Возбуждено уголовное дело в отношении Кредит Капитала

• Автор теми Автор теми Len4ik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 286
  • Перегляди Перегляди 41K
Звонили посторонним людям ,говорили что я их указала поручителями,что у меня долгов немеряно..людям к которым я вообще никакого отношения не имею..ни колеги,ни родственники,просто живут одном населенном пункте со мной..мне наяривали со своими вымогами разными и угрозами.

Я їм казала,що зі мною не варто жартувати...

Вымогательство,угрозы,звонки посторонним людям.
В мене теж, мене майже не рухають, а достались до контактних і їх оточення, понаходили домашні номера і довбуть їх. Мені лише листи шлють з заоблачними сумами. Як ті ур*ди взагалі ще працюють, знаю у Львові поліція не раз набігала на їх офіс, чому їх ще не прикрили, а власники взагалі поляки. Платити їм, збагачувати поляків. Вони справи пачками по 1грн закупляють, накручують шалені штрафи і довбуть як можуть?

В мене теж, мене майже не рухають, а достались до контактних і їх оточення, понаходили домашні номера і довбуть їх. Мені лише листи шлють з заоблачними сумами. Як ті ур*ди взагалі ще працюють, знаю у Львові поліція не раз набігала на їх офіс, чому їх ще не прикрили, а власники взагалі поляки. Платити їм, збагачувати поляків. Вони справи пачками по 1грн закупляють, накручують шалені штрафи і довбуть як можуть?
Сумно,але правдиво..Мiнiмум що ми можемо вдiяти в цiй ситуацii, це не платити..Те,що телефонують стороннiм,неприемно,згiдна.Але е i плюси.Таким чином бiльше людей дiзнаються про них та про iх методи.Те ,що вiдвнртаються,приймайте як своерiдний вiдбiр.Коли я зустрiлась з людьми,до яких наярював кк на рахунок мене (на хвилинку,це зовсiм стороннi люди),щоб пояснити ситуацiю,вони сказали що розумiють все,розповiдали про халепу iх сина з приватом..Всi ми люди..Крiм тих,що по той бiк телефону.

Сколько вы у них уже после продажи?

Тема закрыта.
Причина: оффтоп!
(прошу придерживаться первоначальной тематики и не отходить от нее, иначе темы, в которых будет оффтоп, будут закрыты)

Назад
Угорі