тоді, яка дата вам потрібна? дата суду?Позов, кредитний договір , документи адвоката їх, статут
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тоді, яка дата вам потрібна? дата суду?Позов, кредитний договір , документи адвоката їх, статут
Немає дати позовної заяви , лише вихідний номертоді, яка дата вам потрібна? дата суду?
якщо, я правильно розумію, що вас турбує, то просто чекайте.Доброго дня, підскажіть будь ласка мені сьогодні прийшли документи про позов до суду цих посіпак, але не в електронному суді ні в дії нічого немає, що робити не під скажете? У звʼязку з вашим вже опитом
Тіло було 17 к
і не буде, поки суд не отримає та не зареєструє документи.Немає дати позовної заяви , лише вихідний номер
Чи це немає значення
Та ні, не тільки це мене турбує, я хочу захищатися, щоб мені допомогли з цимякщо, я правильно розумію, що вас турбує, то просто чекайте.
напевно, суд ще не отримав документи поштою, від єапб.
скоро з'явиться і склад суду, та, якщо вони ніде не затупили, то й відкриють провадження
і не буде, поки суд не отримає та не зареєструє документи.
тоді звертайтесь за правовою допомогою)))Та ні, не тільки це мене турбує, я хочу захищатися, щоб мені допомогли з цим
Можна і з Вами?тоді звертайтесь за правовою допомогою)))
для цього не обов'язково чекати, поки суд відкриє провадження.
оцінити судову перспективу у справі можна і зараз
Знайдіть сайт Вашого районого суду, знайдіть там Вашу справу (за Вашим ПІБ). Якщо матеріалів справи немаї в електронному суді, то пишіть заяву про ознайомленя справи в електронній формі (з додаванням Вашого ІПН). А тоді вже приймайте рішення, чи захищатися самій, чи з допомогою адвоката. Успіху Вам.Та ні, не тільки це мене турбує, я хочу захищатися, щоб мені допомогли з цим
Я не хочу платити всі 40 тис
Наймайте адвоката і будьте готові захищатисьДоброго дня, підскажіть будь ласка мені сьогодні прийшли документи про позов до суду цих посіпак, але не в електронному суді ні в дії нічого немає, що робити не під скажете? У звʼязку з вашим вже опитом
Тіло було 17 к