Andrej35
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Andrej35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ясно, спасибо за ответ.Ну тоді вірогідність менша
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ясно, спасибо за ответ.Ну тоді вірогідність менша
Є певні організації, де перевіряють вашу кредитну історію і можуть відмовити.Добрий день, всім.
В мене така ситуація, мала займи в різних компаніях і зараз прострочка більше 2х років , деякі ще висилають листи , смс.
І зараз в мене є можливість піти на роботу, офіційно і робота державна.
Скажіть чи є проблеми з працевлаштуванням, чи будуть одразу дзвонити роботодавцю?
Они вас по идентификационному коду пробивают через пенсионный фонд, через налоговую. Таким образом и узнают где Вы работаете, если Вы устроились на официальную работу. У них есть свои люди в налоговой и в пенсионном фонде.Доброго дня шановні форумчвни, хочу поцікавитись такою інформвцією коли людина влаштовується на офіційну роботу звідки шараги отримують інформацію, про те куди вона влаштувалася
Гипотетически у них есть возможность узнать с того момента , как бухгалтерия подала данные на вас о приёме на работу. Но это именно что гипотетическая возможность. Кто-то должен захотеть пробить именно Вас, именно сейчас. Какой то автоматически системы информирования, из серии должник устроился на работу - коллектору пришло оповещение - не существует. Так что не переживайте по напрасну.Вони взнають коли ідуть відрахування в пенсійний і податкову чи з першого дня прийому на роботу тобто коли написана заява
в принципе могут....А если вышла замуж пол года назад паспорт поменяла только сейчас,в приложениях банка пока не обновила документы,могут ли найти и доставать мужа ,больше года просрочки ,иногда звонят те кому отдали на прозвон
Если оф. работа, то найдут рано или поздно, и будут звонить.Всім привіт форумчани...надовго вже засіла в цих МфО,прострочка десь півтора року,деколи дзвонять,шлють пропозиції що можу закриваю по мірі можливості...От таке зараз маю питання...поступила мені пропозиція про офіційну роботу в дитячому садочку вихователем,і мені ніби все підходить,а от цікаво чи знайдуть МфО цю роботу і чи будуть дзвонити?
50/50Всім привіт форумчани...надовго вже засіла в цих МфО,прострочка десь півтора року,деколи дзвонять,шлють пропозиції що можу закриваю по мірі можливості...От таке зараз маю питання...поступила мені пропозиція про офіційну роботу в дитячому садочку вихователем,і мені ніби все підходить,а от цікаво чи знайдуть МфО цю роботу і чи будуть дзвонити?
Зараз стикнулась з такою самою ситуацією,як у вас на роботі зараз? Почали дзвонити після офіційного оформлення?Доброго дня вибачте тема не вцьому розділі але я не пам"ятаю як нову тему створити. я працювала не офіційно а зараз переведуть на оф. скажіть як будуть дзвінки від ......маю більше року просрочку. Вже були каруселі. зараз з ними практично не спілкуюся . чогось мені стало боязно і почалася істерика знову
В МФО не приходит автоматическое уведомление о том, что вы устроились на работу!Зараз стикнулась з такою самою ситуацією,як у вас на роботі зараз? Почали дзвонити після офіційного оформлення?
Ну і я на те себе налаштовую,але в садку знають мене з гарної сторони,двоє дітей також відвідують цей садок...тому думаюВ МФО не приходит автоматическое уведомление о том, что вы устроились на работу!
Чтобы вас найти, конкретный сотрудник МФО должен напрячься и запросить о вас инфу. Шанс на такое трудолюбие мизерно мал!
А если и так, то работа в детском садике - это самое безопасное место. Кому там звонить? Директору/другим трем воспитателям/нянечке?
Так у этих людей, профессионально, нервы как стальные канаты!![]()
Я працювала в садочку,знайшли,не усі.Але знайшли швидко гроші,сос кредит,кредит 7, є гроші..може ще хто,але ніхто не говорив.Вже пішов 3й рік прострочок,але буває дівчата звонять з роботи і говорять що звонили мфчмоні.Я звільнилася.Але і офіційна робота,і сроки не маленькі по прострочкам,можуть напис зробити і на роботу може прийти на стягнення 20/ відс. Із зп.А можуть і не зробити напис.Навіть якщо і буде напис,його можна знести.Я б спробувала на вашому місця,а проблеми вирішувала по ходу справи.Ну і я на те себе налаштовую,але в садку знають мене з гарної сторони,двоє дітей також відвідують цей садок...тому думаю