Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
часто)) еще и в кассацию подает))Всем привет..
Вопрос в теме .. Часто ли Дурашкевич подаёт аппеляцию?
Сегодня получила позитивное решение по своему иску.
Кстати, не мониторили что там в касации?часто)) еще и в кассацию подает))
без изменений))Кстати, не мониторили что там в касации?
Більше, на жаль))без изменений))
открыто 1 производство
больше кассаций открыто? или больше подано в кассацию?Більше, на жаль))
Навіть ,,призначено склад суду", загалом 7 справ((больше кассаций открыто? или больше подано в кассацию?
? я конечно дико извиняюсь))) а назначен состав суда это значит, что открыли производство?Навіть ,,призначено склад суду", загалом 7 справ((
Призначено склад суду-це ще не означає,що буде відкрито провадження.Навіть ,,призначено склад суду", загалом 7 справ((
Я - тормоз??Призначено склад суду-це ще не означає,що буде відкрито провадження.
все хорошо)))) бывает и такое ? ?Tarass, ну що я вам можу відповісти??тихо шифером шурша, крыша едет не спеша...?? - це про мене?? це настільки забембала мене та Дорошкевич, що вже й мозок не варить?
Дякую за підказку, аж настрій піднявся))
Та не вірю)))Tarass, ну що я вам можу відповісти??тихо шифером шурша, крыша едет не спеша...?? - це про мене?? це настільки забембала мене та Дорошкевич, що вже й мозок не варить?
Я - тормоз??
Буває й не таке?все хорошо)))) бывает и такое ? ?
Упс...Ану викинуть негатив із голови...Де ділась "зажигалка"..?Уяви що замість касаційного суду їй прилетить касаційна цеглина чи касіційним фейсом об касаційний тейбол.Або вона родить їжака проти шерсті.Tarass, ну що я вам можу відповісти??тихо шифером шурша, крыша едет не спеша...?? - це про мене?? це настільки забембала мене та Дорошкевич, що вже й мозок не варить?
Я - тормоз??
Дякую))??вже уявила??Упс...Ану викинуть негатив із голови...Де ділась "зажигалка"..?Уяви що замість касаційного суду їй прилетить касаційна цеглина чи касіційним фейсом об касаційний тейбол.Або вона родить їжака проти шерсті.
Або вона родить їжака проти шерсті.