Вот и подошла моя история с ЕАПБ к концу

• Автор теми Автор теми Krava010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

Krava010

Читач
Дописи
3
Реакції
24
Бали
3
Krava010 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спустя почти год тягомотины с судами с тела 80+
Хотели ребята из ЕАПБ получить 308к)благодарю юристу с форума ЕАПБ получат 0 грн 0 копеек,спасибо огромное тем кто делится своими историями и конечно огромнейшее спасибо нашим лучшим юристам !!

Спустя почти год тягомотины с судами с тела 80+
Хотели ребята из ЕАПБ получить 308к)благодарю юристу с форума ЕАПБ получат 0 грн 0 копеек,спасибо огромное тем кто делится своими историями и конечно огромнейшее спасибо нашим лучшим юристам !!
мои поздравления)))

теж вважаю, що треба сплатити 300 000, аби КІ була чиста
Та ні, просто щоб суд присудив виплатити тіло і ні копійки більше 🤷‍♀️ або анулювати кредит, як недійсний з подальшим вилученням його з КІ

Я трохи розгребусь з поточном лайном, та почну цікавий кейс по бюро кі.
Вас обов’язково тегну
Та який там кейс? Віддати просрочки і отримати доступ до іпотечного кредитування, бо кредитоманія - це таки хвороба 😁

Доброго дня, підскажіть будь ласка мені сьогодні прийшли документи про позов до суду цих посіпак, але не в електронному суді ні в дії нічого немає, що робити не під скажете? У звʼязку з вашим вже опитом

Тіло було 17 к

Доброго дня, підскажіть будь ласка мені сьогодні прийшли документи про позов до суду цих посіпак, але не в електронному суді ні в дії нічого немає, що робити не під скажете? У звʼязку з вашим вже опитом

Тіло було 17 к
якщо в електронному суді не має, пишіть заяву про дистанційне ознайомлення

якщо в електронному суді не має, пишіть заяву про дистанційне ознайомлення
Дистанційне ознайомлення чого? Вони документи про позов прислали на пошту, але там немає на позові дати

Назад
Угорі