ВПО. Кредитна карта в ПУМБ. Борг.

• Автор теми Автор теми Еріка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 4K
Добрий день! Я мушу констатувати вашу пасивну реакцію на мої повідомлення вище і Ви не виконали зобов'язання по сплаті боргу. Вважаю за необхідне, попередити, про можливі наслідки. Надайте будь ласка відповідь, стосовно дати оплати.
Добрий день! Я мушу констатувати вашу пасивну реакцію на мої повідомлення вище і Ви не виконали зобов'язання по сплаті боргу. Вважаю за необхідне, попередити, про можливі наслідки. Надайте будь ласка відповідь, стосовно дати оплати.
І так по 10 разів на день. Як з ними домовлятися?

Поки вони в себе не прийдуть - ніяк. Який у вас термін прострочки?

З початку війни, але я 2 міс назад вносила 13000, але то в пустоту, тепер не плачу, намагаюся домовитися з ними, але відповідь одна "за вашим договором відсутні акційні пропозиції". А далі кожен день одні і ті ж смс про колекторів і т.д

З початку війни, але я 2 міс назад вносила 13000, але то в пустоту, тепер не плачу, намагаюся домовитися з ними, але відповідь одна "за вашим договором відсутні акційні пропозиції". А далі кожен день одні і ті ж смс про колекторів і т.д
Ну просто вони побачили, що у вас є гроші і що вас можна трусити далі, все просто.
Я до війни ще кредитку оформив, перестав платити теж до війни, в кінці 21 року. Пройшло скільки часу, ні копійки не давав їм, тепер пропонують заплатити менше тіла, а все інше вони спишуть типу.

Ну просто вони побачили, що у вас є гроші і що вас можна трусити далі, все просто.
Я до війни ще кредитку оформив, перестав платити теж до війни, в кінці 21 року. Пройшло скільки часу, ні копійки не давав їм, тепер пропонують заплатити менше тіла, а все інше вони спишуть типу.
Тоді буду чекати, платити я їм вже не хочу, за весь час існування кредитної карти вони вже з мене 3 тіла мабуть мають.

Ніяк,поки знають що є можливість отримати від вас кошти ,будуть дзвонити і всіма правдами і не правдами вимагати оплатити,або внести хоть щось щоб не втратити прямий контакт з банком ,щоби банк не продав борг коллекторам. Як тільки твердо будете стояти на своєму ,типу "ви від мене більше ні копійки не отримаєте лише після суду" дзвінків буде менше.У мене дзвонили по 10 раз в день,через 2 місяця по 2-3 раза в день ,а тепер 4 місяць режиму сніжинки отримую 1-2 дзвінка в тиждень

Пумб запропонував договір рефінансування.
Але умови договору я не можу з'ясувати поки не сплачу гарантійний внесок.
Потрібно спочатку сплатити гарантійний платіж приблизно 2000,00 грн. А на наступний день з'явиться інформація про умови договору рефінансування. А саме, на який період банк погодить цей договір. Строк договору може бути від 1 до 4 років.
Але від строку залежить щомісячний платіж. Може бути, що я не зможу сплачувати щомісячний платіж, якщо договір укладуть на 1 рік.
Я спитала, чи можу я вплинути на рішення банка стосовно строків. Мені відповіли:"Ні".

Чи варто погоджуватись?

Пумб запропонував договір рефінансування.
Але умови договору я не можу з'ясувати поки не сплачу гарантійний внесок.
Потрібно спочатку сплатити гарантійний платіж приблизно 2000,00 грн. А на наступний день з'явиться інформація про умови договору рефінансування. А саме, на який період банк погодить цей договір. Строк договору може бути від 1 до 4 років.
Але від строку залежить щомісячний платіж. Може бути, що я не зможу сплачувати щомісячний платіж, якщо договір укладуть на 1 рік.
Я спитала, чи можу я вплинути на рішення банка стосовно строків. Мені відповіли:"Ні".

Чи варто погоджуватись?
тобто вони хотять отримати 2000 грн для того щоб вам показати договір рефінансування ? я правильно зрозуміла?

тобто вони хотять отримати 2000 грн для того щоб вам показати договір рефінансування ? я правильно зрозуміла?
Так. Але, якщо мені не сподобається договір, то зарахують ці 2000,00 як щомісячний платіж.

Так. Але, якщо мені не сподобається договір, то зарахують ці 2000,00 як щомісячний платіж.
Скажіть їм що ви на це не згідні,спочатку умови дальше оплата якщо ви згідні.Якщо їм не подобається то допобачення телебачення

Весь час думаю про цю реструктуризацію.

Поправте мене, якщо я десь помиляюсь.

У мене був борг: тіло кредиту 33000 + відсотки17000. Разом 50000,00.
Відсотки накопичились під час війни. До війни прострочень не було.
Тепер, після реструктуризації, у мене буде тіло кредиту 50000,00 і на нього знову будуть нараховуватись відсотки. Хоча відсотки будуть трішки меншими. Договір тепер буде новий. Борг не зменшиться.

Якщо я не зможу виконувати умови нового кредиту і буде суд, то суди приймають рішення обов'язково сплатити тіло, а відсотки можуть зменшити, або навіть скасувати. А у мене буде нове, погоджене мною, тіло кредиту.
І ще можуть прийняти один із законопроектів про скасування відсотків по кредиту, який не був прострочений до війни на територіях, де велися/ведуться бойові дії. А я тепер не буду підпадати під дію такого закону.

Але я читаю, що деякі боржники хочуть отримати таку реструктуризацію. Може я не розумію якісь переваги?

Якщо я не зможу виконувати умови нового кредиту і буде суд, то суди приймають рішення обов'язково сплатити тіло, а відсотки можуть зменшити, або навіть скасувати. А у мене буде нове, погоджене мною, тіло кредиту.
І ще можуть прийняти один із законопроектів про скасування відсотків по кредиту, який не був прострочений до війни на територіях, де велися/ведуться бойові дії. А я тепер не буду підпадати під дію такого закону.
Ви все правильно розумієте ,тому реструктуризація абсолютно не вигідна справа для вас. У вас буде новий уже правильно оформлений договір на 50 000.
Але я читаю, що деякі боржники хочуть отримати таку реструктуризацію. Може я не розумію якісь переваги?
У всіх різна ситуація,у когось взагалі мало було внесено оплат і їм вигідно стає пропозиція банку на реструктуризацію.
Так не потрібно боятися суду,якщо і доведеться платити вам то це буде вже зафіксована сумма без нарахування відсотків

У вас є виписка з рахунку ?

Назад
Угорі