всем хто з днепра и другие отзовитесь есть полезная информация!!!давайте обединимся!!!

• Автор теми Автор теми Mari.U
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В Днепре , напротив Озерки есть колцентр , только не знаю от кого они

Блинн... Смотрю каждые выходные (да и не только, впрочем) - домашнее задание тут исполняют(((

Mari.U, я позвоню по вашему номеру интересно стало))

А мені подобається відповідати на мові співрозмовника. Чомусь, так легше. Однаково трьома мовами. Чекаю коли на форумі з`являться англомовні люди щоб попрактикувати..:luboff:
А я звикла висловлювати свої думки мовою, якою думаю...)

Бачу в душу вам запала але
вас это удивляет?
Це ваше право ,думайте як вам завгодно)))А це що я не приховою свій номер телефону позіціонує мене лише з кращої сторони,завдяки цьому саме тут знайшла нових знайомих і тепер підтримуємо один одного у вайбер)
для вас жаль что умею!
На цей раз ви дуже глибоко помилились)) І навіть не уявляєте на скільки...

мата хари вам сейчас позвонить?

Mari.U, я позвоню по вашему номеру интересно стало))
Ето не мой номер, а знакомого ,который увидел мой номер тут когда я оставляла и просила што б мне на вайбер скинули пример как писать в нацком,потом сказал што ему не получаетса зарегистрироватса тут, вот он и попросил сбросить ево номер,он з Днепра.
Я всегда на связи
Тебе номер сбросить или ты сохранил ?

Ето не мой номер, а знакомого ,который увидел мой номер тут когда я оставляла и просила што б мне на вайбер скинули пример как писать в нацком,потом сказал што ему не получаетса зарегистрироватса тут, вот он и попросил сбросить ево номер,он з Днепра.

Я всегда на связи

Тебе номер сбросить или ты сохранил ?
нет не сохранял!мне особо он не к чему!

Все, я скоро збожеволію)) Самі шпіЙОни ))
Почалося...
Переставайте мені тут божеволіти!!! Що я з вами потім робити буду??? Ви мені потрібні в адекватному і дієздатному стані!!!)

Shanti, Ну, що маємо, те маємо)
Ні, все добре. Мабуть. Ні, точно все добре)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі