Влізти в халепу за 2.5 роки. Місія -DONE

• Автор теми Автор теми Юлія Полозова
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K
Задним числом - это до того момента, как запретили.
как я понял у тс только начались просрочки, ей никак инн влепить не смогут.

Купа шараг. Яким за два роки віддала по факту в районі 500 тисяч гривень.
если вы постоянно пролонгировали, то есть смысл требовать чтобы они закрыли займ, т.к. там уже большие переплаты, а может даже и вернут переплаченное.

как я понял у тс только начались просрочки, ей никак инн влепить не смогут.

если вы постоянно пролонгировали, то есть смысл требовать чтобы они закрыли займ, т.к. там уже большие переплаты, а может даже и вернут переплаченное.
Інн так, не вліплять, а от до суду - цілком можливо, але тіки після того як винесуть мозок всім (оточення в курсі і проінструктоване всіх слати на юх). З приводу пролонгацій - не всі весь час пролонгувала, варіант жoпy жопою накрити теж в ділі. Тому буду боротись за тіло. Але поки що збираю гроші і інколи заглядую чи ніхто не здався. Але чекати готова. Забила та і все.
Ну і з часом буду ділитись про методи своєї боротьби і хто як пішов назустріч.

закрыть за тело будут предлагать месяца через 3. а через год почти все будут рады получить хоть тело

закрыть за тело будут предлагать месяца через 3. а через год почти все будут рады получить хоть тело
Спробую раніше сама деяким пропонувати, а ні, то почекаю) Це вже не мені горить, а їм, тому... Далі буде)

Если подадут в суд или задним числом влепят исполнительную надпись.
Они сейчас в поиске, каким образом взыскивать с "должников" деньги. Вполне вероятно, что перейдут к практике судебных приказов, но пока не факт.

Рекомендую не тратить деньги на "помогаторов" и "закрываторов". Об оплате тела кредита Вы можете сами договориться без всяких посредников. И на этом этапе помощь юриста Вам не нужна, больше потребуется психологическая поддержка, так как несмотря на войну, звонилки продолжают жестить. Некоторые даже угрожают приездом вооруженных коллекторов.
Вооружённые военные колехторы, аааааа???????
Я зараз якраз і знаходжусь в тій стадії прийняття факту скільки я подарувала грошей, відмовляючи собі у всьому. Коли це розумію, бере злість. Спочатку мені здавалось шо то правильно - я ж взяла борг, треба повернути. Але чомусь моя совість мовчала на тому моменті що скажені відсотки і пошуки вигідних мікропозик це зло. Але тепер ні копійки більше. Я на лікування батька взяла 60 тисяч, виросло до 200 і додамо ще соточку відсотків. Тепер просто буду при кожній зп звонити їм, і домовлятись. Ні, значить почекаю. Єдиний страх що будуть звонити сусідям і можуть нарити старі контакти якісь. От з цим не знаю як буду боротись. Але всі проблеми вирішаться поступово. Дякую за підтримку)
По-перше, думаю зараз на ці проблеми поx. А По-друге-думайте зараз про себе і про близьких, бо зараз несолодко. Якщо що- або скажіть прямо що нбралися і їх контакти не давали, або деякі говорили про мошенников. Привчайтесь не паритись з цього приводу.

Останнє редагування:
Також маю купу боргів по МФО, тільки почала заходити у просрочки. Можна більш детально ,чому варто перевипутити карти? Поки війна у них,по факту, зв'язані руки"

Також маю купу боргів по МФО, тільки почала заходити у просрочки. Можна більш детально ,чому варто перевипутити карти? Поки війна у них,по факту, зв'язані руки"
Тому що з тих карт, які вказані у вас в кабінеті, МФО можуть списувати кошти. Якщо вийшли на просрочку блокуйте бо спишуть.

такі як CCloan, Єгроші, і ще пару шараг постійно рвуться списати. Деякі прям з першого дня просрочки. Тому варіант закрити повністю карту, і потім піти в відділення банку і відкрити нову, тому що будуть грабувати і нічого не можна буде доказати. Я на початку війни з такими сперечалась, типу яке ви маєте право? Але аргумент один - ви читали договір? так от, ви самі дали згоду. Просто я тоді була дурна і неопитна. Тому по своєму досвіду скажу - краще зараз помучитись і зробити нову карту для своїї коштів. А руки в них звязані в плані ІНН, а не карт.

Спочатку спробують залякувати вас і оточення, потім можливо продадуть.
Суд це вже останнє чим вони можуть скористатись і то далеко не всі.
В мене особисто за 3.5 років жодного позову до суду.
Після заборони ВНН почали в суди ходити потрішки...

а через який час просрочення, не в курсі випадково? чи в них рандомно?
В кожної контори свої умови.
Ви ж коли кошти брали, читали договори?
А в цілому є МФО яким простіше ваш борг перепродати. В них взагалі немає відділу судового врегулювання проблемних активів...

Я думала що якщо в особистому кабінеті не поставити галочку "списувати платіж з карти", якось так, то не списують. Дякую за пораду, на всяк випадок вже перекинула кошти на карту яку ніде не вказувала. Десь тиждень -два визвонюють з Мілоану, Тенго і Селфі. Добре що нічого не списували але перестрахуватися не завадить

В кожної контори свої умови.
Ви ж коли кошти брали, читали договори?
А в цілому є МФО яким простіше ваш борг перепродати. В них взагалі немає відділу судового врегулювання проблемних активів...
читала, і зберегла собі всі їх копії. Більшість дійсно долучають колекторів, деякі в суди звертаються. (такі як сслоун) Але точні терміни звернення в суд рідко хто пише. Я тільки почала виходити в просрочки, і планую платити з наступного місяця. Дійсно за що переживаю - так це що можуть сюрпризом в суд подати. Тому і перепитала.
Я думала що якщо в особистому кабінеті не поставити галочку "списувати платіж з карти", якось так, то не списують. Дякую за пораду, на всяк випадок вже перекинула кошти на карту яку ніде не вказувала. Десь тиждень -два визвонюють з Мілоану, Тенго і Селфі. Добре що нічого не списували але перестрахуватися не завадить
наскільки знаю ці галочки ніяк не впливають, і гроші списують саме з тих карт які світились в МФО. З тих що ви вказали в мене є Мілоан і Селфі, теж наярюють як скажені, але антиспам допомагає

читала, і зберегла собі всі їх копії. Більшість дійсно долучають колекторів, деякі в суди звертаються. (такі як сслоун) Але точні терміни звернення в суд рідко хто пише. Я тільки почала виходити в просрочки, і планую платити з наступного місяця. Дійсно за що переживаю - так це що можуть сюрпризом в суд подати. Тому і перепитала.

наскільки знаю ці галочки ніяк не впливають, і гроші списують саме з тих карт які світились в МФО. З тих що ви вказали в мене є Мілоан і Селфі, теж наярюють як скажені, але антиспам допомагає
Скачала якийсь додаток Антиколектор, за пару годин ніяк не вплинув на звінки, у відгуках до іншого додатку писали що ніби як ті додатки самі колектори і створюють і саме тому додатку треба доступ до контактів. Видалила одним словом. Getcontact просто показує хто звонить. Ви як антиспам налаштували і в якому додатку?

Скачала якийсь додаток Антиколектор, за пару годин ніяк не вплинув на звінки, у відгуках до іншого додатку писали що ніби як ті додатки самі колектори і створюють і саме тому додатку треба доступ до контактів. Видалила одним словом. Getcontact просто показує хто звонить. Ви як антиспам налаштували і в якому додатку?
Якщо андроїд, то можна просто вімкнути не турбувати і поставити винятки (дзвінки будуть поступати але без звуку і вібрації, а ті хто є в телефоні зі звуком і вібрацією)

Я користуюсь тим що на скріні, і просто додаю номери ті які пробиваються з цих шараг. Всі свої можуть дозвонитись, невідомі ні. Як варіант - якщо є можливість, то придбати нову сім карту на всяк випадок, про яку будуть знати тільки ваші близькі. Але це якщо вкрай дістануть.

Вкладення

• photo_2022-10-21_12-12-09.webp
    photo_2022-10-21_12-12-09.webp
    37.3 Кб · Перегляди: 48
Я користуюсь тим що на скріні, і просто додаю номери ті які пробиваються з цих шараг. Всі свої можуть дозвонитись, невідомі ні. Як варіант - якщо є можливість, то придбати нову сім карту на всяк випадок, про яку будуть знати тільки ваші близькі. Але це якщо вкрай дістануть.
Та просто у мене всі акаунти прив'язані до одного номера телефону ( номерів у них просто вагон

Та просто у мене всі акаунти прив'язані до одного номера телефону ( номерів у них просто вагон
та в мене аналогічно, але думаю придбати ще одну сім карту, а ті вимкнути і вмикати коли є гроші, і домовлятись за тіло. Акаунти просто переприв'яжу, це не проблема, просто час треба.

Назад
Угорі