Всегда ли Дорошкевич подаёт на аппеляцию

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 592

Tatka1796

Форумчанин
Дописи
1181
Реакції
730
Бали
2805
Tatka1796 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет..
Вопрос в теме .. Часто ли Дурашкевич подаёт аппеляцию?
Сегодня получила позитивное решение по своему иску.

Навіть ,,призначено склад суду", загалом 7 справ((
? я конечно дико извиняюсь))) а назначен состав суда это значит, что открыли производство?
мне казалось, что сначала назначают состав суда, а уж потом он решает открывать или нет)))

Tarass, ну що я вам можу відповісти??тихо шифером шурша, крыша едет не спеша...?? - це про мене?? це настільки забембала мене та Дорошкевич, що вже й мозок не варить?
Дякую за підказку, аж настрій піднявся))
Призначено склад суду-це ще не означає,що буде відкрито провадження.
Я - тормоз??

Tarass, ну що я вам можу відповісти??тихо шифером шурша, крыша едет не спеша...?? - це про мене?? це настільки забембала мене та Дорошкевич, що вже й мозок не варить?
все хорошо)))) бывает и такое ? ?

Я - тормоз??
Та не вірю)))
все хорошо)))) бывает и такое ? ?
Буває й не таке?

Я - тормоз??
Упс...Ану викинуть негатив із голови...Де ділась "зажигалка"..?Уяви що замість касаційного суду їй прилетить касаційна цеглина чи касіційним фейсом об касаційний тейбол.Або вона родить їжака проти шерсті.

Упс...Ану викинуть негатив із голови...Де ділась "зажигалка"..?Уяви що замість касаційного суду їй прилетить касаційна цеглина чи касіційним фейсом об касаційний тейбол.Або вона родить їжака проти шерсті.
Дякую))??вже уявила??

Назад
Угорі