Воробей нестреляный)

• Автор теми Автор теми ВорОбух
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 864
  • Перегляди Перегляди 23K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Извините ради Бога, я просто не понимаю куда я попал, это сюр какой то, такой агрессии, недоверия и оторванности от реальной жизни еще не встречал.
Юра а вас как зовут?
Ви мене вибачте звичайно, але то не агресія, просто відволікаємося від реального життя жартуємо, а то так дах поїхати може

Вкладення

• DSC_0856.JPG
    DSC_0856.JPG
    1.2 Mб · Перегляди: 11
Ви мене вибачте звичайно, але то не агресія, просто відволікаємося від реального життя жартуємо, а то так дах поїхати може
Не мое конечно дело, а отвлекаться в полезное для себя русло не пробовали. Элементарное чтение хорошей литературы, или просмотр добротных фильмов, или приобритенте новых навыков, благо сейчас очень много бесплатных курсов и семинаров есть.

Не мое конечно дело, а отвлекаться в полезное для себя русло не пробовали. Элементарное чтение хорошей литературы, или просмотр добротных фильмов, или приобритенте новых навыков, благо сейчас очень много бесплатных курсов и семинаров есть.
Ви,бачу читаєте

Та читаю і дивлюсь, але жартувати також люблю, шо в цьому поганого?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі