Всем привет! +1 неплательщик.

• Автор теми Автор теми Карпо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 5K
С

ну і в чому тут мінуси-поясніть будь-ласка?
Кредитів я вже точно в житті не планую брати. Відносно репутації-мотивація займатись тільки особистою діяльністю. Відносно майна-є рідні і близькі щодо оформлення.
Боргу близько півмільйона(може й більше)-чому це не вирішення проблеми?
Я ж не відмовляю вас від цієї процедури))
Просто ділюсь інформацією, рекомендую добре все зважити, проконсультуватись у юриста принаймі))
Ніхто не знає, що чекає його завтра)
Удачі вам)))

Добрий вечір! Ось і я зареєструвався на цей форум. Коротко про себе: неодноразово користувався цими клятими МФО і неодноразово їх повністю закривав в строк. Але в останній раз уже не виявилось можливості закрити і почався ЖАХ. добові переживання без сну ,постійні нервові зриви, відповіді на їхні телефонні дзвінки і т.д.. наприкінці року знайшов цей сайт і читаючи його почав заспокоюватись сам і заспокоювати рідних і близьких. На даний час майже весь круг спілкування(друзі,знайомі) зменшився до нуля, але я радий що побачив хто є хто в даній. ситуації..
Маю зараз близько 27 МФО.Не плачу ні копійки.Періодично спілкуюсь з ними монотонно ( хто не грубить і не підвищує тон).
Дуже переживав за виконавчий напис і виконавче провадження-і це нажаль сталося.
О то ти крутий))) 27 мфо))). Я роз'їб@нив поки що чотири зі своїх сіма. Контактним подзвонили, пляху грузинського вина розпили з ними, то й потому. Написом лякають, знесу к чортям собачим.

Просто ділюсь інформацією, рекомендую добре все зважити, проконсультуватись у юриста принаймі))
Удачі вам)))
За інформацію велике дякую!
Просто спілкувався з юристами( які займаються цією процедурою вже тривалий час)-вони бачуть тільки такий вихід.
Т
О то ти крутий))) 27 мфо))). Я роз'їб@нив поки що чотири зі своїх сіма. Контактним подзвонили, пляху грузинського вина розпили з ними, то й потому. Написом лякають, знесу к чортям собачим.
та да ще плюс 7 банків

Просто спілкувався з юристами( які займаються цією процедурою вже тривалий час)-вони бачуть тільки такий вихід.
Т

та да ще плюс 7 банків
Де ви ті 7 банків знайшли?))) Картина щодо мфо була кольорова, а тут ще 7 банків?

С

ну і в чому тут мінуси-поясніть будь-ласка?
Кредитів я вже точно в житті не планую брати. Відносно репутації-мотивація займатись тільки особистою діяльністю. Відносно майна-є рідні і близькі щодо оформлення.
Боргу близько півмільйона(може й більше)-чому це не вирішення проблеми?
долга ровно столько сколько вы сами признаете и на себя повесите) в этой стране это так работает) ну а так если вам скучно, тоже вариант развлечения, люди с милионами и не гривень кредитов не сильно спешат с этой процедурой. Но могу заверить что решения проблемы не будет пока вы не решите её в своей голове)

Удачі вам)))
І навіть питання самих послуг буде незначне так як знають тяжку ситуацію( ну і звичайно просять добрі люди).
Я просто ділюс з вами як краще от і все.І звичайно прислухаюсь до ваших порад також
Де ви ті 7 банків знайшли?))) Картина щодо мфо була кольорова, а тут ще 7 банків?
А шо їх шукать вони ще до МФО були

Карпо, У меня 32 МФО и о банкротстве даже речь не может идти. Я вляпался сюда благодаря проЛОХациям. Просрочки везде 10-11 месяцев. Я им простил свои долги.
А банкротство больше подходит для юридического лица. Для физических лиц процедура банкротства не решит проблему с МФО.
Забейте на МФО большой и длинный болт. Это мошенники.

долга ровно столько сколько вы сами признаете и на себя повесите) в этой стране это так работает) ну а так если вам скучно, тоже вариант развлечения, люди с милионами и не гривень кредитов не сильно спешат с этой процедурой. Но могу заверить что решения проблемы не будет пока вы не решите её в своей голове)
Ну долга реально без их кочмических цифр полляма, а с процентами всякими то я и не знаю.
Проблема в том что меня тревожит блокировка карт( так как сейчас в связи с карантином живу на одну зарплату) .Понятно что вопрос решаемый -но время. И судя по форуму этих ИНН иможет быть много.

Карпо, У меня 32 МФО и о банкротстве даже речь не может идти. Я вляпался сюда благодаря проЛОХациям. Просрочки везде 10-11 месяцев. Я им простил свои долги.
А банкротство больше подходит для юридического лица. Для физических лиц процедура банкротства не решит проблему с МФО.
Забейте на МФО большой и длинный болт. Это мошенники.
Десь читав про першого банкрута. Чувак взяв близько 90 к зелені, а за 30 з копійками гривень став банкрутом.

Подождите ещё.
Я не могу найти эту тему.
Я не знаю, делает ли кешберри ин.
Первый раз слышу.

Вы нашли в какой теме это обсуждали?
Screenshot_2020-07-21-00-35-07-840_com.android.chrome.webp
Screenshot_2020-07-21-00-35-07-840_com.android.chrome.webp

Т

та да ще плюс 7 банків
Может быть не с теми юристами общаетесь?

Хочу сносить обезательно-только подскажите к кому обратиться.

Пока что у себя в городе-не могу найти( не внушают доверия)
Місто яке?
Н

Ну в моей плачевной ситуации( количество МФО) то нужно скорее всего делать банкротство
:nonon:

Добрий вечір! Ось і я зареєструвався на цей форум. Коротко про себе: неодноразово користувався цими клятими МФО і неодноразово їх повністю закривав в строк. Але в останній раз уже не виявилось можливості закрити і почався ЖАХ. добові переживання без сну ,постійні нервові зриви, відповіді на їхні телефонні дзвінки і т.д.. наприкінці року знайшов цей сайт і читаючи його почав заспокоюватись сам і заспокоювати рідних і близьких. На даний час майже весь круг спілкування(друзі,знайомі) зменшився до нуля, але я радий що побачив хто є хто в даній. ситуації..
Маю зараз близько 27 МФО.Не плачу ні копійки.Періодично спілкуюсь з ними монотонно ( хто не грубить і не підвищує тон).
Дуже переживав за виконавчий напис і виконавче провадження-і це нажаль сталося.
Добро пожаловать в семью)))

Назад
Угорі