Вопрос к старожилам сообщества???

• Автор теми Автор теми Vivi18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 6K
Ви щось робили? Як вони відстали. В мене 20 днів просрочки дзвонят,пишуть я ще нізким з них не говорив думаю відповісти чи морозитись далі
Они потому и отстали, что я игнорировала. Какой им смысл стучать в рельсу и кричать в пустоту?

В мене все було точно так,як і у вас...Перші 2 тижня прострочки була справжня депресія...Почитав форум,взяв себе в руки,розповів всім близьким...І все стало на свої місця...Всі проблеми-в голові,переключиться на роботу,улюблене заняття...3місяця вони нічого взагалі не зможуть вам зробити,крім дзвінків і фантазій в смс...Через 3-4місяця деякі шараги роблять виконавчий напис...Та так,як у вас немає зарплатних рахунків,то ця проблема відпадає...Все буде добре...Будьте скелею і шараги попустяться...Моя підтримка вам
а що це " виконавчий напис"?

а що це " виконавчий напис"?
Це коли блокують всі ваші картки...по простому,саме таке рішення приватного виконавця є незаконним,напис потрібно зносити і суді,якщо ,звичайно,вам потрібні банківські карти

Це коли блокують всі ваші картки...по простому,саме таке рішення приватного виконавця є незаконним,напис потрібно зносити і суді,якщо ,звичайно,вам потрібні банківські карти
і МФО можуть таке зробити???

Не с пролонгации делала только в манивео 1р, укрпозика. И на ранее договор в майкредит. Я брала новые мфо чтоб перекрыть предыдущие. И так набралась...

Кредит касса как раз первые кто позвонил родным. Кредит плюс вторые кто обзвонили и плбс письмо на почту по адресу
В мене в тата блокіратор він не говорить ні зким. Листи постійно приходять мені.В мене сісілоан перші подзвонили в перший день прострочки

і МФО можуть таке зробити???
Пососать могут только такой леденец))
1589478342105.webp

Назад
Угорі