Временное снятие ареста со счетов украинцев

• Автор теми Автор теми Turi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

Turi

✩ Premium ✩
Дописи
60
Реакції
21
Бали
5065
Turi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет
Наверняка у большинства присутствующих тут заблокированы карты/средства на картах.
Как можно и куда можно написать, чтобы рассмотрели вариант по временному снятию крестов со счетов украинцев на период военного времени?

Вкладення

• 1C6C50F3-5168-43DD-962A-628DE0407334.webp
    1C6C50F3-5168-43DD-962A-628DE0407334.webp
    40.6 Кб · Перегляди: 219
Всем привет
Наверняка у большинства присутствующих тут заблокированы карты/средства на картах.
Как можно и куда можно написать, чтобы рассмотрели вариант по временному снятию крестов со счетов украинцев на период военного времени?
Нікуди.Реєстри не працюють.При всьому бажанні виконавці не можуть сняти арешти,поки не працюють реєстри.

Создал соответствующую петицию к президенту, чтобы упростить процедуру снятия ареста по запросу в банк!

Нікуди.Реєстри не працюють.При всьому бажанні виконавці не можуть сняти арешти,поки не працюють реєстри.
Арест по идеи может снять банк если будет соответсвующее распоряжение министерства.
Исполнители идут туда же куда и рос корабль

Арест по идеи может снять банк если будет соответсвующее распоряжение министерства.
Тоже так считаю, как петицию одобрят выложу ссылку на форум!
Буду пробовать звонить на горячую линию минюста, я сам военнослужащий 120к арестовано на счетах, не могу ни армии помочь, ни родным, даже сигареты покупают побратымы мне, бесит аж!

Останнє редагування:
Всем привет
Они не хотят думать о том, чем Вам и вашим детям питаться, а Вы говорите о снятии арестов. И вообще...многие видели по городам пополнение банкоматов? Народу, как всегда, все придется решать самому.

Але поки що такого розпорядження нема.Не до того зараз.

⚠️Важлива інформація для боржників⚠️

У зв’язку із військовою агресією Російської Федерації проти України та введеням на території нашої держави воєнного стану Міністерство юстиції вживає всіх можливих засобів для забезпечення життєдіяльності громадян.

Зокрема, Мін‘юстом:
✅ скеровано до Пенсійного фонду України листа щодо припинення відрахувань із пенсій боржників за постановами державних та приватних виконавців;

✅ скеровано до Національного банку України листа щодо неврахування банками постанов державних та приватних виконавців про арешт коштів при відкритті боржниками нових рахунків.

Також наразі вживаються заходи щодо надання можливості боржникам-фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків в межах відповідної суми, без урахування раніше накладеного арешту, про що буде прийнято відповідний нормативно-правовий акт.

‼️Від себе особисто дякую Денис Малюська, Мін'юст та НБУ

Ростислав Кравець

Це дуже добре аив мене дитячі заблоковані і не можна розблокувать

Назад
Угорі