Всё достало, жить не хочется

• Автор теми Автор теми sofik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я бы отдала, то что взяла
Какая вы молодец!
Post automatically merged:

ВаЛиКо, мне кажется вы что-то где-то, не так нажали кнопку ответить, ибо я ничего смешного в моём посте не вижу, и он явно не относится к истеричным
Прошу прощения.Исправил.
Адресовано не вам было.

Просто больше нету сил, звонят посторонним людям родным, что мол убьём найдём
Навіть в сім'ї алкоголіків, діти люблять свою маму і захищають. Незалежно від дорослих проблем, діти чисті створіння і люблять своїх батьків, з усіма їх "боргами"!

Навіть в сім'ї алкоголіків, діти люблять свою маму і захищають. Незалежно від дорослих проблем, діти чисті створіння і люблять своїх батьків, з усіма їх "боргами"!
Да я понимаю, мы не алкоголики, да и з нормальных семей.. просто сложная жизненная ситуация

sofik, все це швидко мине! Ми всі були у відчаї! Адже ми всі потрапили у цю халепу! І допомагаємо один одному вилізти з болота мфо! Відчуйте цю підтримку від нас! Думайте про діток, а не про шараги! Вони скоро зникнуть з вашого горизонту! Просто не відповідати, не читати смс! Хоча би спробуйте.

sofik, все це швидко мине! Ми всі були у відчаї! Адже ми всі потрапили у цю халепу! І допомагаємо один одному вилізти з болота мфо! Відчуйте цю підтримку від нас! Думайте про діток, а не про шараги! Вони скоро зникнуть з вашого горизонту! Просто не відповідати, не читати смс! Хоча би спробуйте.
Да я и не отвичаю, просто когданачади звонить родным, и вообще другим людям, угрожать конкретно... То я уже взяла трубку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі