Вот такое доброе утро

• Автор теми Автор теми Tamerlan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 2K
:__: :__: :__: :__: :__: :__: :__: :__:
Screenshot_2020-04-05-10-23-08-352_com.android.mms.webp

Бегите от такого и чем быстрее и дальше тем лучше
Так и ушла,а у меня в городе я так понимаю нет таких,кто хотел бы связываться с этой всей кутерьмой?
:__: :__: :__: :__: :__: :__: :__: :__:
Screenshot_2020-04-05-10-23-08-352_com.android.mms.jpg
по вам підготовлено звернення в Шевченківське управління поліції, ГУНП! Борг по кредиту - 21600.00 грн! У меня вот такое пришло,и я не в Киеве

Так и ушла,а у меня в городе я так понимаю нет таких,кто хотел бы связываться с этой всей кутерьмой?

по вам підготовлено звернення в Шевченківське управління поліції, ГУНП! Борг по кредиту - 21600.00 грн! У меня вот такое пришло,и я не в Киеве
Опыта нет видимо!так полиция не занимается этим

Надо написать - пусть жалуются ТРАМПУ!!!:crazy:
Таки нет,поэтому и обращаюсь к вам форумчане за советом и поддержкой
Про опыт - это скорее в сторону КАЛОВ!!!:big_boss:

Таки нет,поэтому и обращаюсь к вам форумчане за советом и поддержкой
То что вам прислали пугалка,я выше писала что будет кто то ломится полицию вызывать,надписи сносятся судом,ещё много таких писем приходить будет
Хотя ещё ни к кому не ломились

Можуть і роблять виконавчий напис без суду.І ари тілі 3тис.,славнозвісна монєтка масово "клепає" написи по 14-15тис.
Та ну нафиг, там же и понятые должны быть и т.д. и т.п.
Главное правильно себя вести и читать все бумажки.

Та ну нафиг, там же и понятые должны быть и т.д. и т.п.
Главное правильно себя вести и читать все бумажки.
Нафіг-ненафіг,а вже дуже багато людей з цим зіштовхнулося.І які понятті при блокуванні банківських карт і рахунків?

Мені таке від Мілоана приходило.

И чем закочилось у вас с милоаном?
Ще нічим. Від них різні смс бувають. То вони калам продають, то пишуть заяву в шевченківський відділ поліції, нині прислали що в суд будуть подавати. Пролонгаціями їм дофіга виплатила, але з тіла 5 тис вже хочуть 12

Так говорилось не о банковских картах...
А про що?Приватні виконавці дуже оперативно блокують всі банківські карти і на роботу дуже швидко присилають постанову про виконавче провадження для відрахування із зар/плати.І ніхто із нас не знає,яке чм0 завтра підхопить цей прикол із виконавчими написами.

А про що?Приватні виконавці дуже оперативно блокують всі банківські карти і на роботу дуже швидко присилають постанову про виконавче провадження для відрахування із зар/плати.І ніхто із нас не знає,яке *** завтра підхопить цей прикол із виконавчими написами.
Так вам показали рішення суду і виконавчий лист по якому вони діють? Ви маєте право запросити копію рішення суду і виконавчого провадження.

Уже была у одного так сказал или платите или перепишите имущество,что бы не сделали отчуждение по исполнительной надписи?
М

Май кредит
А яке тіло кредиту у вас в май-кредит?

От арбуза пришло?

Ще нічим. Від них різні смс бувають. То вони калам продають, то пишуть заяву в шевченківський відділ поліції, нині прислали що в суд будуть подавати. Пролонгаціями їм дофіга виплатила, але з тіла 5 тис вже хочуть 12
Ясно,держите в курсе,м
От арбуза пришло?
Да
А яке тіло кредиту у вас в май-кредит?
2500

Назад
Угорі