Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
О я такая же. Пока жoпa гореть не будет - никому ничего не скажу. Привыкла все сама разгребать. Стараюсь сама решать все проблемы. А вот муж хоть и гражданский показал себя с лучшей стороны. Даже не упрекал. Я мфо нагреблась когда он без работы был. Повозмущался чего раньше не сказала и все. Но сказал, вникать в это все не будет. Спросил сколько всего должна. Чтоб закрывали просто все подряд. Так и делаю. Кроме Евро грошей. По ним нацком плачет. Просрочка больше месяца. Жду когда спишутЯ той партизан хто мовчить до останнього. Приблизно рік крутилася в цих МФО. Чоловікові сказати мусила, так як його номер був контактним у декількох МФО. А ще він поїхав за кордон, залишив гроші мені на життя і ще на одну річ, яку я мала купити. Я нічого не купила, все пішло на проценти. Спочатку морозилася, тіпа куплю пізніше, не знала з якого боку почати бесіду про кредити, різні думки були. Так як гроші програла в покер, не від нужди полізла по кредитах.
Більше нікому нічого не розказувала і розказувати не збираюся як воно насправді є. Вирішуватиму проблеми по мірі поступлення. Головне, що чоловік нормально відреагував, приблизно як на зміну погоди, принаймні, так себе повів, за що йому вдячна. Інші не мусять знати і десятої долі правди, воно нікому не принесе спокою.
Мій теж запитав скільки треба. Ну я уклончиво відповіла, що в нас нема таких грошей, платити буду у випадку суду і то ще далеко не факт, так як я без майна і без роботи, щоб з мене стягнути хоч щось то треба дуже добре постаратися. Може якби походила по родині з простягнутою рукою, по сусідах, знайомих, взяла чоловікову зп, що він тепер привіз з-за кордону, то процентів 75% би закрили. Але це шлях для слабаків. Йди потім знову сиди без грошей і ще людям винні. Не віддаю нічого.Спросил сколько всего должна. Чтоб закрывали просто все подряд
Мои уже давно все знают. Даже как бы смирились и не вступают в диалог с дзвонящими им отморозками.Мой совет,расскажите ,не держите все в себе всеравно узнают .У меня та же история была 4 месяца молчала нервы вообще расшатала ,боялась просыпаться по утрам .Тоже наодалживала у друзей ,продала все золото и осталась всем должна .Сестре позвонили с МФО и сказали ,маме уже мы вместе сказали отреагировала нормально ,поверьте очень помогает если вы уже не боитесь родных .У меня долгов в МФО куча но уже проще есть поддержка с помощью мамы закрыла 5 кредитов в банках и 4 МФО .Еще куча ,но думаю справлюсь ....главное есть поддержка