Законна ли блокировка карты е-підтримка?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 4K
На коммуналку разве можно?
4. Допомога надається отримувачам допомоги виключно для придбання у безготівковій формі з використанням платіжних карток та/або їх реквізитів послуг у сферах культури, фізичної культури і спорту, здійснення внутрішніх пасажирських перевезень залізничним та авіаційним транспортом, для придбання книжок, а також для придбання отримувачами допомоги віком від 60 років лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, у суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність у зазначених сферах на території України, зареєстрованих відповідно до законодавства, та яким банком-еквайром встановлено код категорії продавця (Merchant Category Code, далі - МСС-код) з переліку, наведеного у додатку 1 (далі - суб’єкт господарювання).

Вкладення

• цель.webp
    цель.webp
    18.6 Кб · Перегляди: 39
Нет.
Если бы...вся страна бы ринулась за этой 1000.
Все для нас)
Щас бы абонемент взять, а не это вот все?

Розширили перелік тим кому за 60 років. В лютому можна буде їм платитиза комуналку.а ліки можна й зараз.

Розширили перелік тим кому за 60 років. В лютому можна буде їм платитиза комуналку.а ліки можна й зараз.
Цікаво в кого ,кому за 60, є Дія?
Думаю, таких дуже мало.
І не всі роблять вакцинацію.
marik19, за комуналку звідки інфа?

Цікаво в кого ,кому за 60, є Дія?
Думаю, таких дуже мало.
І не всі роблять вакцинацію.
marik19, за комуналку звідки інфа?
Вова хвалився що перелік буде збільшено.вирішать з картками.що можна буде отримати в відділенні.і щось вирішать по неповнолітніх.перелік після 60

Вова хвалився що перелік буде збільшено.вирішать з картками.що можна буде отримати в відділенні.і щось вирішать по неповнолітніх.перелік після 60
Ну це в планах.....але б було добре.

Та взагалі. А шо таким як ми мокулатуру збирати?купив і здав?піду в театр і подивлюсь на дивніших людей ніж я. ?

Это понятно.
А вот интересно, Закон как-то защищает от блокировки? Не могу понять.
Где-то был на форуме уже этот вопрос, по-моему и даже ответ был. Но и флуда море было.
Я так понимаю: это целевой счёт, деньги с которого что-то вроде социальной помощи и потратить из можно на определенные группы товаров и услуг. Так какого, простите, хрена банки позволяют себе решать, могут ли украинцы тратить эти средства или они будут заблокированы?! По факту банки лишили украинцев поддержки государства. К о из наделил такой властью?

И ещё немного о банках. Сейчас из огромное множество и, думаю, дальше будут появляться новые банки. Выбор есть. Я, как и многие, отказался от услуг ПриватБанк, о чем и грамма не сожалению, отказался от услуг спортбанка, те вообще охренели! Набирают себе клиентов, заманивают выгодными условиями и хорошим отношением, а потом хамят и меняют условия договора, это я ещё не говорю о сливе данных, которым "порадовал" ПриматБанк. Так вот, люди будут отказываться от услуг таких банков, банки будут терять клиентов и прибыль. Если они этого хотят, они этого добьются.
Ооооо, я с Спортбанком знатно попал ?

Все очень просто. Е поддержка открывается отдельной картой на этот же счёт. Блокируют же именно счета, поэтому автоматом могут и не. Так же выходит и с соц.картами)

Назад
Угорі