Вопрос по поводу работы и мфо

Я працювала в садочку,знайшли,не усі.Але знайшли швидко гроші,сос кредит,кредит 7, є гроші..може ще хто,але ніхто не говорив.Вже пішов 3й рік прострочок,але буває дівчата звонять з роботи і говорять що звонили мфчмоні.Я звільнилася.Але і офіційна робота,і сроки не маленькі по прострочкам,можуть напис зробити і на роботу може прийти на стягнення 20/ відс. Із зп.А можуть і не зробити напис.Навіть якщо і буде напис,його можна знести.Я б спробувала на вашому місця,а проблеми вирішувала по ходу справи.
У справах МфО у мене зазначена інша робота. І туди вони дзвонили обривали телефони на початках але всі казали що така вже не працює пішла в декрет.і перестали дзвонити.зараз це буде друга робота вже і цікаво чи будуть намагатись шукати
У справах МфО у мене зазначена інша робота. І туди вони дзвонили обривали телефони на початках але всі казали що така вже не працює пішла в декрет.і перестали дзвонити.зараз це буде друга робота вже і цікаво чи будуть намагатись шукати
Я маю з цих що ви описали сос кредит,на днях можливо закрию бо вже пропонують 80 відсотків від тіла оплатити.і кредит7 але вони щось давно не появлялись на горизонтах

Якщо він раніше не зроблений, то не можуть. Зараз аж ніяк.
Ну на роботу ж ми не на один місяць влаштуємося,війна закінчиться...і чмоні своє не упустять...

Я маю з цих що ви описали сос кредит,на днях можливо закрию бо вже пропонують 80 відсотків від тіла оплатити.і кредит7 але вони щось давно не появлялись на горизонтах
Ну вони в мене напис зробили,прислали в бухгалтерію постанову на стягнення ще рік тому,а я була в декреті і так звільнилася не виходячи на роботу

Можуть через банк знайти,а якщо приват зп отримувати,то можуть знайти.Ну знайдуть,і нічого не буде.

Ну на роботу ж ми не на один місяць влаштуємося,війна закінчиться...і чмоні своє не упустять...

Ну вони в мене напис зробили,прислали в бухгалтерію постанову на стягнення ще рік тому,а я була в декреті і так звільнилася не виходячи на роботу

Можуть через банк знайти,а якщо приват зп отримувати,то можуть знайти.Ну знайдуть,і нічого не буде.
Ой з тим приватом не маю ніяких відносин давно,на початках прострочок мені так здається що вони злили інформацію маніфою про всіх стареньких сусідів які отримують пенсію через приват карточки,то ті дзвонили до бабульок і лякали що будуть в них списувати гроші з карти через мої борги,ото був кіпіш...чому саме думаю на приват,бо до сусідки в якої нема карти а вона бере пенсію на пошті не дзвонили

Ой з тим приватом не маю ніяких відносин давно,на початках прострочок мені так здається що вони злили інформацію маніфою про всіх стареньких сусідів які отримують пенсію через приват карточки,то ті дзвонили до бабульок і лякали що будуть в них списувати гроші з карти через мої борги,ото був кіпіш...чому саме думаю на приват,бо до сусідки в якої нема карти а вона бере пенсію на пошті не дзвонили
А через який банк в садочку отримувати зп?
Бо коли я півроку назад розраховувалася,отримувала розрахунок через приват.Більше вони ні з ким не працювали.

Можливо.
А можливо і те, що ці написи назавжди пішли на дно.
Проте це не привід для радості, тому що вони почали відновлювати "добрі старі натоптані стежки". Ходити в суд.
Але це не привід зовсім для сумнівів в спробах офіційного працевлаштування.

А через який банк в садочку отримувати зп?

Бо коли я півроку назад розраховувалася,отримувала розрахунок через приват.Більше вони ні з ким не працювали.
Цього не знала,буду питати,думала можна рахунок будь якого банку

Можливо.
А можливо і те, що ці написи назавжди пішли на дно.
Проте це не привід для радості, тому що вони почали відновлювати "добрі старі натоптані стежки". Ходити в суд.
Але це не привід зовсім для сумнівів в спробах офіційного працевлаштування.
Звісно треба пробувати працювати.Наявність чмонь не привід сидіти вдома і не працювати.Поживемо ,побачимо,що вони придумають ...

Добрый вечер, интересует такой вопрос... Есть такие среди нас, кто имея кучу просрочек устраивался на оф работу? Как обстояли дела с мфо, они нашли вашу новую работу или нет? И какова вероятность того, что найдут?
Если зарплата будет от 20 000 и выше - пробуй устроиться :good:
Если меньше - езжай :жена:в Европу.

Ну і я на те себе налаштовую,але в садку знають мене з гарної сторони,двоє дітей також відвідують цей садок...тому думаю
Не отдавать заоблачные проценты мошенникам - это тоже хорошая сторона уверенного человека с головой на плечах и твердым характером!
И то, что звонилки могут надоедать посторонним людям, вместо законного иска в суд, доказывает, что они - мошенники!

Так в любій ближчий Європейський країні за 5-7 днів зробиш стільки. Звісно, якщо меньше 45 років...
В мене знайомі мамині подруги 45+ такі гроші отримують за 5 днів.Звісно працюють важко,але знають за що....

Назад
Угорі