всем хто з днепра и другие отзовитесь есть полезная информация!!!давайте обединимся!!!

• Автор теми Автор теми Mari.U
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну не ферштейн же риал нициво)))

Усім надобраніч) Ніхто нікого ні до чого не примушує) Він попросив, я написала, хоч і не правильною російською))) ( клавіатура не має російської) але хто хотів той зрозумів) В мене таке враження, що тут не люди які попали в важку ситуацію а шакали, які придираються до кожного твого слова...Вже починаю жаліти що взагалі щось тут писала і реєструвалась...Успіху всім вам

это товарищи вброс! просто без фантастической истории!темы ни о чем!посты ни о чем!ангажирование моб.телефонов в эфире!логика и грамматика ал-ля каллцентр!все!

Усім надобраніч) Ніхто нікого ні до чого не примушує) Він попросив, я написала, хоч і не правильною російською))) ( клавіатура не має російської) але хто хотів той зрозумів) В мене таке враження, що тут не люди які попали в важку ситуацію а шакали, які придираються до кожного твого слова...Вже починаю жаліти що взагалі щось тут писала і реєструвалась...Успіху всім вам

Навзайм і вам не хворати

и вам в ваше логово!

Mari.U, вы где то писали что у Вас английский на уровне Proficiency. Можете писать на английском,я буду переводить,а то они все притворяются что не понимают Ваш русский)
Я вообще русский язык не приемлю...(
Патріотка!))))

О, рідненька пішла...

Ви б не переймались аж так... Вечір, субота, у всіх хороший настрій...
Для чого ці образи...?
Але, у всякому випадку, і вам- успіху...

это товарищи вброс! просто без фантастической истории!темы ни о чем!посты ни о чем!ангажирование моб.телефонов в эфире!логика и грамматика ал-ля каллцентр!все!

Тоже видел на разных темах "песню ни о чём" , но хотел полюбопытствовать)))
[LIKES=500][/LIKES]

О, рідненька пішла...

Для чого ці образи...?
Та мені байдуже ,а перейматись я маю чим) Просто висловлюю те що думаю)

самое что мне понравилось она оставляла в одном из своих постов свой номер !я в гугле пробил его и там один отзыв: очень хороший человек пишут и все!

Я вообще русский язык не приемлю...(
Патріотка!))))
А мені подобається відповідати на мові співрозмовника. Чомусь, так легше. Однаково трьома мовами. Чекаю коли на форумі з`являться англомовні люди щоб попрактикувати..:luboff:

Не хочу никого обидеть))) Но всё же :
Хороший калл:saint::saint::saint: - мёртвый калл

О, рідненька пішла...

Для чого ці образи...?
она мне еще с виктора федоровича на заметку упала!ждал когда расскроеться! не судьба!

самое что мне понравилось она оставляла в одном из своих постов свой номер !я в гугле пробил его и там один отзыв: очень хороший человек пишут и все!
І що ?))))))Що ще ти пробив? Так подзвони мені поспілкуємось,що ти як криса гуглиш?

А мені подобається відповідати на мові співрозмовника. Чомусь, так легше. Однаково трьома мовами. Чекаю коли на форумі з`являться англомовні люди щоб попрактикувати..:luboff:

Ландан - зе кэпитал оф Грейт Британ))))

Все, Фарго захлопнул дверь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі