Да посмотрим))а я піду кіно дивитися) там якраз Матриця 4 вийде)
цікаво чи спортзали пропонуватимуть обналічку ?
Может там будет утвержденный список спортзалов, издателей и тд
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да посмотрим))а я піду кіно дивитися) там якраз Матриця 4 вийде)
цікаво чи спортзали пропонуватимуть обналічку ?
і наскільки я зрозумів з прочитаного, то спортзал теж грошей як таких не побачить, але на суму тої виручки менше заплатить податків.. якось так це писало..Да посмотрим))
Может там будет утвержденный список спортзалов, издателей и тд
Норм план, списать своим друзьям налоги))і наскільки я зрозумів з прочитаного, то спортзал теж грошей як таких не побачить, але на суму тої виручки менше заплатить податків.. якось так це писало..
ну если реально можна то норм, тис на 5 наберу)))
от чесно, на одному сайті читав таку інфу.. зараз знову погуглив - знайшов вже іншеНорм план, списать своим друзьям налоги))
Адабряю
вроді підходить будь який суб'єкт господарювання, головне щоб був КВЕД з даного списку..Головне щоби там не один спортлайф був зі знижкою в 1000 грн
Поживем увидим))от чесно, на одному сайті читав таку інфу.. зараз знову погуглив - знайшов вже інше
Переглянути вкладення 111857
Ніби виконавець і не зможе собі ті гроші списати...але чи при розрахунку проблем не будевиртуальная что статус не прикосновенности имеет , блокируеться вроде все
вірка шось придумаєНіби виконавець і не зможе собі ті гроші списати...але чи при розрахунку проблем не буде
Пишут что уже есть приматинтересно, а примат будет в списке?
Там можно сделать только белую карту и нет там никаких виртуальныхНіби виконавець і не зможе собі ті гроші списати...але чи при розрахунку проблем не буде
Можно спортзал оплатить, или в кино сгонять) но мне все равно, я сертификат ещё пока не купилаВот интересно, всё в театр резко собрались? На фиг вам та эфимерная тысяча за которую толком ничего не сможете купить?
возмите кредит и купите сертификат...Можно спортзал оплатить, или в кино сгонять) но мне все равно, я сертификат ещё пока не купила