Всё наследство перешло младшему сыну, законно ли это?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K

Агилера

Форумчанин
Дописи
417
Реакції
142
Бали
5125
Агилера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка, є два сини. Пай оформлний 5а молодшого. Це 2 сини . Мій чоловік старший сьогодні дізнаємося, що квартира оформлена на молрдшого , бо паї оформлені на нього. Ьобто пії на молрдшого, значіть і квартира батькіа на нього, така відмазка. Чи правномірно це і які закони?дякую за допомогу

Ничего не поняла. Какие паи? Земельные? При чем тут квартира? Если родители оформили кв на одного из сыновей,то это не отмазка...или я не поняла вопроса

Скажіть будь ласка, є два сини. Пай оформлний 5а молодшого. Це 2 сини . Мій чоловік старший сьогодні дізнаємося, що квартира оформлена на молрдшого , бо паї оформлені на нього. Ьобто пії на молрдшого, значіть і квартира батькіа на нього, така відмазка. Чи правномірно це і які закони?дякую за допомогу
зачем создавать две аналогичные темы?это запрещено!рекомендую правила почитать

Я мабуть в шоці, щось не правильно написала
Дивіться, є 2 сини.коли стало питання оформлення паю, оформили на молодшого.

Свекруха померла, сьогодні дізнаюся чисто випадково, що і квартира оформлена на молодшого сина , бо пай оформлений на нього. Я в шоці, бо якби він(брат чоловіка) не був випивший ми б і не знали. Правномірно це?

Якщо оформлювали спадщину і старший син писав відмову від паю,то автоматично "відмовився" і від квартири...

Свекруха померла, сьогодні дізнаюся чисто випадково, що і квартира оформлена на молодшого сина , бо пай оформлений на нього. Я в шоці, бо якби він(брат чоловіка) не був випивший ми б і не знали. Правномірно це?
Там заповіт чи спадщина чи що?

Ээээ

Вкладення

• 819B2FA0-7792-45F6-8FC6-4BA98B22E543.webp
    819B2FA0-7792-45F6-8FC6-4BA98B22E543.webp
    30.5 Кб · Перегляди: 30
А почему нет?
Что мешает собственнику подарить свою собственность кому нибудь?
Связи с паем тут вообще никакой нет

Я не один рік на форумі, сарказм розумію, є конкретне питання, яке турбує

Назад
Угорі