Вот и начались просрочки, я с вами)

• Автор теми Автор теми BarbOne
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 4K
Я теж дуже боюсь,що манівео подасть в суд. в мене тіло 17 тис, просрочка з 20.12, на сьогодні борг вже понад 35 тис. Також лізуть думки-якщо суд, де шукати адвоката та кошти на адвоката?притому швидко...що робити? рідні мої про борги не знають... ?
Я писав вже кілька разів, що подают в суд всеж таки....і суд приписує як раз таки ті що вони собі намалювали на сайті. Тому що нема жодної заяви від відповідача + не явка в суд, а як завжди в Печерском суде Киева. И ехать туда не все получается....
Мне то бо барабану суд майна в мене нуль !!!! З офіційно зарплати хай беруть 20% але не такі не кабальні суми призначені у Печерском....
Треба або оскаржувати або відразу їм (не знаю) надслити в суд якесь звернення ,чи клопотання, я не знаю як правильно , але зако є ст.18 ЗУ. Штрафи та пеняне більше 50%. І ось це нам простим людям треба якось довести у суді.
Рідні мої всі знають, в от якщо дійде до коллеге то я не знаю .......бо ці гади звонять всім, навіть в селі де я не живу виборочно звонять людям.
Я пишу, пишу.....але на ділі і сам якщо честно як це все буде якщо каснеться мене .

Я писав вже кілька разів, що подают в суд всеж таки....і суд приписує як раз таки ті що вони собі намалювали на сайті. Тому що нема жодної заяви від відповідача + не явка в суд, а як завжди в Печерском суде Киева. И ехать туда не все получается....
Мне то бо барабану суд майна в мене нуль !!!! З офіційно зарплати хай беруть 20% але не такі не кабальні суми призначені у Печерском....
Треба або оскаржувати або відразу їм (не знаю) надслити в суд якесь звернення ,чи клопотання, я не знаю як правильно , але зако є ст.18 ЗУ. Штрафи та пеняне більше 50%. І ось це нам простим людям треба якось довести у суді.
Рідні мої всі знають, в от якщо дійде до коллеге то я не знаю .......бо ці гади звонять всім, навіть в селі де я не живу виборочно звонять людям.
Я пишу, пишу.....але на ділі і сам якщо честно як це все буде якщо каснеться мене .
В мене 12-ть МФО сумму всіх разом навіть і не считаю вже....там просто жесть.
Я просто шукаю тут на форумі і в судовому реестрі хто ж із МФО найагресивніший. Щоб знати з ким бодатись, а на кого забити .
Як саме? Можна в особисті? Бо в мене з пумб нестандартна ситуація.
На повернення коштів ,так через суд..
А нотаріальний напис ... Без суду. Сама воюю
Подскажите, как действовать, адвоката нанимать? И подавать иск в суд чтоб отменили эту надпись нотариуса???
Сколько это обойдется напишите пожалуйста. Можно и в личные сообщения.

Останнє редагування:
також не уявляю, що робитиму... з майна у мене 50% будинку, де проживаємо з дітьми(їх у мене троє). інша половина будинку на мамі-пенсіонерці. офіційна робота є.а в судовому реєстрі як моніторити-не можу розібратись.

також не уявляю, що робитиму... з майна у мене 50% будинку, де проживаємо з дітьми(їх у мене троє). інша половина будинку на мамі-пенсіонерці. офіційна робота є.а в судовому реєстрі як моніторити-не можу розібратись.
Ну впринципі навіть суд не повинен вас вистояти не куда, тому що це житло едине у вас. І тим паче трон діток. До речі в мене теж.
Завдіть на сайт і там з верху напишіть ту шарагу яку хочете але офіційну назву.
Наприклад зараз покажу....

Какие то гномы пытались снять 700 грн с карты, удачи им))
Такой вопрос возник, если у меня есть часть в квартире, с ней могут что то сделать?
По исполнительной надписи нотариуса(точно не помню как называется) например?
Нет, все мфо кредиты беззалоговые,ничего они не могут.Даже в суд они не пойдут,как бы не угрожали...

Даже в случае ихнего выиграша, ни кто не присудет сразу отдать всю сумму. Будете по 20% платить от зарплаты)) мне кажется они падают на тех,с которых могут поиметь, а если я гол как сокол с минимальной зарплатой, то 10 лет буду отдавать а то и больше))
Мне вот тоже кажется они мониторит у кого что отжать можно!я без работная без ничего ещё и в декрете с малолетним ребёнком!скрываться мурыжатся и идут на встречу что хоть отдала что взяла

Не можу добавити скріншот.
Короче зайдіть на сайт. Єдиний державний реєстр судових рішень.
З верху напишіть компанію МФО більше нічого не треба натисніть пошук. Лише сортування можете змінити за датою і т.п. Пробуйте.
З верху напишіть компанію МФО більше нічого не треба натисніть пошук. Лише сортування можете змінити за датою і т.п. Пробуйте.
[/QUOTE
Дивіться тільки рішення і постанови ----" цивільне"
Там багато цікавого на кожне МФО.

дякую.А як манівео правильно (офіційно) називається?

Назад
Угорі