Все тільки починається...

• Автор теми Автор теми Sofiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 479

Sofiia

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
58
Бали
308
Sofiia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як вже раніше розповідала, у мене 29 МФО, включила режим сніжинки, найближчих попередила не спілкуватися , що шахраї та все виплатили та перевиплатили. Сьогодні гуляючи з дитиною , підійшла дальня родичка, навіть правильніше сказати родичка родини моєї . Почали спілкуватися , вона поспівчувала ( помер батько) і сказала шо до неї та її батьків телефонують і вимагають гроші через мої борги. Сказала , шо криють матами , назвали на якій машині їздить, що має в власності мама . Мені стало дуже соромно , але я була до цього готова . Я вибачалися, сказала шо ніяких їх номерів не вказувала , що шахраї заволоділи персональною інформацією та вимагають гроші усіма можливими і неможливими шляхами. Вона з розумінням поставилася, але сказала шо батьків це напрягає. Що мені робити ? Можливо кудись звертатися шоб перестали їх тривожити адже це не мої навіть родичі. Звісно , сказала шоб вони не спілкувалися з ними взагалі або казали шо таку незнають. Я тримаюся, розумію шо все лише починається. Кожного разу гуляючи, думаю хто підійде до мене з таким зверненням.

Sofiia, никто ничего не сделает, в смысле жалобы ни к чему не приведут... Пару раз позвонят ещё и прекратят... Мошенники звонят... Меня умиляет то, что всех в ступор ставят.. Сказали на какой я машине езжу... Неужели это такой секрет? Ну сказали, ну и.... Чему удивляться? Данные о Вас покупали и увидели.... Продолжайте жить как жили...

Назад
Угорі