Вот так, в кои-то веки включаешь ящик правды...

• Автор теми Автор теми Sergey MFO with love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Завжди легше звинуватити когось, ніж зізнатися самому собі в тому, що навіть якби жодної реклами не було, все одно влізли б. Я, наприклад, взагалі без будь-яких рекомендацій познаходила геморой на свій симпатичний попєц?
Щас договоримся до того, что реклама не работает и адские деньги на нее просто так тратятся.

ПЕПА✨, вот еду я по трассе и вижу девушек с низким уровнем социальной ответственности. Вот вызывают отвращение... Особенно их "наряды".
Примерно так и с шарагами.
Аналогічно.Ні Полякова ,ні Сердючка ні хто інший не казали :Аня,залізь в МФО)))?Ну смішно.)))
А мне вот сказали... Только не Аней меня зовут. Но это не особо важно)

ПЕПА✨, вот еду я по трассе и вижу девушек с низким уровнем социальной ответственности. Вот вызывают отвращение... Особенно их "наряды".
Примерно так и с шарагами.

А мне вот сказали... Только не Аней меня зовут. Но это не особо важно)
Печально звичайно)))Я просто не погружаюсь в рекламу,і все інше з головою)))І не беру до уваги.В житті і так є за що думати)))А не забивати голову дурницями)

Печально звичайно)))Я просто не погружаюсь в рекламу,і все інше з головою)))І не беру до уваги.В житті і так є за що думати)))А не забивати голову дурницями)
Крім того розумію, що кожен заробляє як може. Хтось рекламує шараги, хтось будує будинки, хтось лікує людей... Кожному своє)

Оффтоп
ой, Мамо шикидим шикидим...
Признайся о каком МФО вспомнила?)
Так эта хня и работает... Негде взять? Они сами скажут. Но ведь ни одна .... не скажет, что будет потом.

Крім того розумію, що кожен заробляє як може. Хтось рекламує шараги, хтось будує будинки, хтось лікує людей... Кожному своє)
Звонилка хуже простигосподи.

І все би було добре, якби молитву опублікував хтось інший а не користувач з ніком orgazm_facts)))
Screenshot_2021-12-03-09-02-23-413_com.instagram.android.jpg

Мене особісто, харить тупарила реклама. А ще й коли її повторюють по сто раз на день, виключно з метою впізнаваності бренду. Від такого мене верне, і не важливо що рекламують))))

Мене особісто, харить тупарила реклама. А ще й коли її повторюють по сто раз на день, виключно з метою впізнаваності бренду. Від такого мене верне, і не важливо що рекламують))))
В черговий раз переконуюсь, що відсутність телевізора - це найкраща моя ідея за останній рік)))

Оффтоп
ой, Мамо шикидим шикидим...
Признайся о каком МФО вспомнила?)
Так эта хня и работает... Негде взять? Они сами скажут. Но ведь ни одна .... не скажет, что будет потом.
Я згадала,що він приїздив до нас на день села)))?А не про МФО.Я не загострюю свої думки на МФО)))

Gwynblaidd, и ты не волнуйся)
ПЕПА✨, ну один же бес поняла о каком МФО я говорил?)

В черговий раз переконуюсь, що відсутність телевізора - це найкраща моя ідея за останній рік)))
Я без нього живу вже шостий рік, але це не завадило мені познайомитись з дядьою Жорою і єнотами, а далі сам всіх решту знайшов)))

Я без нього живу вже шостий рік, але це не завадило мені познайомитись з дядьою Жорою і єнотами, а далі сам всіх решту знайшов)))
От! Сам знайшов! Як і більшість з нас))) Тому звалювати всю вину лише на дядю Жору якось не тойво)))

Назад
Угорі