого Вашого переживання. Адже Вы 6 місяців протрималася, що зараз сталося?
Не реагуйте на їх дзвінки! Багато програм є на телефон, змініть сімку!Все одно на нервах.Ті придурки звонять і звонять.Оставив дітей без нечього скільки бабла їм отдав це просто ж*па!
Я тоже сейчас думаю-сколько всего я могла купить детям .А в итоге-и дети без ничего и я в куче долгов.Все одно на нервах.Ті придурки звонять і звонять.Оставив дітей без нечього скільки бабла їм отдав це просто ж*па!
А калини можуть приїхати додому?Не реагуйте на їх дзвінки! Багато програм є на телефон, змініть сімку!
Ну приїдуть, викликали 102!А калини можуть приїхати додому?
Гроши всем террор по семье могут устроить и все, находят всех родственников.Манивео, кредит каса,КФ,монетка,алексы,милоан,микрокеш,динеро, Качинский, майкредит,гофинго,гроши всим