Вперше така ситуація, іду на просрочку

• Автор теми Автор теми Олександр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
6
Бали
1765
Олександр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене боргу в більше ніж 10 МФО. Сьогодні будуть просточки в КФ і Бистро Займ, що робити і як себе поводити, рідних попередив сказавши щоб слали куда подалі, чи варто дзвонити і просити реконструкцію? Грошей зовсім нема

Все будет прекрастно.Позора не избежать(((
Нужно закрывать ((
шутка все выше...
Ответ:Расслабится)

Олександр, реструктуризацию Вы имеете ввиду?
Я не уверен, что на небольших сроках просрочки они пойдут на это.
Как правило, реструктуризацию дают, когда уже накапает сверху примерно 100%.
Посмотрите на форуме темы в разделе Нацкомфинуслуг, может попробуете таким образом решить проблемы.
Да и не лишним было бы Вам, как новичку, начать изучать законы и повышать правовую грамотность. Здесь много тем на этот счет.

Будут деньги!Ставьте свои условия,если денег нет,мороз Петрович)

Олександр, реструктуризацию Вы имеете ввиду?
Я не уверен, что на небольших сроках просрочки они пойдут на это.
Как правило, реструктуризацию дают, когда уже накапает сверху примерно 100%.
Посмотрите на форуме темы в разделе Нацкомфинуслуг, может попробуете таким образом решить проблемы.
Да и не лишним было бы Вам, как новичку, начать изучать законы и повышать правовую грамотность. Здесь много тем на этот счет.
Да я вже вивчаю потроху)) інфу в екстримальних умовах краще запам'ятати, я за себе не переживаю, просто я ж так поняв що листи будуть надсилати на місце реєстрації, а я живу в іншому місці, а там де реєстрація батьки(
І ще питання звонять і говорять що збігає термін, як мені відповідати їм? Що говорити?

У мене боргу в більше ніж 10 МФО. Сьогодні будуть просточки в КФ і Бистро Займ, що робити і як себе поводити, рідних попередив сказавши щоб слали куда подалі, чи варто дзвонити і просити реконструкцію? Грошей зовсім нема
шлите на хрен и все! а договариваться с больными и неадекватными людьми не получиться!

так вы же сами пишите денег нет, так зачем вам этот гемор с реструктуризацией? даже если они вам ее и сделают и разобьют платежи, вы все равно какой то платеж прострочите и все по новой...нет смысла.

тільки що порахував що в мене в 25 мфо є займи,як так то,нібито і не брав стільки((це ж скільки терору буде то??!

С почином)
Договариваться бессмысленно, не берите трубку. Вас ждет увлекательное путешествие в осознание того как к вам относятся ваши близкие и друзья

Чи варто шукати юриста? І як написати вимогу про те щоб мої персональні данні не розповсюджували?
Бо я щось шукав та не можу знайти
С почином)
Договариваться бессмысленно, не берите трубку. Вас ждет увлекательное путешествие в осознание того как к вам относятся ваши близкие и друзья
Ну друзі знають а от родичам сказав що шахраї і тп щоб не говорили з ними

І все таки чи звонити і просити реконструкції?

Ви ж самі написали, що грошей зовсім немає!
То який смисл дзвонити і просити реструкт?!!
Що Ви їм скажете - дайте реструктуризацію, проте всеодно в мене грошей нема?!!)))
Як нема зовсім грошей - відповідь одна.НЕ ПЛАТИТИ.
Коли зможете, а вірніш захочете і будете мати можливість - тільки тоді можете про щось домовлятися і то нехай вони пропонують самі вигідний для Вас платіж.І лише по гарантійному.

Спасибо про КФ.юа напомнили, а то я про них забыл совсем, не пишут не звонят))

Чи варто шукати юриста? І як написати вимогу про те щоб мої персональні данні не розповсюджували?

Їм по-барабану Ваші вимоги щодо заборони розповсюдження персональної інформації третім особам.
Тут "палка о двох концах" : або сплатите на їх умовах (що особисто для мене ідіотизм) і тоді можливо ніде Ваші дані не підуть "гуляти", або ж будете довго псувати самі собі нерви, а толку не буде. Головну дурість ми вже й так зробили - віддали їм все особисте: паспорт,ІНН,доступ до карт-рахунків тощо.
Отже давайте ще більше не занурюватися в помилкові вчинки.

С почином)
Насчёт этого скажу, семья поддержала от и до. Денег нет, платить не будем, яро отбивается от противника. А вот насчёт друзей ситуация показала Ху из Ху. Осталась одна подруга из многочисленных в грудь бьющих "Я тебя не брошу!". Вот та подруга однажды прошла и огонь, и воду, и медные трубы с каллами. И тупо их звонки все шлёт на юг! Так что, если люди отвернулись - это факт доказательства, что не так уж они вам и нужны)))))

Искать нужно, и толкового, а то среди них тоже хватает... Это в случае чего, если пойдут на новые уловки типа суды муды, полицию вдруг вызовут ( и такое бывает, звонят и говорят, что вы украли деньги), там ещё чего нового придумают, чтоб была гарантия, что вы не сидели сложа ручки, а защищали свою честь и достоинство. Чего не платили - денег нет и вас так оскорбили, унизили, принимали незаконные действия, что только по решению суда будете оплачивать то, что суд сочтет нужным. Пусть юрист сделает по компаниям адвокатский запрос - вот увидите, половина обкакается.

Останнє редагування:
і ще питання таке якщо місце мого фактичного проживання змінилось чи попереджувати про це
і куди листи будуть слами на реєстрацію чи на факт місце проживання
І ще зараз не працюю за анкетними даними?чи буде це розцінюватися як порушення договору??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі