Всем привет!12мфо просрочка гдето 6-8 месяцев.6 изних продали калам.Могут калы приехать домой?

• Автор теми Автор теми Alekseev
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K
Підозріло...
У мене Майкредіти сьогодні прислали оплатити , бо передадуть інфу БКі, Маніки разок звякнули...
Відправили листа на реєстрацію, але я там не живу... хз...
Поки вроді не тероризували рідню

Какой то автор вообще не разговорчивый Все знает кому продали при этом не общается .При этот очень тероризировали .. ну такое

Оковита надає храбрості і ... дурості.

Як на мене є одна причина для розмови з мфо ( саме з ними, а не з колекторами!!! з останніми взагалі сенсу немає ) - є бажання і можливість заплатити.
Все інше - марна трата часу і нервів ( хто не дуже стійкий до цих "співрозмовників" )

Мой совет тоже игнор, я год ни с кем не вёл переговоры, тоже кинул 10 мфо и 6 банков, уехал со страны и живу нормально

Через який час Таліон продав кредит експрес? Як себе вели таліоновці?
Через 4месеца продали!Предлагали тело оплатить но я ничего не платили.Вчера письмо пришло от Експресу что приедут23.12

Через 4месеца продали!Предлагали тело оплатить но я ничего не платили.Вчера письмо пришло от Експресу что приедут23.12
Мене експресу монетка продала. Теж лист приходив, що приїдуть, але ніхто не приїхав

Мене експресу монетка продала. Теж лист приходив, що приїдуть, але ніхто не приїхав
Монетка вообще пропала уже2 місяці незвонять
Які контори, колажі були?
КФ пол года наяривали и пропали,кркаса тоже пропали

Останнє редагування:
Назад
Угорі