Вопрос по поводу работы и мфо

Добрий день, всім.
В мене така ситуація, мала займи в різних компаніях і зараз прострочка більше 2х років , деякі ще висилають листи , смс.
І зараз в мене є можливість піти на роботу, офіційно і робота державна.
Скажіть чи є проблеми з працевлаштуванням, чи будуть одразу дзвонити роботодавцю?

Добрий день, всім.
В мене така ситуація, мала займи в різних компаніях і зараз прострочка більше 2х років , деякі ще висилають листи , смс.
І зараз в мене є можливість піти на роботу, офіційно і робота державна.
Скажіть чи є проблеми з працевлаштуванням, чи будуть одразу дзвонити роботодавцю?
Є певні організації, де перевіряють вашу кредитну історію і можуть відмовити.
На рахунок прозвону - тут 50/50.
Ну і все залежить від адекватності керівництва звісно. Деяким начхати на таких звонарів якщо ви їх влаштовуєте як працівник.
Однозначно вартує спробувати.

Доброго дня шановні форумчвни, хочу поцікавитись такою інформвцією коли людина влаштовується на офіційну роботу звідки шараги отримують інформацію, про те куди вона влаштувалася

Доброго дня шановні форумчвни, хочу поцікавитись такою інформвцією коли людина влаштовується на офіційну роботу звідки шараги отримують інформацію, про те куди вона влаштувалася
Они вас по идентификационному коду пробивают через пенсионный фонд, через налоговую. Таким образом и узнают где Вы работаете, если Вы устроились на официальную работу. У них есть свои люди в налоговой и в пенсионном фонде.

Вони взнають коли ідуть відрахування в пенсійний і податкову чи з першого дня прийому на роботу тобто коли написана заява

Вони взнають коли ідуть відрахування в пенсійний і податкову чи з першого дня прийому на роботу тобто коли написана заява
Гипотетически у них есть возможность узнать с того момента , как бухгалтерия подала данные на вас о приёме на работу. Но это именно что гипотетическая возможность. Кто-то должен захотеть пробить именно Вас, именно сейчас. Какой то автоматически системы информирования, из серии должник устроился на работу - коллектору пришло оповещение - не существует. Так что не переживайте по напрасну.

Давно я тут не появлялся))
Поменял уже с 2018 года 4 места работы, не считая те, где задерживался на пару месяцев, типа, времянки. Были иногда звонки, но не сразу. Где-то через 2-3 месяца. Видимо откуда-то доставали контакты, или кто-то из родственников сливал им в разговорах. Родственникам звонили постоянно. Правда это не принесло никакого результата для них положительного.
Поэтому, найти могут и могут звонить, но только если кто-то сольет информацию о новой работе.

А если вышла замуж пол года назад паспорт поменяла только сейчас,в приложениях банка пока не обновила документы,могут ли найти и доставать мужа ,больше года просрочки ,иногда звонят те кому отдали на прозвон

А если вышла замуж пол года назад паспорт поменяла только сейчас,в приложениях банка пока не обновила документы,могут ли найти и доставать мужа ,больше года просрочки ,иногда звонят те кому отдали на прозвон
в принципе могут....

Всім привіт форумчани...надовго вже засіла в цих МфО,прострочка десь півтора року,деколи дзвонять,шлють пропозиції що можу закриваю по мірі можливості...От таке зараз маю питання...поступила мені пропозиція про офіційну роботу в дитячому садочку вихователем,і мені ніби все підходить,а от цікаво чи знайдуть МфО цю роботу і чи будуть дзвонити?

Всім привіт форумчани...надовго вже засіла в цих МфО,прострочка десь півтора року,деколи дзвонять,шлють пропозиції що можу закриваю по мірі можливості...От таке зараз маю питання...поступила мені пропозиція про офіційну роботу в дитячому садочку вихователем,і мені ніби все підходить,а от цікаво чи знайдуть МфО цю роботу і чи будуть дзвонити?
Если оф. работа, то найдут рано или поздно, и будут звонить.

50/50
У вас давнє досить протермінування і навряд чи хтось буде поновлювати і шукати нову інфу. Хоча звісно все можливо. Але однозначно цього не варто боятись чи тим більше через це вагатись. Хто зна що там у самої завідуючої з "кредитною історією"))

Ван, 32 страницы темы как бы об этом

Доброго дня вибачте тема не вцьому розділі але я не пам"ятаю як нову тему створити. я працювала не офіційно а зараз переведуть на оф. скажіть як будуть дзвінки від ......маю більше року просрочку. Вже були каруселі. зараз з ними практично не спілкуюся . чогось мені стало боязно і почалася істерика знову
Зараз стикнулась з такою самою ситуацією,як у вас на роботі зараз? Почали дзвонити після офіційного оформлення?

Зараз стикнулась з такою самою ситуацією,як у вас на роботі зараз? Почали дзвонити після офіційного оформлення?
В МФО не приходит автоматическое уведомление о том, что вы устроились на работу! ;)
Чтобы вас найти, конкретный сотрудник МФО должен напрячься и запросить о вас инфу. Шанс на такое трудолюбие мизерно мал!;)
А если и так, то работа в детском садике - это самое безопасное место. Кому там звонить? Директору/другим трем воспитателям/нянечке?
Так у этих людей, профессионально, нервы как стальные канаты!;)

В МФО не приходит автоматическое уведомление о том, что вы устроились на работу! ;)
Чтобы вас найти, конкретный сотрудник МФО должен напрячься и запросить о вас инфу. Шанс на такое трудолюбие мизерно мал!;)
А если и так, то работа в детском садике - это самое безопасное место. Кому там звонить? Директору/другим трем воспитателям/нянечке?
Так у этих людей, профессионально, нервы как стальные канаты!;)
Ну і я на те себе налаштовую,але в садку знають мене з гарної сторони,двоє дітей також відвідують цей садок...тому думаю

Ну і я на те себе налаштовую,але в садку знають мене з гарної сторони,двоє дітей також відвідують цей садок...тому думаю
Я працювала в садочку,знайшли,не усі.Але знайшли швидко гроші,сос кредит,кредит 7, є гроші..може ще хто,але ніхто не говорив.Вже пішов 3й рік прострочок,але буває дівчата звонять з роботи і говорять що звонили мфчмоні.Я звільнилася.Але і офіційна робота,і сроки не маленькі по прострочкам,можуть напис зробити і на роботу може прийти на стягнення 20/ відс. Із зп.А можуть і не зробити напис.Навіть якщо і буде напис,його можна знести.Я б спробувала на вашому місця,а проблеми вирішувала по ходу справи.

Назад
Угорі