Fgy
Only read
- Дописи
- 1912
- Реакції
- 2059
- Бали
- 1268
Fgy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы можете ответить на некоторые вопросы?Люди Пишите и пишите в Нацком. Это бред что никакой помощи. Я сама слава бОгу благодяря Нацкому закрыла около 4 кредитов. Один-Гроши всим 13800 закрыл слава богубез копейки проплат после моегго обращения в Нацкомфин. А то что эти антиколлектрра иной раз говорят нет смысла-это они хотят чтоб Вы к ним за апросом обратились , заплатили и все равно у них нет никакой гарантии. А на этом форуме я взяла примеры скарг, написала, и слава бОгуесть результат. Пишите если что, отвечу. Закрыла Гроши всим, КФ ЮА, Кредит 365 и Мистер Мини
Звернення
від (мій іпн ), що зареєстрованна
за адресою:
мій моб тел. +38 098 942 69 26,
моя ел. скринька:
Доброго дня!!!
Дуже сподіваюсь на Вас як державного регулятора в боротьбі з правильним нарахуванням процентів та відсотків ціми мфо. Від мене НОВІ ДАНІ (12.07.2019 рік)-я зробила виборку абсолютно всіх моїх платежів в приват 24 (якщо хочете- змогу прикласти виписку цих платежів з живою печаткою приват банку) цій мфо- Бренд Ваша готівочка(юр реєстрація ТОВ «Лайм мані), прошу Вас знову прийняти до розгляду щодо остаточного розяснення наших з цією мфо відносин-тобто, не надає ніяких договорів та пояснення, ніякого обгрунтування суми боргу та як він виник цей борг мій в цій мфо???
Прошу допоможіть мені, тому що ця мфо шантажує мене що привлече своїх колекторів з Грін ФІактора та тероризує моїх друзів та контактних осіб та требують погашення неправомірно великої суми для мене.
Звідки вони просять около 3000, якщо пролонгації мною робились кожні 14 днів і ось платежі, мною роблені з Приват 24 на рахунок компанії ТОВ»Лайм Мані» в доказ відсутності факту шахрайства:
14.11.2018-37,98
01,12,2018-27,98
13,12,2018-70,98
14.12.2018-153,00
19.12.2018-181,00
21.12.2018-45,90
24.12.2018-78,00
25.12.2018-201,00
27,12,2018-256,00
12.01.2019-123,00 грн
15.01.2019-155,00 грн
03.02.2019-113,00 грн
07,02,2019-50,00
08.02.2019- 43,00 грн
11.02.2019-95,00 грн
18.02.2019-100,00 грн
21,02,2019-72,00
22,02,2019-82,00
24,02,2019-85,00
25,02,2019-85,00 грн
Донастання прострочки, постійно встрок робитла пролонгації в них на сайті, але Вони сказали що не дадуть мені їх, а щоб я бистрішк платила без розмов.
У мене, громадянки України , що зареєстрована за адресою: є кредитний договір № ЛМ-00155157, на суму позики 966,61 грн. з онлайн-компанією "ВАША ГОТІВОЧКА" (Кредит онлайн под 0 процентов от «Ваша Готівочка» - быстро и удобно) , зареєстрованою як ТОВ "ЛАЙМ МАНІ" (код ЄДРПОУ 41261901).
Місцезнаходження: 57214, Миколаївська обл., Вітовський район, село Мішково-Погорілове, ВУЛИЦЯ МИРУ, будинок 29, кімната 1.
Тіло займа-966,61грн. Строк дії Договору - 16 днів.
Оператор вказаної мфо "Ваша готівочка" Вікторія (так вона себе назвала) подзвонила мені по номеру телефона +38067 517 05 41 на мій номер телефона дата її дзвінка-18.02.2019р, і сказала, що Вона дає мені час заплатити суму боргу до кінця цієї неділі, а в разі якщо не буде проплати або часткова, то вона сказала, що в мою квартиру приїдуть Від них виїздні юристи за виїзд яких я оплачу отдельно, вони зайдуть в квартиру по моєму місцю реєстрації і виберуть для себе любую битову техніку (тут мого нічого не має, так я написала вже давно дарствєнную на родича і це вже не моя квартира як і все, що в цій квартирі), потім Вона сказала що мене примусять ідти з ними в наш ломбард , де вони тіпа зі мною продадауть мою битову техніку. На якому основании? Як це називаються, примус до виконання? Однак вказані дії є грубим порушенням вимог Закону України «Про захист персональних даних», за що також передбачено кримінальну відповідальність. Доказом є телефоннпий дзвінок мені з номера Ваша Готівочка +38 067 517 05 41 на мій номер київстар 098-942-69-26 18.02.2019 року.
Ще мені дзвонила ця мфо 13.03.2019 року і сказали що він зі служби досудового слідства, та сказав щоб я з ним тримала зв`язок і сказав щоб я через нього заплатила, хотів щоб я заплатила 700 чи 900, потім решту, його номер телефону-38 097 980 65 43 і сказав що це його особистий номер і тепер особисто з ним тримати зв`язок. А може це мошеннік, якщо ця мфо дзвонить мені не з їх офіційних номерів-так може хто завгодно ким завгодно представлятися і требувати та вимагати заплатити?
Але Ви-Нацкомфінпослуг, прислали мені Відповідь по "Лайм Мані "(Бренд "Ваша Готівочка)-Що з метою додаткового вирішення мого питання-Гайдамаки Т. В. з цією мфо, Ви-державний регулятивний орган-Нацкомфінпослуг, з метою вирішення мого питання з цією мфо щоб розібратися в правильності мого Договору з ними, Ви направили ще один запит на рахунок цієї мфо, але навіть Вам вони не хотять предоставляти документи, тому що Вони знають, що їх договір зі мною оформлен з помилками та нараховані надвеликі штрафні відсотки та штрафи.
Хотіла вирішити питання з ними позитивно, але Вони відмовляються давати мені розбивку платежів та реструктуризацію, так я к я звільнена з роботи 30.01.2019 року (копію трудової книжки можу прикласти) і Вони казали мені , щоб я платежі по 150-250 гривень скільки могла платила, щоб я не робила таких мізерних платежів, а щоб я ЗАЛИШИЛА ЦІ ГРОШІ СОБІ НА ХЛІБ, мол, їм такі мізерні суми не потрібно платити. І що скоро мною займуться їх колектори з Грін Фактора і вони сказали що я їм віддам всі гроші я к міленька. Яких колекторів Вони хотять преставити до мене і на якій основі?
Прошу розглянути умови їх електронного договору № ЛМ-00155157, який відсутній у моєму особистому кабінеті в них на сайті і який Вони мені не предоставляють до сих пір, і перевірити правильність по ньому мені нархування пені та штрафів по моєму онлайн-займу.У ході телефонних розмов працівники вказаної компанії погрожують, , що передають договір по стягненню проблемної заборгованості до своїх юристів – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у мене, але, і у моїх родичів.
Однак діюче законодавство України не регулює діяльність колекторських компаній, точніше такого поняття взагалі немає, а отже не зрозуміло куди та кому вони збираються передати даний договір.
Все вище зазначене свідчить про те, що працівники ТОВ «Ваша готівочка» та Колектора фірми «Грін Фактор» згідно статті 189 КК України використовують ті іспользують дії, які влекуть за собою: погрози життю та здоров`ю близьких та друзів, угрозами викраденню дітей та фізичною розправою над близькими, а також заподіяння шкоди особистому житлу та простору.
Крім того, у ході однієї з розмов я дізналася, що проводиться аудіфіксації нашого спілкування, однак про це жодного разу мене не попередили, чим допущено порушення ст. 31 Конституції України та ст.ст.ст. 301, 302, 306 Цивільного кодексу України.
Прошу вжити заходів щодо цієї мфо та прийняти міри щодо неї ;
Прошу Вас зробити необхідну перевірку правильності нарахування процентів та штрафів по моєму кредиту, та правильність і законність оформлення Договору згідно законодавству України;
Та прошу огродити мене від їх погроз в усній та в письмовій формі.
Я не відмовляюсь їм платити і платила їм до настання фінансових труднощів у мене, але вони не хотять нічого розуміти та частями не хотять , щоб я платила їм, а всієї суми в мене зараз немає. Да і борг ними мені не обгрунтован і Вони мені не надала договір Ця мфо до сих пір. Тому ця сума боргу з штрафними відсотками нічим не обгрунтована. Тому і прошу Вас допомогти мені!!!
Я не відмовляюсь їм платити, і якщо Ви після вашої перевірки наших відносин з цією мфо та підтвердження моєї суми боргу цій мфо, назвете підтверджену та обосновану суму боргу, яку на основі вашої преревірки я ПОВИННА ЇМ ЗАПЛАТИТИ_ ТО Я НЕОДМІННО ЗРАЗУ Ж ЇМ БУДУ ПЛАТИТИ ЗНОВУ, І НЕОДМІННО ВСЕ ЗАПЛАЧУ ЇМ, АЛЕ ТУ СУММУ, ЯКУ ВИ (НАЦКОМФІНПОСЛУГ) СКАЖЕТЕ МЕНІ, ЩО Я ПОВИННА ЇМ ЗАПЛАТИТИ -ТАКУ ТО ТАКУ СУМУ, ТО ЗРАЗУ Ж ЇМ ЗАПЛАЧУ. Але Ваша перевірка моєї суми боргу цій мфо-це буде перевірена та обоснована сума боргу з перевіреними штрафними відсотками та процентами, а не надумана та не обгрунтована, яку у мене вимагають погрозами та шантажем працівники цієї мфо весь час, які і заливають замки дверей краскою, і ріжуть двері у людей , і приїзжджають по двоє=по троє, і вимагають у людей таким способом заплатити необгрунтовані суми боргу. І малюють погрози та фрази тіпа "Тут живе должнік"-а це розповсюдження персональних даних, дій яких Вони не мають право робити, та турбують сусідів роспросами про боржників, а сусіди не підписували договорів поручительства, ні інші люди,такими діями Вони привикли діяти та требувати погашення необгрунтованих сум боргу. Тому чекаю на Ваше рішення (Нацкомфінпослуг), і на основі Вашого рішення щодо наших відносин з цією мфо- я неомінно заплачу цій мфо всю суму мого боргу їм (Вашій готівочці), АЛЕ яку ВИ СКАЖЕТЕ ЩОБ Я ЗАПЛАТИЛА ЇМ. Довіряю тільки Вам_як державному та регуляторному органу, якій діє згідно закону України.
Я навіть написала заяву в нац поліцію і навіть Вони зареєстрували мою заяву щодо лайм мані і сказали , що Можливо, є порушення закону з боку мфо та співробівтників ТОВ «Лайм Мані».
Прошу Вас візьміть ще на перевірку та на на контроль цю справу і допоможіть мені з ними вирішити питання обоюдно, в реструктуризації, повторюсь ще раз, Вони мені відмовили.
Прошу ВАС:
1) відреаговувати спасибі Вам і далі, вжити заходів щодо даної мфо та перевірити їх діяльність,
2) перевірити їх договівр зі мною, правильність його оформлення та правильність нарахування їми мені штрафів та відсотків по моєму займу,
3) огородити мене від їх погроз , що в усній, що в письмовій формі, так як на мою думку, це одна з найагресивніших мфо на Україні.
Ніяких підтверджуючих документів мого боргу я так і не моєу отримати, хоча 26,06,2019 року надсилала їм Запит надання інформації щодо кредитного Договору мого у цій мфо, який мною особисто підтверджений та підписаний , який відкритий на моє ім`я, та надати інформацію я прошу у цій мфо щодо поточної заборгованості в цій мфо та її деталізацію , по даному Договору, згоду на який я особисто давала(відправила до Них ЗАПИТ 26.06.2019 року)- та взамін тільки погрози та шантаж, та ніякої відповіді від них по підтвердженню заборгованості моєї у них я не отримала. Так на основі чого мені платити і скільки, якщо ця сума вибрана ними з неба??? Прошу Вас розібратися, будь ласка, з цією мфо, та нашими відносинами з ними!!!!
Надаю дозвіл на обробку персональних даних.
Прошу Вас, Які мої дії далі. Що мені робити, якщо на Ваше прохання регуляторна служба Вам відмовила в перевірці цієї мфо???
Прошу відповідь направити на мою ел пошту: [email protected].
З повагою,
12,07,2019 року
Пищшите, не ленитесь, есть смысл, желательно попочте, только со своими данными и суммами. чуть что , пишите сколько нужно
а вы заемщик или коллектор?))я ТОЖЕ ДОЛГОЕ ВРЕМЯ шлангом была пока мой друг мне не позвонил и говорит что я указала его . зачем , ну ладно, ему звонят, что номер уже давно и он менять не хочет. Чтоб я и рештла. И тогда и думаешь, как выходить из положения. Ведь по-правде, действительно брали. За все надо платить, только плата должна быть не за счет близких и родных. Я лично своих в беде не оставлю. Даже если не указываешь, некоторые мфо находят сами. Для меня гавняные-это
мистер мини, всегда следователем прикидывается; готивочка-слава Богу многие начали давить на них и их пока лишили лицензии; швидко гроши -вершина айсберга; остальные не знаю. Кф любит многих находить
????нічого не розгонять)Але все рівно радує допустим з 2 до 6 а не до 30....
спасибо вам огромное за помощь! а подскижите,если вообще не платила ничего и сумма очень большая,можно тоже писать?Звернення
за адресою:
моя ел. скринька:
Доброго дня!!!
Дуже сподіваюсь на Вас як державного регулятора в боротьбі з правильним нарахуванням процентів та відсотків ціми мфо. Від мене НОВІ ДАНІ (12.07.2019 рік)-я зробила виборку абсолютно всіх моїх платежів в приват 24 (якщо хочете- змогу прикласти виписку цих платежів з живою печаткою приват банку) цій мфо- Бренд Ваша готівочка(юр реєстрація ТОВ «Лайм мані), прошу Вас знову прийняти до розгляду щодо остаточного розяснення наших з цією мфо відносин-тобто, не надає ніяких договорів та пояснення, ніякого обгрунтування суми боргу та як він виник цей борг мій в цій мфо???
Прошу допоможіть мені, тому що ця мфо шантажує мене що привлече своїх колекторів з Грін ФІактора та тероризує моїх друзів та контактних осіб та требують погашення неправомірно великої суми для мене.
Звідки вони просять около 3000, якщо пролонгації мною робились кожні 14 днів і ось платежі, мною роблені з Приват 24 на рахунок компанії ТОВ»Лайм Мані» в доказ відсутності факту шахрайства:
14.11.2018-37,98
01,12,2018-27,98
13,12,2018-70,98
14.12.2018-153,00
19.12.2018-181,00
21.12.2018-45,90
24.12.2018-78,00
25.12.2018-201,00
27,12,2018-256,00
12.01.2019-123,00 грн
15.01.2019-155,00 грн
03.02.2019-113,00 грн
07,02,2019-50,00
08.02.2019- 43,00 грн
11.02.2019-95,00 грн
18.02.2019-100,00 грн
21,02,2019-72,00
22,02,2019-82,00
24,02,2019-85,00
25,02,2019-85,00 грн
Донастання прострочки, постійно встрок робитла пролонгації в них на сайті, але Вони сказали що не дадуть мені їх, а щоб я бистрішк платила без розмов.
У мене, громадянки України , що зареєстрована за адресою: є кредитний договір № ЛМ-00155157, на суму позики 966,61 грн. з онлайн-компанією "ВАША ГОТІВОЧКА" (Кредит онлайн под 0 процентов от «Ваша Готівочка» - быстро и удобно) , зареєстрованою як ТОВ "ЛАЙМ МАНІ" (код ЄДРПОУ 41261901).
Місцезнаходження: 57214, Миколаївська обл., Вітовський район, село Мішково-Погорілове, ВУЛИЦЯ МИРУ, будинок 29, кімната 1.
Оператор вказаної мфо "Ваша готівочка" Вікторія (так вона себе назвала) подзвонила мені по номеру телефона +38067 517 05 41 на мій номер телефона дата її дзвінка-18.02.2019р, і сказала, що Вона дає мені час заплатити суму боргу до кінця цієї неділі, а в разі якщо не буде проплати або часткова, то вона сказала, що в мою квартиру приїдуть Від них виїздні юристи за виїзд яких я оплачу отдельно, вони зайдуть в квартиру по моєму місцю реєстрації і виберуть для себе любую битову техніку (тут мого нічого не має, так я написала вже давно дарствєнную на родича і це вже не моя квартира як і все, що в цій квартирі), потім Вона сказала що мене примусять ідти з ними в наш ломбард , де вони тіпа зі мною продадауть мою битову техніку. На якому основании? Як це називаються, примус до виконання? Однак вказані дії є грубим порушенням вимог Закону України «Про захист персональних даних», за що також передбачено кримінальну відповідальність. Доказом є телефоннпий дзвінок мені з номера Ваша Готівочка +38 067 517 05 41 на мій номер київстар 098-942-69-26 18.02.2019 року.
Ще мені дзвонила ця мфо 13.03.2019 року і сказали що він зі служби досудового слідства, та сказав щоб я з ним тримала зв`язок і сказав щоб я через нього заплатила, хотів щоб я заплатила 700 чи 900, потім решту, його номер телефону-38 097 980 65 43 і сказав що це його особистий номер і тепер особисто з ним тримати зв`язок. А може це мошеннік, якщо ця мфо дзвонить мені не з їх офіційних номерів-так може хто завгодно ким завгодно представлятися і требувати та вимагати заплатити?
Але Ви-Нацкомфінпослуг, прислали мені Відповідь по "Лайм Мані "(Бренд "Ваша Готівочка)-Що з метою додаткового вирішення мого питання-Гайдамаки Т. В. з цією мфо, Ви-державний регулятивний орган-Нацкомфінпослуг, з метою вирішення мого питання з цією мфо щоб розібратися в правильності мого Договору з ними, Ви направили ще один запит на рахунок цієї мфо, але навіть Вам вони не хотять предоставляти документи, тому що Вони знають, що їх договір зі мною оформлен з помилками та нараховані надвеликі штрафні відсотки та штрафи.
Хотіла вирішити питання з ними позитивно, але Вони відмовляються давати мені розбивку платежів та реструктуризацію, так я к я звільнена з роботи 30.01.2019 року (копію трудової книжки можу прикласти) і Вони казали мені , щоб я платежі по 150-250 гривень скільки могла платила, щоб я не робила таких мізерних платежів, а щоб я ЗАЛИШИЛА ЦІ ГРОШІ СОБІ НА ХЛІБ, мол, їм такі мізерні суми не потрібно платити. І що скоро мною займуться їх колектори з Грін Фактора і вони сказали що я їм віддам всі гроші я к міленька. Яких колекторів Вони хотять преставити до мене і на якій основі?
Прошу розглянути умови їх електронного договору № ЛМ-00155157, який відсутній у моєму особистому кабінеті в них на сайті і який Вони мені не предоставляють до сих пір, і перевірити правильність по ньому мені нархування пені та штрафів по моєму онлайн-займу.У ході телефонних розмов працівники вказаної компанії погрожують, , що передають договір по стягненню проблемної заборгованості до своїх юристів – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у мене, але, і у моїх родичів.
Однак діюче законодавство України не регулює діяльність колекторських компаній, точніше такого поняття взагалі немає, а отже не зрозуміло куди та кому вони збираються передати даний договір.
Все вище зазначене свідчить про те, що працівники ТОВ «Ваша готівочка» та Колектора фірми «Грін Фактор» згідно статті 189 КК України використовують ті іспользують дії, які влекуть за собою: погрози життю та здоров`ю близьких та друзів, угрозами викраденню дітей та фізичною розправою над близькими, а також заподіяння шкоди особистому житлу та простору.
Крім того, у ході однієї з розмов я дізналася, що проводиться аудіфіксації нашого спілкування, однак про це жодного разу мене не попередили, чим допущено порушення ст. 31 Конституції України та ст.ст.ст. 301, 302, 306 Цивільного кодексу України.
Прошу Вас зробити необхідну перевірку правильності нарахування процентів та штрафів по моєму кредиту, та правильність і законність оформлення Договору згідно законодавству України;
Я не відмовляюсь їм платити і платила їм до настання фінансових труднощів у мене, але вони не хотять нічого розуміти та частями не хотять , щоб я платила їм, а всієї суми в мене зараз немає. Да і борг ними мені не обгрунтован і Вони мені не надала договір Ця мфо до сих пір. Тому ця сума боргу з штрафними відсотками нічим не обгрунтована. Тому і прошу Вас допомогти мені!!!
Я не відмовляюсь їм платити, і якщо Ви після вашої перевірки наших відносин з цією мфо та підтвердження моєї суми боргу цій мфо, назвете підтверджену та обосновану суму боргу, яку на основі вашої преревірки я ПОВИННА ЇМ ЗАПЛАТИТИ_ ТО Я НЕОДМІННО ЗРАЗУ Ж ЇМ БУДУ ПЛАТИТИ ЗНОВУ, І НЕОДМІННО ВСЕ ЗАПЛАЧУ ЇМ, АЛЕ ТУ СУММУ, ЯКУ ВИ (НАЦКОМФІНПОСЛУГ) СКАЖЕТЕ МЕНІ, ЩО Я ПОВИННА ЇМ ЗАПЛАТИТИ -ТАКУ ТО ТАКУ СУМУ, ТО ЗРАЗУ Ж ЇМ ЗАПЛАЧУ. Але Ваша перевірка моєї суми боргу цій мфо-це буде перевірена та обоснована сума боргу з перевіреними штрафними відсотками та процентами, а не надумана та не обгрунтована, яку у мене вимагають погрозами та шантажем працівники цієї мфо весь час, які і заливають замки дверей краскою, і ріжуть двері у людей , і приїзжджають по двоє=по троє, і вимагають у людей таким способом заплатити необгрунтовані суми боргу. І малюють погрози та фрази тіпа "Тут живе должнік"-а це розповсюдження персональних даних, дій яких Вони не мають право робити, та турбують сусідів роспросами про боржників, а сусіди не підписували договорів поручительства, ні інші люди,такими діями Вони привикли діяти та требувати погашення необгрунтованих сум боргу. Тому чекаю на Ваше рішення (Нацкомфінпослуг), і на основі Вашого рішення щодо наших відносин з цією мфо- я неомінно заплачу цій мфо всю суму мого боргу їм (Вашій готівочці), АЛЕ яку ВИ СКАЖЕТЕ ЩОБ Я ЗАПЛАТИЛА ЇМ. Довіряю тільки Вам_як державному та регуляторному органу, якій діє згідно закону України.
Я навіть написала заяву в нац поліцію і навіть Вони зареєстрували мою заяву щодо лайм мані і сказали , що Можливо, є порушення закону з боку мфо та співробівтників ТОВ «Лайм Мані».
Прошу Вас візьміть ще на перевірку та на на контроль цю справу і допоможіть мені з ними вирішити питання обоюдно, в реструктуризації, повторюсь ще раз, Вони мені відмовили.
Прошу ВАС:
1) відреаговувати спасибі Вам і далі, вжити заходів щодо даної мфо та перевірити їх діяльність,
2) перевірити їх договівр зі мною, правильність його оформлення та правильність нарахування їми мені штрафів та відсотків по моєму займу,
3) огородити мене від їх погроз , що в усній, що в письмовій формі, так як на мою думку, це одна з найагресивніших мфо на Україні.
Ніяких підтверджуючих документів мого боргу я так і не моєу отримати, хоча 26,06,2019 року надсилала їм Запит надання інформації щодо кредитного Договору мого у цій мфо, який мною особисто підтверджений та підписаний , який відкритий на моє ім`я, та надати інформацію я прошу у цій мфо щодо поточної заборгованості в цій мфо та її деталізацію , по даному Договору, згоду на який я особисто давала(відправила до Них ЗАПИТ 26.06.2019 року)- та взамін тільки погрози та шантаж, та ніякої відповіді від них по підтвердженню заборгованості моєї у них я не отримала. Так на основі чого мені платити і скільки, якщо ця сума вибрана ними з неба??? Прошу Вас розібратися, будь ласка, з цією мфо, та нашими відносинами з ними!!!!
Прошу Вас, Які мої дії далі. Що мені робити, якщо на Ваше прохання регуляторна служба Вам відмовила в перевірці цієї мфо???
З повагою,
12,07,2019 року
Пищшите, не ленитесь, есть смысл, желательно попочте, только со своими данными и суммами. чуть что , пишите сколько нужно
Здравствуйте,как вы писали письмо?Люди Пишите и пишите в Нацком. Это бред что никакой помощи. Я сама слава бОгу благодяря Нацкому закрыла около 4 кредитов. Один-Гроши всим 13800 закрыл слава богубез копейки проплат после моегго обращения в Нацкомфин. А то что эти антиколлектрра иной раз говорят нет смысла-это они хотят чтоб Вы к ним за апросом обратились , заплатили и все равно у них нет никакой гарантии. А на этом форуме я взяла примеры скарг, написала, и слава бОгуесть результат. Пишите если что, отвечу. Закрыла Гроши всим, КФ ЮА, Кредит 365 и Мистер Мини
А как вы писали на мистер маней??и какая сума у вас была?Люди, дорогие мои я в такой же ЖО как и вы все тут((( да, они гады конечно ещё те. Ну, а с другой стороны, мы ведь сами виноваты что влезли в эту дыру((( Ведь знали какие переплаты, а многие из нас не остановились на одном, двух займах. Как говорится "После драки, кулаками не машут". Нужно выкарапкиваться
Здравствуйте,а можно мне обрацец письма,мне на смартивей бы написать,они вообще охренели.Спасибо.Люди Пишите и пишите в Нацком. Это бред что никакой помощи. Я сама слава бОгу благодяря Нацкому закрыла около 4 кредитов. Один-Гроши всим 13800 закрыл слава богубез копейки проплат после моегго обращения в Нацкомфин. А то что эти антиколлектрра иной раз говорят нет смысла-это они хотят чтоб Вы к ним за апросом обратились , заплатили и все равно у них нет никакой гарантии. А на этом форуме я взяла примеры скарг, написала, и слава бОгуесть результат. Пишите если что, отвечу. Закрыла Гроши всим, КФ ЮА, Кредит 365 и Мистер Мини
Так это, он никому ничего не должен, напоминаю, и вообще, пришел учиться)Я ничего, написал что Зе их скоро розгонет
У меня тоже так жеНормального пока ничего за 4 месяца своей просрочки не увидела,прошла ад звонков и угроз которые досих пор продолжаются,звонки не прекращаются ,а ещё плюс коллекторы,как справится со всем этим,может вы знаете?А я нет.
Не говоря о том ,что стала нервная ,похудавшая,даже лицо изменилось,а вы говорите все будет хорошо.х*рня.
Вы можете ответить на некоторые вопросы?
Вы обращались до закрытия кредита,или после?
тело кредита
срок кредита
сколько они вам изначально выставили к оплате
сколько вы по факту уже заплатили до обращения в НАЦКОМФИНУСЛУГ
в результате при какой оплате закрыли договор по Гроши всим(Вероне)
получили ли справку об отсутствии задолженности
убрали ли инфу о просрочке из УБКИ по Гроши всим(Вероне)?
Мне просто интересно,мне одной так везет так с Вероной и Дженесис финанс?
Я получила ответ по ним от НАЦКОМФИНУСЛУГ,что в одном и другом случае договора недействительные с их точки зрения
Кредиты мною выплачены и закрыты в декабре прошлого года.
Если договора недействительны,каждая из этих контор должна мне вернуть по 6т
Все мои попытки на протяжении 1.5 месяцев вернуть эти деньги не увенчались ничем.
В такой же ситуации форумчанину Артему вернули все до копейки,как он писал.
На девушку с форума подали в суд после ее требований,
т.к. она по реституции требовала 17т.,а ей предложили вернуть 2,3т. гривен и написать,что она не имеет больше к Вероне никаких претензий,
а она отказалась.
Сегодня за 45 дней своих попыток, я в первый раз получила обратную связь и мне сообщили,что с их точки зрения, начисления были произведены верно и они никак не могут лишить меня права обратится в суд.
Хочу понять,при каких условиях они возвращают деньги,а при каких нет?
Или это рулетка и человеческий фактор?
Спасибо.
Post automatically merged:
а вы заемщик или коллектор?))
Вы можете ответить на некоторые вопросы?
Вы обращались до закрытия кредита,или после?
тело кредита
срок кредита
сколько они вам изначально выставили к оплате
сколько вы по факту уже заплатили до обращения в НАЦКОМФИНУСЛУГ
в результате при какой оплате закрыли договор по Гроши всим(Вероне)
получили ли справку об отсутствии задолженности
убрали ли инфу о просрочке из УБКИ по Гроши всим(Вероне)?
Мне просто интересно,мне одной так везет так с Вероной и Дженесис финанс?
Я получила ответ по ним от НАЦКОМФИНУСЛУГ,что в одном и другом случае договора недействительные с их точки зрения
Кредиты мною выплачены и закрыты в декабре прошлого года.
Если договора недействительны,каждая из этих контор должна мне вернуть по 6т
Все мои попытки на протяжении 1.5 месяцев вернуть эти деньги не увенчались ничем.
В такой же ситуации форумчанину Артему вернули все до копейки,как он писал.
На девушку с форума подали в суд после ее требований,
т.к. она по реституции требовала 17т.,а ей предложили вернуть 2,3т. гривен и написать,что она не имеет больше к Вероне никаких претензий,
а она отказалась.
Сегодня за 45 дней своих попыток, я в первый раз получила обратную связь и мне сообщили,что с их точки зрения, начисления были произведены верно и они никак не могут лишить меня права обратится в суд.
Хочу понять,при каких условиях они возвращают деньги,а при каких нет?
Или это рулетка и человеческий фактор?
Спасибо.
а вы заемщик или коллектор?))
спасибо вам огромное за помощь! а подскижите,если вообще не платила ничего и сумма очень большая,можно тоже писать?
А как вы писали на мистер маней??и какая сума у вас была?
А как вы писали на мистер маней??и какая сума у вас была?
Здравствуйте,как вы писали письмо?
конечно я ничего не понимаю,я здесь от нечего делать с января месяца тусуюсь))))))Вы знаете , вы наверное не понимаете, когда твоему контактнорму лицу звонят с 7ь до 22, у него 2 маленьких детей, и телефон его номер связан с его работой и он не готов его менять. Я лично потом поняла как я его подставила. Он по хорошему просит сделай что-нибудь?
вы знаете , я тоже долгое время ничего не предпринимала, пока не поняла что подставила друзей косвенно или прямо. Вы скажете , такие у Вас друзья, но что Бы Вы сказали, если б Вам или вашему мужу наяривали с 7 до 22 и спрашивали про вашу подругу например, не длумаю что вашему мужу это б понравилось если б ему постоянно звонили каллы. Я не пропогандирую платить каллам, но в глубине души вы знаете что Вы брали. Я слепо не плчу всем и каждому, а тем кто скидывает , идет на уступки, списывает. Но мой джруг говорит мне Таня сделай что нибудь??? Скажите, почему тот кому наяри вают из-за Вас например должен менять номер телефона? У меня много знакомых, у которых номер телефоно один и тот же долгое время или связан с этим номером на работе. И тогда я начала борьбу, писать запросы, требовать, заявлять в милицию, в Нацкомфин.
если Вы считаете что Ваш адвокат , который Вам помогает запити писать в мфо, более компетентен, обслуживайтесь унего. я например Слава богу деловод по профессии и знаю как грамотно писать жалобы, запити, скарги, требования и на этот форуме все эти примеры можэно найти. не всегда можно зарыть голову в песок. С гроши всим я платила им пролонгации коглда работала официально по 400 грн пол года. потом меня уволиоли сменила номер только потому , что у меня забрали рабочую корпоративную карту. Пол голда они молчали . Потом начали жестко наяривать их каллы кредитэкспресс си си юкрейн. Я написала об угрозах. время звонка, телефоны и т.д. написала в Напцкомфин. тогда каллы требовали 13800. Тело кредита я брала 2000. заплатила им тысяч около 5000. Послке угроз каллов, мне сама юрист позвонила с горши всим , Вероны и сказала чтоб я отозвала Скаргу. Слава Богу прислали мне пор почте довидку. Таня. На этом форуме писала по жэтим примерам скарги с добавлдением своиз фактов. быстрозайму например не плачу пока, Кредит капитал для меня никто. Кеш ми потрепали нервов и им тоже потреплю. Слава Богу готивочку пока лишщили лицензии тоже хамы еще те. Таня
Жертва добрый, поймите одно я не КОЛЛЕКТОР, НО ХОЧУ ЧТОБ МОИХ ЛЮДей не тревожили-и потому некоторые вопросы готова и буду решать с помощью нацкомфин.
Вы щзнаете, я тут читала что некоторые говорили что надо ждать пока набежать пеня и штрафы и тогда писать.
НЕТ, я в Кредит кассу написала коглда у меня была просрочка в гривен 300 уже. Пишите , копируйте Договор , если не помните нормер как я , то свой инн, типа, у меня гражданки такой то есть финансовые споры с такой то мфо . и Так далеле, мой инн,Ю тело кредита, хотят столько то. Пррошу:
Принять меры, проверить правильность договора и начисления штрафов м пени и прекратить воздействие и угрозы моим родным и контактным лицам. Типа так. Конечно пишите если даже не платили ничего. Я например еврогрошам ничего неплатила, потом они мне мол подозрение в мошенничестве, я им зплатила 30 грн, мол нет признака мошенничества это гражданско-правовые отношения и скаргу в Нацком с этой квитанцией на всяк случай и в ментовку мол хотят пришить мошенничество. Слава Богу молчат.
На мистер мани сумма была 1700.
Звернення
за адресою:
моя ел. скринька:
Доброго дня!!!
14.11.2018-37,98
01,12,2018-27,98
13,12,2018-70,98
14.12.2018-153,00
19.12.2018-181,00
21.12.2018-45,90
24.12.2018-78,00
25.12.2018-201,00
27,12,2018-256,00
12.01.2019-123,00 грн
15.01.2019-155,00 грн
03.02.2019-113,00 грн
07,02,2019-50,00
08.02.2019- 43,00 грн
11.02.2019-95,00 грн
18.02.2019-100,00 грн
21,02,2019-72,00
22,02,2019-82,00
24,02,2019-85,00
25,02,2019-85,00 грн
Прошу ВАС:
З повагою,
12,07,2019 року
Типа так, тлько вставьте свои данные и некоторые фразы убирите, потому что Готивочка мне угрождала. Говорят те чтоНацком не помогает кто за запити берет по 1500. Ясчитаю помощь юристап нужна когда дело идет к суду
Мистер мани 1700. Посмотрите их юр адрес в инете, я иноглда писала без номера Договора и мне ацком потом сам давал ответ и указывал номер Договора. Поверьте, некоторые каллы могут очень жестко поступать-пишите в ментовку и указывайте и фиксируйте время звонка и номер телефона
Звернення
за адресою:
моя ел. скринька:
Доброго дня!!!
У мене, громадянки України , що зареєстрована за адресою: є кредитний договір № ЛМ-00155157, на суму позики 966,61 грн. з онлайн-компанією "ВАША ГОТІВОЧКА" , зареєстрованою як ТОВ "ЛАЙМ МАНІ" (код ЄДРПОУ 41261901).
Оператор вказаної мфо "Ваша готівочка" Вікторія (так вона себе назвала) подзвонила мені по номеру телефона +38067 517 05 41 на мій номер телефона дата її дзвінка-18.02.2019р, і сказала, що Вона дає мені час заплатити суму боргу до кінця цієї неділі, а в разі якщо не буде проплати або часткова, то вона сказала, що в мою квартиру приїдуть Від них виїздні юристи за виїзд яких я оплачу отдельно, вони зайдуть в квартиру по моєму місцю реєстрації і виберуть для себе любую битову техніку (тут мого нічого не має, так я написала вже давно дарствєнную на родича і це вже не моя квартира як і все, що в цій квартирі), потім Вона сказала що мене примусять ідти з ними в наш ломбард , де вони тіпа зі мною продадауть мою битову техніку. На якому основании? Як це називаються, примус до виконання? Однак вказані дії є грубим порушенням вимог Закону України «Про захист персональних даних», за що також передбачено кримінальну відповідальність. Доказом є телефоннпий дзвінок мені з номера Ваша Готівочка +38 067 517 05 41
Але Ви-Нацкомфінпослуг, прислали мені Відповідь по "Лайм Мані "(Бренд "Ваша Готівочка)-Що з метою додаткового вирішення мого питання з цією мфо, Ви-державний регулятивний орган-Нацкомфінпослуг, з метою вирішення мого питання з цією мфо щоб розібратися в правильності мого Договору з ними, Ви направили ще один запит на рахунок цієї мфо, але навіть Вам вони не хотять предоставляти документи, тому що Вони знають, що їх договір зі мною оформлен з помилками та нараховані надвеликі штрафні відсотки та штрафи.
Хотіла вирішити питання з ними позитивно, але Вони відмовляються давати мені розбивку платежів та реструктуризацію, так я к я звільнена з роботи 30.01.2019 року (копію трудової книжки можу прикласти)
Але Ваша перевірка моєї суми боргу цій мфо-це буде перевірена та обоснована сума боргу з перевіреними штрафними відсотками та процентами, а не надумана та не обгрунтована, яку у мене вимагають погрозами та шантажем працівники цієї мфо весь час. Тому чекаю на Ваше рішення (Нацкомфінпослуг), і на основі Вашого рішення щодо наших відносин з цією мфо- я неомінно заплачу цій мфо всю суму мого боргу їм (Вашій готівочці), АЛЕ яку ВИ СКАЖЕТЕ ЩОБ Я ЗАПЛАТИЛА ЇМ. Довіряю тільки Вам_як державному та регуляторному органу, якій діє згідно закону України.
Прошу Вас візьміть ще на перевірку та на на контроль цю справу
Прошу ВАС:
Ніяких підтверджуючих документів мого боргу я так і не моєу отримати, хоча 26,06,2019 року надсилала їм Запит надання інформації щодо кредитного Договору мого у цій мфо, який мною особисто підтверджений та підписаний , який відкритий на моє ім`я, та надати інформацію я прошу у цій мфо щодо поточної заборгованості в цій мфо та її деталізацію , по даному Договору, згоду на який я особисто давала(відправила до Них ЗАПИТ 26.06.2019 року)- та взамін тільки погрози та шантаж, та ніякої відповіді від них по підтвердженню заборгованості моєї у них я не отримала.
Прошу відповідь направити на мою ел пошту:
12,07,2019 року
Добрый, приблизительно так, только мне жестко угрождали Готивочкатак что лишнее уберите и ваши данные ествественно меняйте. Вот
и нет смысла это читатьО май Гат ... столько не прочитаю ... у меня флешка только на пару гиг ))
и нет смысла это читать
это или истерика новичка,который никого не хочет и не будет слушать или происки калов с очередной жалостливой историей
никто на чужих ошибках не научится
странное у вас поведение и манера общения, то выкаете, то сразу на ты, а для как вы выразились " деловод по профессии и знаю как грамотно писать жалобы, запити, скарги, требования " текст в нацком вообще треш, тот кто его там прочитал ( если читал) ахреневал от стиля и ошибок в каждой строчкеСвета добрый напишите мне свою электрону я отправлю Вам примеры Выберите себе
Вам Ваш адвокат не помогает мфо закрывать.Вы же всем запити разослали , а потом адвокат сделал Вам замечание что не надо этого делать. и Вы прекратили. Может Вы и заказываете помощь у адвоката, кто-то сам пишет.
Какие происки калло? Какая истерика. Ты думаешь чтоб не терроризировали друзей , это истерика. Тем более я не со всеми решила вопрос. Я тоже не новичок. Не получается у тебя с Вероной. обратись к Сергею за помощью-он поможет закрыть этот вопрос
А эти мфо будут к сожалению всегда, только яйца им надо зажать, чтоб не наглели и не наяривали людям
странное у вас поведение и манера общения, то выкаете, то сразу на ты, а для как вы выразились " деловод по профессии и знаю как грамотно писать жалобы, запити, скарги, требования " текст в нацком вообще треш, тот кто его там прочитал ( если читал) ахреневал от стиля и ошибок в каждой строчке
не знаю как всем остальным, но я вижу основной посыл - массово пишите в нацком, не важно на каком этапе ваш займ и что происходит, главное тем самым , чтоб был признан , видать каким-то конторкам это стало выгодно
и еще , все , что нацком скажет к оплате , обязательно заплатить, даже специально по тексту это выделено, чтоб заметней
сняли с языка))треш стопроцентныйстранное у вас поведение и манера общения, то выкаете, то сразу на ты, а для как вы выразились " деловод по профессии и знаю как грамотно писать жалобы, запити, скарги, требования " текст в нацком вообще треш, тот кто его там прочитал ( если читал) ахреневал от стиля и ошибок в каждой строчке
не знаю как всем остальным, но я вижу основной посыл - массово пишите в нацком, не важно на каком этапе ваш займ и что происходит, главное тем самым , чтоб был признан , видать каким-то конторкам это стало выгодно
и еще , все , что нацком скажет к оплате , обязательно заплатить, даже специально по тексту это выделено, чтоб заметней