Влізти в халепу за 2.5 роки. Місія -DONE

• Автор теми Автор теми Юлія Полозова
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K
читала, і зберегла собі всі їх копії. Більшість дійсно долучають колекторів, деякі в суди звертаються. (такі як сслоун) Але точні терміни звернення в суд рідко хто пише. Я тільки почала виходити в просрочки, і планую платити з наступного місяця. Дійсно за що переживаю - так це що можуть сюрпризом в суд подати. Тому і перепитала.
Не пишуть, бо їх немає))
В когось і за 5 років жодного суду, а в когось через пів року "пачка" судів.
За якими критеріями обирають на кого подавати, а на кого ні...не зрозуміло.
Термін та сумма "боргу" на це не впливають.

Не пишуть, бо їх немає))
В когось і за 5 років жодного суду, а в когось через пів року "пачка" судів.
За якими критеріями обирають на кого подавати, а на кого ні...не зрозуміло.
Термін та сумма "боргу" на це не впливають.
Зрозуміла) Дякую) Ну буду готова до всього, але в пріоритеті поки що побикувати на них і вимагати свої умови, як то кажуть а вдруг...)

Хотіла перш за все подякувати форуму. Я тут молода, дурна і зелена;) Натрапила в той момент коли шукала як перекрити одну халепу іншою, але ніхто не дає. Боргів тілом вище 200 тисяч, чисто мікропозики. Брала на лікування батька. Починаю входити в режим просрочок. З 15 листопада вже повністю всюди вийду в просрочки. Соцмережі заховала. Карти перевипуск зробилю на наступній неділі.
Тепер таке питання - як діяти? В який момент звернутись в підтримку до юриста? Погасити зможу ці дурні мікропозики і планувала навіть з % віддавати, але начитавшись форуму вирішила боротись саме за те щоб було тіло.
Зараз діючі мікропозики - Зекредіт, є гроші, кредит плюс, селфі кредит, нові кредити, авіра, манівео, маніфою, і так далі.
Купа шараг. Яким за два роки віддала по факту в районі 500 тисяч гривень.
Зп дозволяє вирішувати всі проблеми. Але. Я її перестала бачити, стало сіпатись око, і я тихо ненавиджу блокнот з поміткою мікрожопа.
Дякую ще раз за підтримку і адміну за те що створили ресурс для загублених душ:)
Маю гіркий досвід з МФО. Ситуація теж була дуже складна... Більше 20 МФО. Зараз маю 6. Але в зв'язку з лікарняним зайшов в прострочення. Теж віддав купу грошей на пролонгації, продовження, відсотки. Чесно скажу: були думки і про самогубство. Зараз теж важка ситуація з Зекредит і Є Гроші. Зекредит рахує захмарні відсотки: за 12 днів 14 тисяч... Здуріти треба. І погрожують звінками близьким. Що є найгіршим.

Маю гіркий досвід з МФО. Ситуація теж була дуже складна... Більше 20 МФО. Зараз маю 6. Але в зв'язку з лікарняним зайшов в прострочення. Теж віддав купу грошей на пролонгації, продовження, відсотки. Чесно скажу: були думки і про самогубство. Зараз теж важка ситуація з Зекредит і Є Гроші. Зекредит рахує захмарні відсотки: за 12 днів 14 тисяч... Здуріти треба. І погрожують звінками близьким. Що є найгіршим.
Я розумію вас, так як також з ними зараз маю справу. Я вже в своїх всіх шарагах вийшла в просрочку. Перед тим як це зробити попередила важливих мені людей: дім, робота, сусіди. Як виявилось їм звонять) Але, це не страшно. Ті хто не в курсі - кажу шо мошенніки звонять, і я нічо не знаю. З відсотками їхніми не переживайте. Я вже місяць читаю і ржу з їх повідомлень, перевипустила карти, на телефоні антиспам. Якщо переживаєте сильно - перша рекомендація - перестаньте з ними говорити. Виберіть тактику. Я вибрала тактику погашати поступово, і коли будуть гроші буду штормити їх сама пропонуючи тіло, якшо не погодяться - я буду вичікувати далі. Рано чи пізно погодяться, гроші їм треба по факту зараз і в ролі жертви вони, а не я. (як показав досвід просрочок - всі проблеми в нашій голові і в відношенні до цього).

Я розумію вас, так як також з ними зараз маю справу. Я вже в своїх всіх шарагах вийшла в просрочку. Перед тим як це зробити попередила важливих мені людей: дім, робота, сусіди. Як виявилось їм звонять) Але, це не страшно. Ті хто не в курсі - кажу шо мошенніки звонять, і я нічо не знаю. З відсотками їхніми не переживайте. Я вже місяць читаю і ржу з їх повідомлень, перевипустила карти, на телефоні антиспам. Якщо переживаєте сильно - перша рекомендація - перестаньте з ними говорити. Виберіть тактику. Я вибрала тактику погашати поступово, і коли будуть гроші буду штормити їх сама пропонуючи тіло, якшо не погодяться - я буду вичікувати далі. Рано чи пізно погодяться, гроші їм треба по факту зараз і в ролі жертви вони, а не я. (як показав досвід просрочок - всі проблеми в нашій голові і в відношенні до цього).
Я Вас зрозумів. Дякую за пораду

І забудьте за таке слово як самогубство. Якщо відчуваєте що важко - спочатку читайте форум. Я перші дні тут годинами сиділа. Для мене, занадто правильної і дотошної людини було важко прийняти той факт що я не оплачую, що мені звонять, а ше боже упасі - позвонять комусь. Зараз стало легко дихати. Просто попередьте рідних, чесність в цьому плані сама правильна. А далі просто збирайте собі гроші, перевипустіть карти (можуть нагло списувати), поставте антиспам. Не бійтесь погроз. Додому не приїдуть. Можуть єдине в суд подати - але це рідка практика. До того часу ви вже вирішите шо робити - погашати чи ні. Я так розумію одне - кожне напищене мфо лікує час. Від трьох місяців до півроку. Беріть себе в руки, вчіться жити так як жили до мфо, не відмовляйте собі в цьому. І ще пару днів на форумі побудьте. Тут є люди які надихають і дають сил. І бережіть своє здоров'я. Не ті часи щоб переживати за шандарахнутих звонілок.

Я думала що якщо в особистому кабінеті не поставити галочку "списувати платіж з карти", якось так, то не списують. Дякую за пораду, на всяк випадок вже перекинула кошти на карту яку ніде не вказувала. Десь тиждень -два визвонюють з Мілоану, Тенго і Селфі. Добре що нічого не списували але перестрахуватися не завадить
Сумно звітний СелфіКредит... Як я з ними намучився, скільки нервів поїли

Даже не смейте думать про самоубийство ,вы что??? Кредиты-было бы последнее горе в жизни. У меня уже год просрочек ,на связь с ними просто не выхожу ,сумма ух…..более 500 тысяч,живу и радуюсь жизни!

Даже не смейте думать про самоубийство ,вы что??? Кредиты-было бы последнее горе в жизни. У меня уже год просрочек ,на связь с ними просто не выхожу ,сумма ух…..более 500 тысяч,живу и радуюсь жизни!
Спасибо Вам большое за поддержку.

в мене кредитів до 300 к приблизно, якщо брати в цілому. Зараз теж є селфі кредит, і теж звонять. І не тільки вони. І смішні смс шлють. По телефону намагаються пробитись. Але я вичікую. Змінила погляд завдяки форуму на ці речі. Не боюсь вже нічого. А боялась. Просто тримайтесь, читайте форум. Нервуєте - ідіть на форум. І поступово звикнете до ситуації, а з часом будуть і шляхи рішення.
скільки у вас з ними просрочка?

Назад
Угорі