Ммм1
Форумчанин
- Дописи
- 851
- Реакції
- 539
- Бали
- 1955
Ммм1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я писав вже кілька разів, що подают в суд всеж таки....і суд приписує як раз таки ті що вони собі намалювали на сайті. Тому що нема жодної заяви від відповідача + не явка в суд, а як завжди в Печерском суде Киева. И ехать туда не все получается....Я теж дуже боюсь,що манівео подасть в суд. в мене тіло 17 тис, просрочка з 20.12, на сьогодні борг вже понад 35 тис. Також лізуть думки-якщо суд, де шукати адвоката та кошти на адвоката?притому швидко...що робити? рідні мої про борги не знають... ?
Мне то бо барабану суд майна в мене нуль !!!! З офіційно зарплати хай беруть 20% але не такі не кабальні суми призначені у Печерском....
Треба або оскаржувати або відразу їм (не знаю) надслити в суд якесь звернення ,чи клопотання, я не знаю як правильно , але зако є ст.18 ЗУ. Штрафи та пеняне більше 50%. І ось це нам простим людям треба якось довести у суді.
Рідні мої всі знають, в от якщо дійде до коллеге то я не знаю .......бо ці гади звонять всім, навіть в селі де я не живу виборочно звонять людям.
Я пишу, пишу.....але на ділі і сам якщо честно як це все буде якщо каснеться мене .