ВРУ вважає,що боржники мало "затиснуті в лещата"

• Автор теми Автор теми рус-лан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 6K

ось відео подивіться, людина доступно пояснює

в теорії можуть і те і інше, залежить від суми, це було і до цього закону
Так по суті нічого не змінилось

Arina87, так від 160 наче
Але в мене в еапб під 200 трохи менше

в теорії можуть і те і інше, залежить від суми, це було і до цього закону
Та є така сумма більше 160
Але поки майна нема
Трохи спокійна
Але чекати можна всього

Ну, на мені нічого немає. То ж у випадку майбутньої ВП мене чекає блокування рахунків, виїзду закордон, і все? (звісно читаю форум і розумію що особливо не будуть до суду подавати, навіть ШГ як я недавно читав подає лише на 7-8 місяць, але на всякий випаок цікавлюсь)

"У разі якщо боржник володіє майном разом з іншими особами, стягнення звертаєтьсяна його частку, що визначається судом за поданням виконавця.".

ось це, дуже "веселий" пункт))))
хтось там питав, нещодавно, про спільне майно, в тому числі і подружжя)))

судам буде чим зайнятись

"У разі якщо боржник володіє майном разом з іншими особами, стягнення звертаєтьсяна його частку, що визначається судом за поданням виконавця.".

судам буде чим зайнятись
В взагалі на практиці таке часто?
Якщо борг вище 160 тис,щоб забирали єдине житло?

судам буде чим зайнятись
Так таке й раніше було чи я щось не зрозуміла ?) та й реалізувати лише частку житла не так просто…

Якраз в ДІЮ прийшло сповіщення про оцінку землі. У мене зараз по манівео справа в апеляційному суді чекаю на рішення, дуже переживаю бо після апеляції не треба чекати місяць на вступлення в дію рішення

житло наскільки мені відомо якщо сума боргу від 160тис.грн

мала ВП від приватбанку то все було ок, не подавали землю на оцінку. Домовилася з виконавцем на 4 платежі. а по банку ПУМБ то якраз був дурдом, ВП відкрили на початку березня, звернулася до виконавця для уточнення суми так як після рішення суду почала одразу платити. з ПУМБ домовлялася щоб не подавали на виконавця і почала платити одразу але вони всеодно подали на виконавця. Як тільки виконавець отримав від банку відповідь з актуальною сумою боргу то на наступний день подав документи на оцінку землі, навіть невстигла з ним ні про що домовитися
Вот мpaзu , я в шоке !! Даже уже как начали платить все равно эти подали исполнителю ,это абсурд , боже Ироды ((( надеюсь у вас все уже хорошо с ними и все решили

Сподіваюсь що ви виграєте суд і все будет добре ! В мене також справа в суді від ЕЙС чи К їх там ,сумма 18.000 те що я брала начебто так ,а нарахували 26.500 з усіма судовими и тд. Сподіваюсь виграємо суд ,але гроші всеодно відкладаю на всяк випадок ,якщо що щоб одразу заплатить !

Вот мpaзu , я в шоке !! Даже уже как начали платить все равно эти подали исполнителю ,это абсурд , боже Ироды ((( надеюсь у вас все уже хорошо с ними и все решили

Сподіваюсь що ви виграєте суд і все будет добре ! В мене також справа в суді від ЕЙС чи К їх там ,сумма 18.000 те що я брала начебто так ,а нарахували 26.500 з усіма судовими и тд. Сподіваюсь виграємо суд ,але гроші всеодно відкладаю на всяк випадок ,якщо що щоб одразу заплатить !
в мене з 18тис. нарахували 57тис плюс судові витрати. сума просто капець. я також сподіваюся що виграю суд, в апеляцію подали вони

То землю все одно можуть забрати після відкриття ВП не дивлячись на те чи стягують в тебе з ЗП чи ні?

Ндааа...

Кажись чует старая кошелка нюхом выборы.... а нюх у нее звериный, как в прочем и хватка....
Все может быть... Но вот фразы "отобрать единственное жилье" и т.д., ну, как-то не прибавляют оптимизма.
Опять же, сколько случаев мошенничества, когда кто-то оформляет на человека кредиты? Да полно!!! Полиция руками разводит, суд же возьмёт да и удовлетворит иск в полном объеме... Человек ничего не брал, а в итоге у него все блокируют и забирают жилье.
Как-то не по-человечески получается...

Ну эту муйню (закон) навялили им "партнеры" тоесть хозяева.... иначе пообещали зарубить выдачу очередного транша....тоесть баблишко может пройти мимо....проголосуют во втором cyku ласковые.... Сегодня пол дня мусолил эу мутоту.

Все может быть... Но вот фразы "отобрать единственное жилье" и т.д., ну, как-то не прибавляют оптимизма.
Опять же, сколько случаев мошенничества, когда кто-то оформляет на человека кредиты? Да полно!!! Полиция руками разводит, суд же возьмёт да и удовлетворит иск в полном объеме... Человек ничего не брал, а в итоге у него все блокируют и забирают жилье.
А где ты видел.... вообще на этой "поляне" справедливость....ее априори нет! Раньше до...... (не могу писать...поймешь) хоть видимость соблюдалась... какая ни какая....

Это да, но это и до закона было…(

про спільне майно, в тому числі і подружжя)))
Откажусь от всего совместно-нажитого имущества в пользу мужа, кота, таракана , но этим кровопийцам нифига не достанется

бл, а я думав ми незалежні
Серьёзно? Вот вы наивный;):D

Назад
Угорі