Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шкода,що ми це розуміємо занадто пізно ..Для тех, кто очень сильно переживает за долги и что о нем кто-то подумает, и что скажут люди.
![]()
Де ти мій щоденник наривДля тех, кто очень сильно переживает за долги и что о нем кто-то подумает, и что скажут люди.
![]()
Війна це привід скласти руки і інертно плисти?Писати можна все що завгодно, а зробити. Тим більше в час війни
Що заважає робити?Писати можна все що завгодно, а зробити. Тим більше в час війни
Да ні , ще можна в ній прийняти участьВійна це привід скласти руки і інертно плисти?
Зараз такий час,що ми живемо одним днем....Коли летить бл*діна над кришою ,а поруч дитина і одні думки хоч би на будинок не впало....і тут починається світлий розум.То не знаю як ви,а я про кредити в такі моменти точно не думаю..Писати можна все що завгодно, а зробити. Тим більше в час війни
Ну не знаю як у вас , а у мене ловлять на вулицях , блокпостах людей)Що заважає робити?
Колектори?Ну не знаю як у вас , а у мене ловлять на вулицях , блокпостах людей)
Да на кредити то пофік, а вот змінити життя. З цим зараз проблемки)Зараз такий час,що ми живемо одним днем....Коли летить бл*діна над кришою ,а поруч дитина і одні думки хоч би на будинок не впало....і тут починається світлий розум.То не знаю як ви,а я про кредити в такі моменти точно не думаю..
А чого ловлять? Ви ж написали що можно прийняти участь, що заважає?Ну не знаю як у вас , а у мене ловлять на вулицях , блокпостах людей)
Якраз час задуматисьДа на кредити то пофік, а вот змінити життя. З цим зараз проблемки)
Та да ,краще би вони)Колектори?
Розвідка передала)))Де ти мій щоденник нарив![]()
![]()
До чого це тут?Ну не знаю як у вас , а у мене ловлять на вулицях , блокпостах людей)
Так якщо на кредити пофіг, то вже життя змінюється. На краще.Да на кредити то пофік, а вот змінити життя. З цим зараз проблемки)
Пожити ,напевно ще хочетьсяА чого ловлять? Ви ж написали що можно прийняти участь, що заважає?
Нє ну не прям пофік пофік)) заплатити за програні суди то треба) нікуди воно не дінетьсяРозвідка передала)))
До чого це тут?
Ловлять всюди
Так якщо на кредити пофіг, то вже життя змінюється. На краще.
У Вас завжди є вибір.Пожити ,напевно ще хочеться
Через Тису переплисти?У Вас завжди є вибір.
Потрібно тільки бути сильним духом.
Ось з цим не згодний .Я думаю в нас, не має вибору. Воювати прийдеться, напевно більшостіУ Вас завжди є вибір.
Потрібно тільки бути сильним духом.
Я вище написав. Тиса не широкаОсь з цим не згодний .Я думаю в нас, не має вибору. Воювати прийдеться, напевно більшості